Autor Wątek: Wesele w Hetmanie na Pomorzanach  (Przeczytany 2520 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline belonka
  • zapaleniec
Wesele w Hetmanie na Pomorzanach
« dnia: 3 Września 2006, 20:15 »
Witam Dziewczynki moze słyszałyscie cos o tym miejscu na wesele? Dzieki z gory za informacje

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Września 2006, 20:30 »
to jest opinia panny młodej z 2004 roku

nie wiem czy coś sie tam przez te prawie 2,5 roku nie zmieniło  :roll:

Beti

[0.0.0.0] Temat: Re: Panny Młode 2004 Szczecin cz.II

wyslane przez Beti dnia 2004-06-18 10:36:34
[przegladarka]

--------------------------------------------------------------------------------
WITAJCIE DZIEWCZYNY!
Jak już wiecie jestem MĘŻATKĄ od 5 czerwca. I chciałam się z wami podzielić swoimi spostrzeżeniami. Było idealnie. Salę mieliśmy na Pomorzanach w Hetmanie. Ogromna sala, ale kuchnia bardzo malutka. Więc wynajęliśmy tą salę i osobno catering, który przyrządził posiłki gdzie indziej i przywoził przez całą noc cieplutkie posiłki. A mieli co robić. Na weselu bawiło się 90 osób. Menu wybraliśmy sobie takie, że większość hoteli w Sz-nie nie chciała się podjąć przygotowania nam tych posiłków. A Pan Andrzej Smoliński właściciel Cateringu obiecał, że da się to zrobić i ZROBIŁ TO. Co 2 godziny na stół wieżdżały ciepłe posiłki. I tak było od 17 a ostatni ciepły posiłek był po godz. 2 w nocy. Wesele trwało do 5 nad ranem. Jedzenia było tak bardzo wiele, nie zabrakło niczego. Resztę jedzenia oczywiście dostaliśmy z powrotem. Kawa, herbata na życzenie gości. Obsługa bardzo żywiołowa, szybka i przede wszystkim bardzo miła. Tort mieliśmy 5 piętrowy od Woźniaka - smaczny, piękny i robił efekt. Też oczywiście przechowywany przez catering i dostarczony przez nich na miejsce.
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline belonka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Września 2006, 14:22 »
Dzieki Monia wiec zalezy tylko od tego czy bede miała dobra kucharke mysle ze jakos to bedzie termin jest akurat wolny malutko za wynajem sali wiec reszte pieniazkow zainwestuje w inne elementy.Jestes super dziekuje jeszcze raz
Belonka

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Września 2006, 07:56 »
Witam :D
Byłem na tej sali w ubiegłym miesiącu, jest odnowiona - ze sceną dla grających, po prawej stronie od wejścia urządzony jest barek ogólnie bardzo fajna sala przytulna i można spokojnie robić weselisko na ok 100 osób albo nawet więcej proponuję pojechać tam w niedzielę w godzinach wieczornych bo z tego co wiem organizowane są tam wieczorki taneczne dla starszej młodzieży :wink:
ewentualne namiary na właściciela mogę podać na PW

pozdrowionka :D

Offline belonka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Września 2006, 11:07 »
Dzieki poniewaz jestem w norwegii mama musi mi wszystko załatwiac  widziałam ją w bazie danych chyba najbardziej mi sie podoba ale terminy mi nie odpowiadają chyba bede musiała przesunac date.
Graja tam 2 zespoły i z tego co wiem  potrafia rozbawic gosci ciekawe jak z robia to na weselach.
Jeszcze mam propozycje na działkach na derdowskiego jest akurat ta data co chcemy ale gorzej bo trzeba miec kucharke a w hetmanie to koszt 110 zl i nie musimy sie o nic martwic. Zostaje jeszcze pare innych miejsc
Dzieki za informacje
My tez pozdrawiamy :wink:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Września 2006, 15:30 »
czesc Belonka no ladnie ja wlasnie mam zamowiona sale w hetmanie na 7.7.2007 ;-) i mam nadzieje ze bedzie super ...zastanawialam sie nad dzialkami derdowskiego i nawet zaklepalam tam termin w maju wlasnie na 7.7.2007 umowilam sie z panem ze poniewaz wyjezdzamy zarobic na slub wszystko ustalimy do 4 pazdziernika 2006r. wiec praktycznie gdybysmy nie zdecydowali sie wczesniej na hetmana i nie zaklepali terminu to bysmy zostali bez sali...ciekawe bo czytam tu sobie ze Ty masz tez zaklepany ten termin na dzialkach ciekawa sprawa nie wiem tylko kiedy byliscie bo my w maju na derdowskiego i normalnie wpisali nas w kalendarz zebysmy sie nie martwili no ladnie
pozdrowionka ze szkocji!!

:lol:

Offline belonka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Września 2006, 10:45 »
na działkach juz wpłacilismy zaliczke
1000 zl plus 400 zl kaucja za naczynia

Offline belonka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Września 2006, 10:52 »
Mi tesciówka to załatwiała bo byliscie wpisani tylko ołowkiem i nawet dzwoniła na podany numer ale nikt sie nie odzywał wiec wpłaciła zaliczke.
Ale zbieg okoliczności bo my chcielismy W hetmanie ale teraz dobrze zrobilismy bo na działakach jest wieksza swoboda i sale mamy na 5 dni. Napisz mi cos wiecej prosze i mam nadzieje ze w hetmanie masz wolne miejsce

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Września 2006, 20:46 »
hello spokojnie dobrze ze zamowilismy sobie hetmana...bo by bylo;-) a tak to luzik nam bardziej hetman spodobal wiec nie ma problemu;-) pozdrowienia :D

Offline belonka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #9 dnia: 27 Września 2006, 16:12 »
Wiec zyczę wam pięknego ślubu i dobrej zabawy na weselichu!!
A jak z godziną w urzędzie? Czy bierzecie kościelny? My chcemy na 16 stą?
Pozdrowienia z Norwegii!!

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 27 Września 2006, 22:38 »
dziekuje i nawzajem;-)

my bierzemy konkordatowy mysle ze to dobre rozwiazanie 2 w jednym;-)
i troche mniej zalatwiania ;p w kosciele chcemy na 17;-)

pozdrawiam;-*

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #11 dnia: 27 Września 2006, 22:50 »
Cytat: "tylunia"
my bierzemy konkordatowy mysle ze to dobre rozwiazanie 2 w jednym;-)

bardzo dobre bo mozna zaoszczędzic sporo czasu .
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline belonka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #12 dnia: 28 Września 2006, 11:05 »
Wracam do Polski na 2 tygodnie w grudniu a w styczniu musimy isc do urzędu zaklepać date i zastanawiam sie czy mozna na pół roku wcześniej wypożyczyć suknie. Ciekawe czy tak wcześnie można to załatwić? no i w styczniu chcemy zamówić obrączki.....
Pozdrowienia Babeczki