A ja kupuję akurat na zapas

tzn dla Dominika normalnie kupuję bo on ma mało ciuchów, ale Natalka ma dużo to kupuję jej większe.
Przed 9 zrobiłam drugie zamówienie

I dziewczyny spójrzcie też na rzeczy normalne, nieprzecenione bo dziś np były za 12,9 2szt. koszulek dla chłopaków na lato. No i koszulki niby bez promocji za 15 czy 17zł.
Aga a co zamówiłam?
Dziś rano: dla Natalki: spodnie dresowe, koszulka, dla Dominika: 2szt. koszulek, dla R.: 2 koszulki, dla mnie 1 koszulka.
A w nocy to połowa mi wypadła z koszyka ale dla mnie koszulki, dla R. koszulki, dla mnie sweterek, sukienka dla mnie, spodenki krótkie, spódnica jeansowa, dla dzieciaków jakiś polar, biała bluzka, i jakieś bluzki dla małego.
W sumie o swoje tak się nie martwię bo pewnie przyjdą, gorzej z dzieciakami - to pewnie będą pustki.
A na stronie akurat te rozmiary co mnie interesują to nie ma, albo maluszki albo dużo większe.
Dziś jadę na noc do mamy to przynajmniej mój portfel odsapnie i będę musiała panować nad ciekawością co tam jest... Ale wytrzymam

chyba
Aga w razie co, jakby coś było to pamiętaj bierz razy 2 też dla mnie

A z tym pójściem do sklepu... No to wiecie co, można tak wydać... Ja i R. jesteśmy tego przykładem

pojechaliśmy i w c&a akurat tyle straciliśmy ale kupiliśmy duuuuuuuuuużo super fajnych rzeczy