Autor Wątek: Zespół Intro z Gryfina - czy u kogoś grał?  (Przeczytany 7860 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krystiano
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.09/2011
Zespół Intro z Gryfina - czy u kogoś grał?
« dnia: 3 Lutego 2011, 17:05 »
Witam, szukamy niedrogiego zespołu na wesele i natknęliśmy się na Intro z Gryfina.  Kilku znajomych go nam poleca, ponoć grają na dancingach w miejscowej Arkadii.  Czy ktoś słyszał? Wszelkie opinie mile widziane.  Pozdrawiam.

Offline kikka88

• nowicjusz
  • *
  • Nie wiem czy wierze jej, czy nie wierze..... ;)
  • data ślubu: 04-08-2012
Odp: Zespół Intro z Gryfina - czy u kogoś grał?
« Odpowiedź #1 dnia: 9 Września 2011, 00:28 »
Zaszczytem jest dla mnie wypowiedź o zespole INTRO.  Jest to nie jeden z najlepszych ale najlepszy zespół na świecie!! Mialam ogromną przyjemność bawić się na weselach prowadzonych przez Zespół.  To co pokazali jest nie do opisania! Poziom w jakim prezentują swoje utwory jest na najwyższym poziomie -  to trzeba usłyszeć!!!!
INTRO to jeden z nielicznych Zespołów ktorzy w niesamowity sposób zabawiają gości - zabawa podczas wesela, przyśpiewki oraz oczepiny - jest to czas nie do zapomnienia, dlatego też INTRO będą gościć na moim weselu ;)

Wokaliście gratuluje wielkiego talentu, gitarzyście MEGA umiejętności oraz klawiszowcy profesjonalizu!!! Chłopaki kochaja to co robia, co widac w każdej nucie która wydobywa się z ich instrumentów!!!!

Omijając to ze są mega sympatyczni i przystojni. . . . ;)

Dziekuje za mozliwosc bycia razem z Wami i możliwosc zabawy w Waszym gronie!!! Wszystkich spragnionych niezapomnianej zabawy polecam z czystym sumieniem
Wszystkich Ciekawskich talentu Zespołu Intro zapraszam na dancingi do w/w Arkadii, gdzie poczujecie ze Zespół jest wart każdej złotówki ale także świetnie się pobawicie ;)

Genialne podejscie do zabawy i oprawy wesela.  Zespół Intro na pewno Panstwa nie zawiedzie!!!!

Gorąco Polecam
Karolina & Robert
« Ostatnia zmiana: 6 Listopada 2011, 19:46 wysłana przez asia »

Offline bocian13
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Września 2011, 00:35 »
W zupełności zgadzam się z powyższym komentarzem.  Zespół na prawdę jest Godny polecenia!!!
Pozdrawiamy Iza i Tomek

Offline ruda80
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 9 Września 2011, 11:00 »
Fajne wesele cholera fajne wesele ;)

Musielismy przedłużać wesele bo goscie nie chcieli wychodzic z sali. . . .  Szczerze polecamy!
Iza & Robert

Offline niunia83

• nowicjusz
  • *
  • :)
  • data ślubu: XXXX
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Września 2011, 23:53 »
Cholera fajna orkiestra :) jeśli ktoś chce mieć super orkiestrę na swoim weselu to wybór nie może być inny niż INTRO.  Zadowolenie Wasze i gości murowane.  My także przedłużaliśmy czas zabawy, bo aż żal się z nimi rozstawać.  Już nie możemy się doczekać kolejnego spotkania :)
Sylwia & Tomek

Offline gosiak1s

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14-02-2014
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Września 2011, 10:12 »
Czy ktos zna lepszy Zespół? NIEEEEE!!!!
Zabawa z Chlopakami gwarantowana!!
Niestety maja juz zajete terminy wiec predko!!! ;)

Pozdrowienia dla Was !!!!

Gosia i Krzysztof  :)

Offline danusiaW1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: xxxx
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Września 2011, 11:31 »
Jako Gość jestem zachwycona! Polecam!!!!

