0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: japcio w 28 Maja 2013, 08:38cześć, czołem - chyba Lovisa zamawiała tę sukienkę. Ciekawe, czy do niej idzie/doszła?I znów dzień świstaka - nadal nie mam potwierdzeń wysyłki z 22.Japcio,to tak jak ja:-((Dzwoniłam do nich kilka razy i za każdym razem mówią że paczka jest tuż przed wysyłką.....słyszę to od czwartku.
cześć, czołem - chyba Lovisa zamawiała tę sukienkę. Ciekawe, czy do niej idzie/doszła?I znów dzień świstaka - nadal nie mam potwierdzeń wysyłki z 22.
Ja już nawet mogę dostać maila, że wszystko wyprzedane, ale niech cokolwiek napiszą. Bo to czekanie zaczyna mnie wnerwiać.
Właśnie po raz pierdylionowy wyczyściłam ciastka i odtworzyłam schowekJestem przygotowana na Dzień Dziecka
Cytat: Gemini w 28 Maja 2013, 13:00Właśnie po raz pierdylionowy wyczyściłam ciastka i odtworzyłam schowekJestem przygotowana na Dzień Dziecka Gdyby wpadły ci dziewczęce rzeczy w oko - w rozmiarze 98 to podrzucaj pięknie proszę
no i dwa zamowienia mi potwierdzili. Jedno cale wySprzedane a w drugim idzie czerwony stroj za 17,90 plus 14,90 wysylka...Jeszcze dwa potwierdzenia.
basinkass witamy i zapraszamy do zakupowej zabawy, chociaż teraz to na posuchę trafiłaś Teraz może i tak ale chciałam się pochwalić, że jestem dumną posiadaczką 4 par słynnych spodni za 15 zł
(...)W moich mailach normalnie, bez S.