teraz, kiedy juz mam za soba cała ta bieganine, mge opisac moje wrazenia z salonów

CMS - bylam 2 raz, nie mierzylam, ale babeczka która mi pokazywała kiecki i mowila co i jak bardzo rzeczowa. nie mam nic do zarzucenia
Scarllet - super obsługa, spedzialam tam pnad 1,5 h, dobre wrazenie i babeczki bardzo fajne. polecam
Marietta - oj ten salon nie przypadł mi do gustu, obsługa taka sobie, nie tyle ze nie przyjemna ale czegos mi brakowało, kiecka która mierzylam byla ladna ale jakos kiepska, zrazily mnie odpadajace koraliki, nie doradzily mi w ogole
Nikol - ten blizej krzywoustego - w sumie nic do zarzucenia, poza tym nic wiecej, tam znalazłam moj 1 typ
Nikol - Pilsudskiego- obsluga mila ale bez inwencji. w sumie zmierzylam jedna kiecke ktora sama wskazała a na moje pytanie czy w tym kroju jest jeszcze jakas - hmmm bez entuzjazmu
Pretty Woman - suknie sliczne, moza wybac cos dla siebie, Panie dzielnie znosily moje wizyty, tu mialam tez swoj typ! polecam
Novia - bez entuzjazmu, mierzylam duzo ale... no wlasnie, Pani która mnie obsługiwała bez"jaj" ze tak powiem
Arvena - tu kupilam, zanim umowilam sie na mierzenie wpadłam zobaczyc jedna kiecke, babeczka pokazywała mi suknie w katalogu i stwierdzila ze w jedna z nich jest idealna dla mnie, przy mierzeniu byl to moj typ, Pani stwierdzila ze po nia napewno wroce i tak sie stalo!

bardzo fajna obsługa, polecam
ach zapomnialam - Anagra, weszłam - Pani zadała 100 pytan do... a najwazniejsze kupno czy wypozyczenia, wyszłam i juz nie wrocilam