Offline MELODYJKA

• bywalec
  • data ślubu: oj dawnoo;)
« Odpowiedź #7 dnia: 5 Listopada 2011, 17:40 »
wszyscy zachwalający ten zespol ,ktory gral na ich weselu maja podana tą sama date slubu i to za rok albo niektorzy nawet za 3 ;Dto jak grali u Was czy jednak nie:)

ech, chopaki są inne formy rekamy....naprawde ::)
prawdziwy przyjeciel wie o Tobie wszystko ...a mimo to nadal Cię lubi...

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #8 dnia: 5 Listopada 2011, 21:00 »
Hehe, MELODYJKA, aleś Ty spostrzegawcza :) Faktycznie :)

No coż. . .  czyżby jednak zostawały wolne terminy, że sie chłopaki reklamują w taki sposób ? :)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #9 dnia: 6 Listopada 2011, 17:51 »
  krypciocha jak nic ...... a co dobre reklamować się nie musi ..... widocznie nie są tacy dobrzy jak sami muszą się  reklamować podstępnie .....  ;D

Offline mona6061

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: C.22 stycznia 2011 i K.22 czerwca 2013
« Odpowiedź #10 dnia: 7 Listopada 2011, 11:24 »
Ja tu nastawiona na wodzireja a Wy piszecie i tak sie nimi zachwycacie ze zaczelam sie juz zastanawiac nad tym wodzirejem hahaha:))) moglaby ktoras z Was przyslac mi na priv jakies namiary na nich???? najlepiej stronke na necie o ile maja :)))))) DZIEKI!

Offline mona6061

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 7 Listopada 2011, 11:50 »
Napisalam do Nich e-maila z zapytaniem o cene.I z zapytankiem o poprawiny,czy jest mozliwosc przyjazdu na kilka godzin.Do nas maja 10 km to moze sie zgodza :)))

Offline MELODYJKA

• bywalec
« Odpowiedź #12 dnia: 7 Listopada 2011, 13:02 »
mona ,Ty nie widzisz ,ze oni sami się soba zachwycają?? ;D a stronke bardzo łatwo znalezc

Offline mona6061

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 7 Listopada 2011, 13:07 »
MELODYJKA   :o :o nie zwrocilam uwagi!!!! :D

Offline kikka88

• nowicjusz
  • *
  • Nie wiem czy wierze jej, czy nie wierze..... ;)
« Odpowiedź #14 dnia: 7 Listopada 2011, 20:52 »
Melodyjka jestes bardzo nerwowym Forumowiczem widze ;) Czyzbys byla z konkurencji? ;P

4 sierrpien to moja data ;) . . . .  Daje reke za Intro. . . .  na szczescie nie potrzebuja reklamy tak jak to slusznie zauważyłeas Jagna ;)
Maja genialne podejscie do klienta. . .  Najważniejsze, że nie siedzą bezczynnie tylko grają cały czas.  Przerwę robią sobie tylko wtedy kiedy jest to konieczne.  Zabawiają bez zbędnego grania disco polo . . .  choc jesli trzeba i przy tym niezle potraafia zabawic ;)
Mają swietny sprzet i angażują się w to co robią. . . .

Ale bez zbednych pochwal. . . .

Gosci z okolic Gryfina żądnych talentu zespołu Intro oraz wrażeń zapraszam na. . . . .  zabawe andrzejkowa hxxp: www. wodnik-gryfino. pl/ oraz Sylwestra www. bauernhof,pl

Mona. . . .  Po co czekac na odpowiedz e mail skoro mozna zapytac u zrodla ;) - zadzwon - na pewno wszystkie szczególowe informacje zsostana Ci udzielone.

Pozdrawiam

Offline mityna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.06.2012
« Odpowiedź #15 dnia: 7 Listopada 2011, 21:14 »
Również polecam zespół INTRO.  Też zagrają na moim weselu i poprawinach. 
Młodzi  ale znają się na rzeczy.  Grają i pod młodych i pod starszych.  Cały czas zabawiają gości. 
Gorąco polecam:)

Offline MELODYJKA

• bywalec
« Odpowiedź #16 dnia: 7 Listopada 2011, 22:03 »
nie napisalam nigdzie,że źle spiewają,to akurat nie o to w tym chodzi..i owszem jestem z konkurencji,tyle,że sami siebie tu nie reklamujemy! To jest wyraźne zapisane w regulaminie forum...sorki,ale nie wierze,ze nagle wszyscy rzucili się do rejestracji,zeby wysmarowac po jednym poście w dodatku każdy post z tą samą data ślubu::)

za to w regulaminie forum  nie ma nic zapisane  tym ,że nie mogę wyrazic swojej opinii ;)

