Autor Wątek: A&A 23 wrzesnia 2006  (Przeczytany 11747 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #90 dnia: 8 Listopada 2006, 08:28 »
Anetko poprostu brakuje mi słów, by wyrazić mój zachwyt. Nie tylko ślicznie wyglądasz na wszystkich fotkach, ale i wszystkie fotki są poprostu odjazdowe. Poza tym Twoja relacja przeplatana fotkami sprawia, że czuję się jak bym była u Ciebie na weselu, które było jednym z najpiekniejszym wesel na forum.

Offline aaaneta

• Chuck Norris
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #91 dnia: 8 Listopada 2006, 14:39 »
Cytat: "anetka161"
jesteście zbliżeni i przytulacie się czołami są prześliczne i jaka milość od was bije

Cytat: "milenaw"
My się cieszymy że podzieliłaś się z Nami tymi cudownymi chwilami...

Cytat: "Anielka"
poprostu brakuje mi słów, by wyrazić mój zachwyt

Dziekuje za bardzo mile slowa, bardzo mnie one wzruszyly   :cry: i ciesze sie ze sie zdjecia podobaja  :D .
Tym bardziej sie ciesze, bo zamieszczajac choc czesc zdjec na forum i dodajac do nich krotkie komentarze, mialam okazje choc troche przezyc wszystko od nowa, przypomnialam sobie jak sie czulam, te nerwy, zdenerwowanie ale rowniez i swiadomosc ze co kolwiek by sie nie stalo, to i tak bedzie dobrze, bo mamy to co najwazniejsze, bo tyle trudnych chwil przetrwalismy, z jednego tylko powodu - bo sie kochamy  :serce: i tylko to sie liczy, a wszstko inne - suknia, kwiaty itd. ... to tylko dodatki do naszego uczucia, piekna jego oprawa, jak rama obrazu, bo przeciez np. Da Vinci w ramie podkreslajacej piekno czy bez to wciaz Da Vinci.
Uch ale sie rozmarzylam  :oops:  :) Mam nadzieje ze nie zabrzmialo to zbyt gornolotnie, ale tak wlasnie czuje i nie moglam znalezc lepszego porowniania  :lol:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #92 dnia: 8 Listopada 2006, 16:45 »
Taka romantyczna dusza jesteś :D Ale to dobrze. Ja marzę o tym żeby z taką samą radością wspominać te chwile. Mam jeszcze trochę czasu ,ale już nie mogę się doczekać kiedy ja będę wam mogła pokazać zdjęcia z najszczęśliwszej chwili mojego życia. Pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego naj,naj.

Offline aaaneta

• Chuck Norris
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #93 dnia: 10 Listopada 2006, 15:33 »
Cytat: "Niki"
Pięknie wyglądaliście.
Piękna panna młoda.
Piękna suknia.
Po prostu piękne macie te zdjęcia.

NIKI widze, że Ty tez z warszawki, napisz koniecznie jak Ci ida przygotowania  :!:

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #94 dnia: 11 Listopada 2006, 16:48 »
Piękne zdjęcia!!!

Offline Migotka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18-08-2007
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #95 dnia: 12 Listopada 2006, 17:26 »
Twoja sukienka jest przesliczna, straaaasznie mi sie podoba...

ale tak jak napisalas nie oprawa jest najwazniejsza a to co istnieje pomiedzy Wami,

zycze aby Wasza milosc z kazdym dniem stawala sie jeszcze mocniejsza, zeby w Waszym wspolnym zyciu bylo jak najwiecej radosnych chwil i zeby w Waszym albumie bylo jeszcze z milion takich pieknych fotek z najpiekniejszymi chwilami w zyciu jak te z wesela
 :serce:

