Dziewczyny... jak ja wam zazdroszczę.... miałam już swój wielki dzień i chciałabym go jeszcze raz przeżyć...ech...te wszytskie przygotowania, przymiarki, wybory...fajne
co do sukien ślubnych ...to ja w szczecinie byłam w kilku
CMS (baardzo fajna obsługa ale nic nie bylo dla mnie)
Novia (nie fajna obsługa. przy mnie dziewczyna po zamówieniu i 1 przymiarce zamówionej sukni dowiedziała się że suknia ma lekki tren (nie wnikam w to dlaczego wczesniej tego nie wiedziala) no ale za ścięcie trenu dodatkowo kazano sobie zapłacić ok. 200 zł bo nie jest to dopasowanie sukni, a wiadomo przy cenach novi jest to dodatkowa zwyzka cenowa)
Nikol (zamawiasz jak jest, żadnych przeróbek ani nic w tym stylu, więc jak suknia wymaga np. odszycia koronki z gorsetu, obcięcia gorsetu od góry bo za bardzo pod pachy wchodzi to nie dy rydy, chyba że godzisz sie na obciecie gorsetu z koronka na nim ale wowczas suknia traci cały fason).Tu musisz się umawiać na spotkanie, a sobota nie jest najlepszym dniem, bo one z góry są zajęte.
Elizabeth (świetna obsługa, miłe panie, suknie dopasujesz jak chcesz i możesz zmodyfikować ful wypas)
Mariette (nic nie wybrałam, obsługa miła, buty jak chcesz kupić to jak ja mam rozmiar 35 to panie kazały mi sobie wyobrazić jak moja stopa leży w rozmiarze 37 i jak dobrze leży to 35 też będzie. Bo zamówić tak aby sprawdzić nie zamówią. Biada temu kto ma but na pograniczu numerów i nie wie jak ja czy to na pewno 35 czy moze już 36. Panie wychodzą z założenia że jak zamówisz numer który one wskazują za akuratny to jak cos bedzie nie tak to buty wziąć musisz)
Mnie urzekła suknia Pronovias Genova. Zachorowałam na nią, ale z uwagi na ceny Novia suknię kupiłam w salonie Madonna w Poznaniu (2 min od dworca pkp). Bardzo miła obsługa ze strony Pani Ilony, doradztwo. Wyszło taniej niż w Novia. Miałam dwa welony. Zrobiono dla mnie kilka do wybrania, bo się nie mogłam zdecydować, ale zapłacić musiałam tylko za te które wzięłam. Rewelacja. Także salon ten polecam.
W Poznaniu są niższe ceny niż w Szczecinie bo jest większa konkurencja, a dojazdy do Poznania nie są takie drogie jak się to all podsumuje.
Jeżeli któraś z was byłaby zainteresowana tym modelem to proszę na priv. Suknię chcę wystawić na sprzedaż.