Autor Wątek: Kiedy rozpocząć poszukiwania??  (Przeczytany 7898 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Kiedy rozpocząć poszukiwania??
« Odpowiedź #30 dnia: 4 Listopada 2006, 19:06 »
ilka2, Przecież jeszcze masz czas żeby wybrać tą Twoją jedyną. mnie podobają sie suknie maggie sottero ale będzie je można dostać tylko w Warszawie od przyszłego roku, no a jeśli chodzi o inne to zwrócilam uwagę na suknie Pronovias. Niestety te modele, które mi się podobają nie są prezentowane na polskich stronach internetowych, mimo iz to też jest kolekcja 2007 :( Ja poczekam do targów ślubnych i może wtedy coś mi się naprawdę spodoba :D

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #31 dnia: 5 Listopada 2006, 00:01 »
Ja mialam w glowie obraz swojej sukni slubnej zanim zaczelismy myslec o slubie :oops: Na szczescie taka znalazlam :D

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
« Odpowiedź #32 dnia: 5 Listopada 2006, 14:21 »
W kolekcji 2007 cała moja nadzieja :)  Nie żebym jakaś wymyślata była i chciała Bóg wie czego.....Dużo jest ladnych sukienek ale co z tego jak żadna to nie TA!!!!!! Targi w Katowicach są jakoś w grudniu wiec może tam coś wypatrzę...

A i dzieki za wsparcie milenaw,  :D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #33 dnia: 5 Listopada 2006, 14:41 »
ilka2, Tak jak ktoś mi napisał tak ja teraz pisze Tobie..... po to tu jesteśmy. A tak a propo to cześć sukien z kolekcji 2007 możesz już zobaczyc na internecie. Jeśli chcesz prześlę ci linka. Tam są pokazane modele z kolekcji Herms, Pronovias, La sposa i jeszcze kilka innych. Może akurat coś ci wpadnie w oko. Daj znać jak już wybierzesz :D
carlunia, ja też chciałabym miec obraz mojej wymarzonej sukni w głowie, lecz za każdym razem kiedy oglądam suknie podoba mi się coś innego :D

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
« Odpowiedź #34 dnia: 5 Listopada 2006, 16:37 »
milenaw,czekam na link :lol:  może tam jest ta moja jedyna :D

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #35 dnia: 5 Listopada 2006, 18:43 »
Cytat: "carlunia"
Ja mialam w glowie obraz swojej sukni slubnej zanim zaczelismy myslec o slubie

ja tez hehe :lol:

Offline zimens
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 6 Listopada 2006, 09:38 »
no wlasnie czy to rzeczywiscie prawda z tymi przecenami jesiennymi?...wczoraj zaslyszlam ta informacje i mnie bardzo zaciekawiela wprwdzie slub dopiero w maju zatem planowalam zaczac szukac okolo stycznia lutego ale jezeli teraz mialoby sie udac kupic cos rownie pieknego za jakas czesc ceny to dlaczego nie :)....prosze dajcie znac czy wiecie konkretnie w jakich salonach w sz-nie sa obecnie ceny promocyjne...jezeli to nie jest regula :)...dzieki za wszyskie informacje :D
marzena

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #37 dnia: 6 Listopada 2006, 09:48 »
Ilonka targi w kato sa dopiero w lutym- 11 lutego dokładnie!A wczoraj byłam w Sarah u Was- bop szukam butów różowych! i były tam 2 baardzo ładne sukieneczki! Ale ja juz sie nie oglądam bo mam juz swoja!
To prawda z przecenami zimowymi- zaczynaja sie juz od teraz! i wcale nie musisz juz brac tej suykienki wystarczy ,ze ja zamówisz!

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #38 dnia: 6 Listopada 2006, 09:55 »
Ja pierwsza rundke po salonach zrobilam we wrzesniu, ale panie we wzystkich salonach radzily mi poczekac do pojawienia sie nowej kolekcji

Wszystkie radzily, zeby przyjsc po targach ( targi u nas sa 4 lutego) i tak chyba zrobie.

Jedna z sukienek bardzo mi sie podobala, ale im wiecej czasu mija odkad ja mierzylam tym mniejsza mam pewnosc, ze to ta jedyna, chociaz w pierwszej chwili gdy ja przymierzylam, tak wlasnie pomyslalam

Ja  jestem bardzo niezdecydowana, obawiam sie, ze trudno mi sie bedzie zdecydowac na TA jedyna :wink:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #39 dnia: 6 Listopada 2006, 14:30 »
Cytat: "tylunia"
Cytat: "carlunia"
Ja mialam w glowie obraz swojej sukni slubnej zanim zaczelismy myslec o slubie

ja tez hehe :lol:

Tylunia: widze, ze mamy tak samo :mrgreen: A myslalam, ze to tylko ja tak mam. Mi sie podobaly tylko tiulowe suknie i takich tylko szukalam, chociaz z ciekawosci mierzylam tez inne(ta, ktora wybralam to pierwsza suknia,ktora zmierzylam i zadna inna juz mi sie nie spodobala). Zbyt wiele ich w salonach nie bylo, w salonie gdzie maja suknie Demetriosa takie kiecki byly tylko do kupienia, a mnie kupno nie interesowalo bo 3000 za suknie na jeden raz to troszke za duzo wg mnie :roll:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #40 dnia: 6 Listopada 2006, 22:52 »
zimens z tego co wiem to przejdz sie w szczecinie po salonach slubnych ja widzialam bardzo ladne i wlasnie byla przecena na wojska polskiego w scarlett ale wiem ze w innych tez teraz jest wyprzedaz bo chca sie pozbyc starej kolekcji zanim bedzie nowa :D  ale i ceny beda nowe 8)  
pozdrawiam