Offline aaaneta

• Chuck Norris
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #96 dnia: 22 Listopada 2006, 10:39 »
Juz dawno zbieralam sie zeby opowiedziec o naszej "jakby" podrozy poslubej  :)
Nie planowalismy wyjazdu, bo z okacji przeprowadzki i kosztow zwiazanych z zakupem naszego nowego gniazdka i remonu i pozniej urzadzania, traktowalismy podroz z jednego konca warszawy do "blizej cywilizacji" jak wlasnie taka podroz poslubna.
Ale jednak pojechalismy ...
ale od poczatku...
Naszymi swiadkami na byla para Ania i Piotrek, ktorzy sa z nami od samego poczatku, kiedy mozna mowic MY, w pewnym sensie byli naszymi amorkami :wink:
Pewnego dnia Piotrek zapytal, czy moze nie wybierzemy sie wszyscy do Ani, ania mieszka w Manchesterze. Stwierdzilismy czemu nie, z reszta spodobal nam sie ten spontan  :lol: w koncu od czego sa tanie linie lotnicze  :D
Slowem bylo swietnie  :D  Wreszcie moglismy zobaczyc jak wyglada prawdziwa Anglia, bo Londyn, coz nie uswiadczylam tam chyba ani jednego anglika  :wink:  :lol: wiec byla okazja do zweryfikowania kilku stereotypow, ala to juz inna histroria  :wink:

A teraz kilka fotek - bedziecie mialy okazje zobaczyj jak wygladamy w "cywilu"

University of Manchester

Nad stawikiem w okolicy Lake District

Typowy EnglishMan

rzut okiem na lake district

troche romantyzmu

cdn.  :lol:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #97 dnia: 22 Listopada 2006, 23:01 »
Jeszcze, jeszcze uwielbiam oglądac zdjątka :) Fajnie że się gdzieś wybraliście. A zdjątka naprawde macie fajne.

Offline aaaneta

• Chuck Norris
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #98 dnia: 23 Listopada 2006, 10:25 »
cd. Lake District

owce, ktore sa inne od naszych - wieksze i maja dlugie ogonki, no i sa wszedzie

nigdzie nie ma takiej zielonej trawy  :D

Kaczki, patrzcie jaką moj Maz ma profesjonalna postawę   :hahaha:   :hahaha:  

EnglishMan 2  :lol:

cdn.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #99 dnia: 23 Listopada 2006, 10:44 »
O tak prawdziwi Anglicy. Ja jestem teraz w Anglii i widzę ich na co dzień. a wracając do zdątek...... cudowne. Widze że naprawdę miło spędziliście ten czas :D

Offline aaaneta

• Chuck Norris
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #100 dnia: 1 Grudnia 2006, 11:39 »
Dawno mnie tu nie bylo, bo w pracy goracy okres a w domu chory Mąż  :cegly:    :glowa_w_mur:  
a obiecalam ciag dalszy fotek z Englandii, zatem prosze:

:lol:

a to tak a propos forum - slub w wydaniu angielskim  :lol:

prawdziwy turysta

nasi Swiadkowie

po drodze mijalismy splyw kajakowy

Offline aaaneta

• Chuck Norris
ZDJECIA W GMACHU GLOWNYM PW
« Odpowiedź #101 dnia: 13 Grudnia 2006, 10:28 »
W zwiazku z licznymi pytaniami - co zrobic zeby miec sesje zdjeciową na PW?

Informuje, ze trzeba sie wybrac do sekretariatu Kanclerza Politechniki z podaniem o zgode zawierajacym informujace:
 :arrow: ile czasu bedzie trwalo,
 :arrow: o ktorej godzinie i
 :arrow: z osiwdczeniem ze zrobione zdjecia nie beda wykorzystane dla celow komercyjnych.

Takie podanie musi uzyskac pozytywna opinie dzialu administracyjnego oraz strazy akademiskiej, gdy pozytywna opinia jest, reszta zalezy od dobrej woli Pna Kanclerza  :? .
My dostalismy zgode w ostatniej chwili, jechalismy na zdjecia i nie wiedzielismy czy mozemy.

My bylismy w o tyle dobrej sytuacji ze moj maz robi doktorat na PW na studiach dziennych, poza tym ukonczyl politechnike i udzilal sie w organizacjach studenckich, wiec byl dosc dobrze znany, no i sesja odbywala sie w wakacje, wiec nie zaklocilismy niczego.

