Też chcę się podzielić z moimi wrażeniami z wizyt w salonach ślubnych.
Na pierwszym miejscu egzekwo dwa salony

1.
Arvena - bardzo duży wybór sukni w szerokim zakresie cenowym. Śliczne mają suknie od polskiego producenta MS Moda, który ma suknie w rozsądnych cenach. Kupiłam tutaj suknię za mniej niż 2,5 tyś a jest śliczna i niczym nie odbiega od sukni z innych salonów za 3,5 tyś, zł. Obsługa jest bardzo miła i profesjonalna. Można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy. Mocno polecam! Na mierzenie sukni trzeba się umawiać, ponieważ jest spory ruch.
1.
Marietta - tutaj obsługa też jest bardzo miła, ale co ważniejsze suknie też są ładne i w przyjemnych cenach. Pomimo tego, że jednak zdecydowałam się na zakup sukni w Arvenie, bardzo polecam ten sklep. Wszystkie tutejsze panie starają się by suknia była idealnie dobrana. Jeśli coś nie odpowiada można zrobić modyfikacje oraz połączyć dwie różne suknie by powstała idealna całość. Strasznie żałuję, że nie mogłam wybrać dwóch sukni na ślub

To był bardzo trudny wybór!
2.
Pretty woman - również polecam ze względu na bardzo duży wybór sukni, w cenach znośnych (choć już nie tak przyjemnych jak w dwóch wyżej wspomnianych salonach).
3.
Lisa Ferrera - ładne suknie, miła obsługa i cenowo wygląda też w porządku.
4.
Elizabeth - ładne, różnorodne i bardzo ciekawe suknie. Plusem tego salonu jest też to, że jest czynny do 19:00, więc nie ma problemu by zdążyć do niego zajść po pracy

Jeden mały minus jest taki, że nie mieli wszystkich sukni z kolekcji

Akurat tych które mi się bardzo spodobały. Można zamówić, ale wolałam już nie przedłużać czasu zakupu sukni.
Odwiedziłam również:
CMS - duży wybór, ale ceny wysokie jak na jakość wykonania sukni.
Novia - piękne suknie, ale ceny zaporowe

Brak możliwości robienia zdjęć sprawiła, że całkiem zapomniałam jak wyglądałam w sukni, która tam na miejscu wydawała mi się idealna dla mnie i byłam skłonna wydać znacznie więcej niż planowałam na zakup sukni. Wolałam nie ryzykować, bo jednak inaczej się widzi siebie w lustrze, a inaczej na fotografii.
Nikol - suknie dość tanie i nawet ładne, jednak nie do końca przekonała mnie obsługa. Miałam wrażenie, że woleli przerobić suknię jaką mieli w sklepie, pomimo tego że była wyraźnie większa o 3 rozmiary, zamiast uszyć na miarę nową. Nieprzychylnie też patrzono się na robienie zdjęć, a jak wiadomo bez zdjęć to nie ma szans zdecydować się na suknię. Jednak plus tego sklepu jest taki, że mają suknie polskiego producenta "Gala", który robi ładne suknie.