Pozdrawiam

Offline mona6061

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 7 Listopada 2011, 22:04 »
kikka88   :D gdybym byla w polsce na pewno bym zadzwonila,albo nawet podjechala bo blisko Gryfina mieszkam jak jestem w pl.Na e-maila juz odpisali wiec wiem na czym stoje:)

Offline krystiano
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 3 Stycznia 2012, 21:38 »
23-09-2011 restauracja Feta - zespół Intro sprawił, że na naszym weselu nikt nie siedział.  Teraz po 3 miesiącach i opiniach gości, spokojnie mogę powiedzieć, że Marek z kolegami sprawili że była to cudowna zabawa dla wszystkich.  Reklama dla nich naprawdę jest zbędna.  Repertuar podpasował i starym i młodym, a " Niech żyje bal " na zakończenie w ich wykonaniu. . .  tego nigdy nie zapomnimy.  DZIĘKUJEMY I POZDRAWIAMY - Kasia i Krystian.

Offline Koozaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.05.2013 ( Boże Ciało)
« Odpowiedź #19 dnia: 3 Stycznia 2012, 22:38 »
Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że to sam zespół się wypowiada? ???

Autentycznie kochający człowiek musi wiedzieć, że świat nie ma jednego centrum lecz dwa

Offline krystiano
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 6 Stycznia 2012, 12:51 »
Cytat: Koozaa link=topic=23361. msg1637999#msg1637999 date=1325626721
Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że to sam zespół się wypowiada? ???
hxxp: img80. imageshack. us/img80/1812/20614756. jpg

Offline krystiano
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 6 Stycznia 2012, 12:58 »
hxxp: img80. imageshack. us/img80/1812/20614756. jpg

Offline PIOTRG0707
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #22 dnia: 6 Stycznia 2012, 19:16 »
Taki sobie zespół długie robią przerwy i goscie szybko się upijają!!!

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
« Odpowiedź #23 dnia: 8 Sierpnia 2012, 16:54 »
nie wiem kto pisal opinie w tym watku .. ale widze, ze musze dodac swoje trzy grosze.
 Nie zgodze sie ze stwierdzeniem o dlugich przerwach.. wszystko sie umawia.. u nas byly przerwy na posilki o ustalonych porach.. plus na kilka innych atrakcji.. a umowa byla taka, ze jak sie goscie swietnie bawia to graja bez przerwy.. proste.

Zespol Intro gral na naszym weselu pod koniec kwietnia w tym roku.. szczegoly sa dostepne w mojej relacji slubnej..
Tak w 3 zdaniach to jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z zespolem.. (choc przy wyborze zespolu troche sie wahalam.. bo 'bez kobiecego wokalu?' ;) )
wielu gosci zachwalalo sobie talent wokalny i w ogole interpretacje utworow, dwoje znajomych po naszym weselu zdecydowalo sie takze zatrudnic Intro w swoj "wielki dzien" i specjalnie zmienili date uroczystosci, zeby moc sie zgrac z zespolem.
Chlopaki byli otwarci na propozycje zarowno w kwestii zabaw na oczepiny, jak i dlugosci i zroznicowania "blokow muzycznych"..
i fantastynie przygotowali sie na nasz pierwszy taniec (gitarka basowa rewelacyjnie dodala charakteru piosence)
No a w trakcie wesela - dzieki pomyslowosci tesciow - zaskoczyli nas powiekszonym skladem (zamiast 3 osob bylo 5) co rowniez mialo swietny wplyw na aranzacje utworow.
Jedyny maly 'rozdzwiek' byl z piosenka na podziekowanie dla rodzicow.. bo umawialismy sie na inna ..a uslyszelismy inna.. ale to w sumie nie mialo duzego wplywu na calosc.. i bylo skutkiem powiekszonego skladu.. po prostu dodatkowe osoby nie znaly tego co chcielismy (a ze to byla konspiracja nie mogli nas o tym uprzedzic).
Nastepny raz bede miala okazje -juz jakos gosc - bawic sie na weselu z zespolem Intro we wrzesniu :) i mam nadzieje ze chlopaki dadza czadu :)