Autor Wątek: zasady na weselu  (Przeczytany 56929 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
Odp: zasady na weselu
« Odpowiedź #30 dnia: 23 Czerwca 2009, 20:40 »
ja je na pewno w ksiedze gosci umieszcze , no nie wiem jeszcze czy tez na stolach czy zeby ktos glosno przeczytal (my,swiadkowie orkiestra??)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #31 dnia: 24 Czerwca 2009, 07:25 »
Moze to być orkiestra, ale musi to zrobić z finezją. Trzeba to zrobić z jajem, bo inaczej nie będzie zamierzonego efektu :D

Offline ajka85

• entuzjasta
  • Miłość, miłości jakże pięne bramy
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #32 dnia: 25 Czerwca 2009, 11:18 »
moze starosta wesela albo swiadek?? Ktos kto sprawdzi sie w takiej roli:)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
« Odpowiedź #33 dnia: 25 Czerwca 2009, 11:20 »
No własnie już sama nie wiem czy wystawić je na stole żeby gości sami sobie przeczytali czy nie wystawiać żeby przeczytała orkiestra  :drapanie: :drapanie:
kasia

Offline ajka85

• entuzjasta
« Odpowiedź #34 dnia: 25 Czerwca 2009, 11:25 »
Ty znasz najlepeij i swiadkow i orkiestre i tylko Ty mozesz o tym zdecydowac:) moze zrobcie probe i ten kto najlepiej to przeczyta ten bedzie czytal to na weselu??

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #35 dnia: 25 Czerwca 2009, 12:48 »
Jeżeli wystawisz to przy stole to zapewniam Cię, że nie wszyscy przeczytają, a jeśli tak to nie będzie takiego efektu w przypadku czytania zasad  w sposób jaki opisałem wczesniej :D

Offline katrishja

• entuzjasta
« Odpowiedź #36 dnia: 25 Czerwca 2009, 13:42 »
obserwator
ja myślałam żeby postawić to "na stole" (format kartki zeszytu) w takich "łapkach jakichs ciekawych" nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa- po kilka sztuk na stole (będą trzy podłużne stoły ok.40 osób przy każdym)
co myślisz o kwiatach na stół dla gości ??
tu pierwszy projekt tych zasad "na stół":
kasia

Offline ajka85

• entuzjasta
« Odpowiedź #37 dnia: 25 Czerwca 2009, 13:52 »
nie wiem czy to wina zdjecia, ale u mnie czcionka jest slabo wyrazna, kwiaty na stolach wyglaja zawsze ladnie o ile nie przesadza sie z ich iloscia:)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #38 dnia: 25 Czerwca 2009, 14:10 »
katrishja moim zdaniem świetnie to zrobiłaś, ale pomimo, że kartki bedą rozłożone na stołach to byłoby dobrze, żeby jednak ktoś je przeczytał. Na poczatku osoba rozpoczynajaca czytanie powinna wczesniej nawiazać swoje wystąpienie do do kartek i zwrócić uwagę , że takowe są rozłozone na stołach gości ( półżartem, pół serio dla tych, którzy do tej pory ich nie zauważyli ;) ) Co do kwiatków to każda ilość (oczywiście bez przesady) będzie mile widzana, koniecznie muszą byc"żywe" ,nie sztuczne. :D

Offline katrishja

• entuzjasta
« Odpowiedź #39 dnia: 25 Czerwca 2009, 14:37 »
ajka
Nie wiem czemu widzisz rozmazana czcionkę- u mnie jest dobrze widoczna ale nie martw się na żywo jest OKI!
projekt robiony w wordzie  :D
obserwator
dziękuję za pomysł- nie sądziłam że połączenie "zasad na stole" i "zasad wypowiedzianych przez orkiestrę" może dac fajny efekt ale faktycznie nie będzie tego "za dużo"

;)
kasia

Offline ajka85

• entuzjasta
« Odpowiedź #40 dnia: 25 Czerwca 2009, 17:33 »
sztuczne kwiaty to w ogle jakas katadtrofa, chocby byly najbardziej podobne do "zywych" Gdybym robila wystroj ze sztrucznych kwiatow to czulabym sie jakby to co nas laczy tez bylo sztuczne. Nienawidze sztucznych kwiatow..wrrrr

Offline JulitaCezary
  • nowicjusz
  • *
  • Jesteśmy na TAK ;)
  • data ślubu: 19.10.2013
« Odpowiedź #41 dnia: 8 Lipca 2009, 18:43 »
Niezłe te zasady  :) chociaż trzeba by było je zmodyfikować . . .  dobry pomysł z umieszczeniem ich w księdze gości (spotykam się z tym pierwszy raz  ;)) ,ale na zaproszeniach tez by się fajnie prezentowały ;)

Offline Emiliana
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #42 dnia: 27 Października 2009, 14:10 »
O, a tym razem (o dziwo ;)) te zasady nawet mi się podobają ;) I wydają mi się całkiem zabawne, zwłaszcza niektóre punkty. Niektóre trzeba by było trochę zmodyfikować, żeby bardziej pasowało do nas i na nasze wesele, ale to tym lepiej :)
Muszę pomyśleć, jak to można wykorzystać, gdzie umieścić i kto to ewentualnie by mógł przeczytac, tak żeby osiągnąć naprawdę śmieszny efekt :)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #43 dnia: 27 Października 2009, 19:00 »
Zapewniam Cię, że efekt będzie rewelacyjny, ale pod warunkiem , że zostaną "sprzedane" gościom z finezją, w sposób żartobliwy. Trzeba tylko znaleźć taką osobę, która będzie potrafiła to zrobić. :D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #44 dnia: 27 Października 2009, 19:15 »
Zasady sa super, ale nie podoba mi się pomysł umiesczania ich na stole/stołach żeby goście sami czytali, najfajniej jak by to zrobił właśnie ktoś z orkiestry i jak to powiedział obserwator z finezją  :skacza:

Offline MartaAdi

• forumowicz
  • data ślubu: 23.09.2016
  • Ślub w: Sianożęty
« Odpowiedź #45 dnia: 22 Stycznia 2016, 19:29 »
Pomysł z zasadami świetny  ;D najlepiej ja na początku wesela wodzirej zaprezentuje je z humorem gościom weselnym  ;D