0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
"Kod rabatowy można użyć tylko jeden raz - teoretycznie...za każdym razem system sprawdza czy dla podanego maila nie został on już zużyty ale jest na tyle głupi, że nie zauważy gdy dam New20 albo NEw20 itd. Gdy zużyję wszelkie kombinacje, mogę zmieniać maila - ja mam maila ................. i za każdym razem zmieniam cyferkę. System łyka to. W następnym kroku wpisuję swoje dane - ważne aby poprawić wtedy też maila na prawidłowego, bo na niego dostaję potwierdzenie zamówienia a później potwierdzenie wysyłki"to część wypowiedzi Adiany z pierwszego posta na pierwszej stronie w tym wątku, cała jest do zakodowania jak tabliczka mnożenia przy nauce matematyki ale dzięki anetka71 za dodatkową instrukcje od gazetowych, szkoda, ze na razie i tak się nie przyda
Cytat: miśka28 w 24 Maja 2013, 16:57"Kod rabatowy można użyć tylko jeden raz - teoretycznie...za każdym razem system sprawdza czy dla podanego maila nie został on już zużyty ale jest na tyle głupi, że nie zauważy gdy dam New20 albo NEw20 itd. Gdy zużyję wszelkie kombinacje, mogę zmieniać maila - ja mam maila ................. i za każdym razem zmieniam cyferkę. System łyka to. W następnym kroku wpisuję swoje dane - ważne aby poprawić wtedy też maila na prawidłowego, bo na niego dostaję potwierdzenie zamówienia a później potwierdzenie wysyłki"to część wypowiedzi Adiany z pierwszego posta na pierwszej stronie w tym wątku, cała jest do zakodowania jak tabliczka mnożenia przy nauce matematyki ale dzięki anetka71 za dodatkową instrukcje od gazetowych, szkoda, ze na razie i tak się nie przyda u mnie niestety kombinacje nie wchodzą. Citi, citi, CITI - próbowałam wszystkiego a jeszcze jakiś czas temu mogłam kombinować do woli chyba mnie zbanowali
Tak sobie myślę o tym bobie zapychaczu - a czy musicie mieć go w schowku? Ja nie mam - mam zapisanego w zakładce otwieram sobie w osobnej karcie albo od razu ładuję do koszyka. Jeśli mam już zakupy za określoną kwotę - zbyt małą, a boba nie mam w koszyku, to kilkam na otwartą zakładkę obok - tą z bobem i go dodaję. I wsio