Paczka - to jest ta paczka co nie poprawiłam maila - tego dnia robiłam kilka zamówień i do tej jednej nie dostałam ani info o zamówieniu ani wyysłce, bo poszło na zły adres mailowy. To była jedna z trzech paczek z dnia 17-go i dopiero dzisiaj dostałam maile o wysyłce dwóch pozostałych. Plus maile o wyysłce zamówień z wczoraj.
Mam screeny z tego co zamawiałam z cenami i zawartością i żadna z paczek mi nie pasowała do kwoty na pobraniu...więc zadzwoniłam co to jest i gośc po kwocie mi podał co w niej jest i to jest ta paczka której maila pomieszałam.
Na koniec dodał, że widzi, że podaję rózne maila do rabatów i powiedział, żebym uwazała bo jak się ktoś tam dowie to mi zablokują konto, że mam podawac zawsze ten sam mail.
Nie bardzo wiem jakie konto mi zablokują skoro robię zakupy bez logowania i mogę miec maili sto tysięcy i na każdy się zarejestrować i pobrac kod rabatowy. Wbijam w to, wazne dla mnie jest, że doszła paczka o której losie nic mi nie było wiadomo, że jest w niej 6 rzeczy - komplet...ale kwota mi sie nie zgadza, po rabacie z kosztami wysyłki powinnam zapłacić i niecałe 17 złotych więcej niż wynika z rachunku w paczce - nie kumam czemu.