Tak czy siak polecam, bo efekt (moim zdaniem) jest niesamowity. wystarczy doby fotograf i wyjdzie miodzio  :lol:

Offline aaaneta

• Chuck Norris
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #102 dnia: 12 Marca 2007, 10:31 »
MOJA SUKNIA DO SPRZEDANIA

mialam jej nie sprzedawac, ale moze jakas inna Panna Mloda bedzie w niej szczesliwa, a nie ma sensu zeby marnlwala sie w szafie. :smile:

Offline aaaneta

• Chuck Norris
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #103 dnia: 12 Marca 2007, 10:50 »
Info w dziale sprzedam
TU

Offline bobo_gumi
  • nowicjusz
  • *
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #104 dnia: 15 Kwietnia 2007, 23:23 »
aaaneta, witaj!Niedawno zarejestrowalam sie na tym forum i szczerze powiem tylko po to by obejrzec Wasz album slubny  i szczerze mowiac moge powiedziec jedno"o moj Boze" po prostu przepiekne.Czytalam ze mozesz doradzic i polecic wszystko co zwiazene ze slubem w Warszawie.Prosze o porade jaka sala, zespol, fotograf itp.Lub podpowiedz gdzie tych informacji szukac na forum.PozdrawiamBobo_gumi

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #105 dnia: 16 Kwietnia 2007, 06:44 »
Przepięknie wyglądaliście. miło popatrzeć jak maż jest w ciebie zapatrzony. ech.... rozmarzyłam się.

Offline aaaneta

• Chuck Norris
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #106 dnia: 16 Kwietnia 2007, 08:56 »
Cytat: "bobo_gumi"
aaaneta, witaj!Niedawno zarejestrowalam sie na tym forum i szczerze powiem tylko po to by obejrzec Wasz album slubny  i szczerze mowiac moge powiedziec jedno"o moj Boze" po prostu przepiekne.Czytalam ze mozesz doradzic i polecic wszystko co zwiazene ze slubem w Warszawie.Prosze o porade jaka sala, zespol, fotograf itp.Lub podpowiedz gdzie tych informacji szukac na forum.PozdrawiamBobo_gumi

Namiary poszly na priv

pozdrawiam

Offline aaaneta

• Chuck Norris
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #107 dnia: 16 Kwietnia 2007, 08:58 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
Przepięknie wyglądaliście.

Ach jak sie ciesze ze jeszcze ktos tu zaglada
Dzieki  :mrgreen:

miło popatrzeć jak maż jest w ciebie zapatrzony.

Poki co nadal tak jest
i mam nadzieje ze tak zostanie :serce:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #108 dnia: 16 Kwietnia 2007, 10:05 »
aaaneta,  miałas bardzo delikatny makijaż. mam takie pytanko - robiłaś go sama czy może u kosmetyczki?? ja też mam brazowe oczy i tak ciagle sie zastanawiam jaką kolorostyke wybrać do bielutkiej sukni. w brazach mi dobrze ale boje sie że się będzie gryzło. a u ciebie wygladało to bardzo delikatnie i jednocześnie ślicznie :)

Offline aaaneta

• Chuck Norris
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #109 dnia: 24 Kwietnia 2007, 12:25 »
aaaneta,  miałas bardzo delikatny makijaż. mam takie pytanko - robiłaś go sama czy może u kosmetyczki?? ja też mam brazowe oczy i tak ciagle sie zastanawiam jaką kolorostyke wybrać do bielutkiej sukni. w brazach mi dobrze ale boje sie że się będzie gryzło. a u ciebie wygladało to bardzo delikatnie i jednocześnie ślicznie :)

Witam
malowala mnie kosmetyczka, ja bylam zbyt zestresowana zeby zrobic to sama.
a mom zdaniem inna troche kolorystyka powinna byc do smieznobialej sukni a troszke inna do ecru lub zlamanej bieli (ja mialam wlasnie zlamana biel)

pozdrawiam
A

Offline asia12

• forumowicz
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #110 dnia: 24 Kwietnia 2007, 12:49 »
śliczne zdjecia- wygladaliscie cudownie :skacza:

mam pytanko co do kwiatów
bo też od zawsze marzyłam o eustomach, i myślała aby też dać je we włosy tylko obawiam się czy się utrzyma we włosach bo to taki delikatny kwiat.
A widzę ze Ty miałaś we włosach, powiedz -bez problemu zachowała „swoja świeżość” przez cały wieczór?
url=http://www.przewodnikmp.pl] [/url]

