Witam!
Mam do sprzedania jak w tytule, wszystko było kupione jako nowe, używane tylko przez moje dzieci, serdecznie zapraszam, będę dokładać nowości co jakiś czas.
1. Puzzle drewniane pojazdy , stan bardzo dobry, cena 4 zł

2.puzzle drewniane zwierzątka domowe, stan bardzo dobry, cena 4zł

3. puzzle drewniane safari stan bardzo dobry, cena 4 zł

[
4. puzzle drewniane kubuś puchatek i przyjaciele stan bardzo dobry, cena 7 zł

Powyższe puzzle (jak widać na zdjęciach) mają pośrodku każdego elementu takie uchwyty, które ułatwiają dziecku wkładanie, te poniżej są tylko wkładane
5. Puzzle drewniane dinozaury, stan bardzo dobry, cena 4 zł

6. Puzzle drewniane pojazdy II, stan bardzo dobry, cena 4 zł

7. Puzzle drewniane miasteczko, posiada elementy wkładane pionowo, stan bardzo dobry, cena 7 zł

8. Puzzle drewniane wieś, duży format, stan bardzo dobry minus (widoczne małe zdarcie przy koniku i kaczce), cena 18 zł

9. Puzzle drewniane skojarzenia, też większy format, dziecko w danym rządku musi ułożyć np. wszystkie owoce, małe zwierzątka itp. można to tworzyć w różnej kolejności, super zabawa, stan bardzo dobry, cena 15 zł

10. Puzzle drewniane miś, 6 różnych zestawów ubrań i buzi do ułożenia, stan bardzo dobry minus (malutkie zdarcia na niektórych ubrankach), cena 6 zł

11. . puzzle drewniane cyferki stan bardzo dobry, cena 4zł

12. Puzzle plastikowe Wader, takie mniej typowe, ale super kreatywne, stan bardzo dobry, cena 6 zł za sztukę lub 15 zł za komplet (3 widoczne poniżej sztuki)

- to jest poglądowe pudełko, przedstawia typ tych puzzli, ja mam te:
domek

rybka

kwiatek

13. Puzzle kartonowe pojazdy, w ramkach, stan samych puzzli bardzo dobry minus, ale pudełko jest bardzo zniszczone, cena 4 zł

14. Puzzle kartonowe Sam Sam, stan dobry plus - widoczny brak kawałka puzzla na zdjęciu, pudełko również zniszczone, cena 3 zł

15. Klocki straż pożarna Elefun (imitacja lego), stan bardzo dobry, cena 10 zł

16. Zestaw na budowie Elefun, możliwość tworzenia widocznych na zdjęciu postaci oraz elementy do zabawy typu taczka, łopatka itp., brak ciastoliny w zestawie, cena 10 zł