Offline asia12

• forumowicz
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #111 dnia: 24 Kwietnia 2007, 13:22 »
i jeszcze jedna rzecz mi się nasunęła - a mianowicie welon, chodzi mi o to czy go miałaś na grzebyku czy jakoś inaczej zrobiony, bo bardzo mi się podoba jak jest zrobiony - tzn. że nie jest tak bardzo pomarszczony. Jeżeli miałabyś możliwość zrobienia zdjęcia welonu - to bardzo proszę

Offline aaaneta

• Chuck Norris
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #112 dnia: 26 Kwietnia 2007, 15:11 »
Cytat: "asia12"
o też od zawsze marzyłam o eustomach, i myślała aby też dać je we włosy tylko obawiam się czy się utrzyma we włosach bo to taki delikatny kwiat.
A widzę ze Ty miałaś we włosach, powiedz -bez problemu zachowała „swoja świeżość” przez cały wieczór?

i tu Cie zaskoczę, we wlosach mialam sztuczną eustomę, wyszukalam mi ją Pani ktora robila nam kwiaty, teraz robia takie sztuczne kwaity ze dopiero po dotknieciu okazuje sie ze sa sztuczne
poza tym jesli eustomy sa świeże to dlugo wytrzymuja, slubny bukiet wytrzymal do poniedzialu - do sesji zdjeciowej, kiedy na zakonczenie go rozwalilismy :-)

go miałaś na grzebyku czy jakoś inaczej zrobiony, bo bardzo mi się podoba jak jest zrobiony - tzn. że nie jest tak bardzo pomarszczony. J

welon mialam klasycznie zrobiony na grzebyku, tylko prosilam o bardzo delikatne marszczenie, co w rezultacie sprowadzilo sie do tego ze byl trzy razy przerabiiany.
w salonie ja poprosisz to tez pewnie tak moga zrobic

Jeżeli miałabyś możliwość zrobienia zdjęcia welonu - to bardzo proszę

w tej chwili moj welon lezy sobie spokojnie w pudelku na szafie ni jest tak wygnieciony że nie nadaje sie do fotografowania :oops:
poza tym tak jak mowilam bardzo delikatne marszczenie oto cala tajemnica

Offline asia12

• forumowicz
A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #113 dnia: 29 Kwietnia 2007, 09:52 »
Cytat: "aaaneta"
we wlosach mialam sztuczną eustomę

to aż nieprawdopodobne - bo wyglądała jak żywa, będę musiałą zapytać swoją kwiaciarkę o taką sztuczną eustomę

dzięki za informacje - na pewno z nich skorzystam :skacza:

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Odp: A&A 23 wrzesnia 2006
« Odpowiedź #114 dnia: 23 Maja 2007, 17:23 »
Zdjecia reweacja!!! Jak masz jeszcze wiecej zdjęć to wklejaj!!!! Miło się Was ogląda!

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #115 dnia: 26 Maja 2007, 11:58 »
cudowne zdjęcia!!!!! :) :D
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline aaaneta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #116 dnia: 30 Maja 2007, 10:38 »
Dzieki Dziewczyny

super, że jeszcze ktos tu zaglada  :D

Offline kleczi
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #117 dnia: 30 Maja 2007, 13:44 »
Witaj........
obejrzalam, przeczytalam i sie poplakalam :))))
tworzycie wspaniala pare :))) fotki cudowne, wygladalas slicznie jakby kazdy element pasowal tylko i wylacznie do Ciebie...
ja slub mam za 39 dni :))) moje Slonko patrzy we mnie jak w obrazek i mam nadzieje ze tak zostanie do konca naszych dni :)))
Pozdrawiam cieplutko