butelki na wódkę??
Przeciez wódkę kupuję się razem z butelkami...
Więc przepraszam, ale co Wy zamierzacie podać gościom rozrabiany spirytus?
Wiesz, nie chcialabym się wtrącac za bardzo, ale moge podac małą radę, czy skorzystasz, oczywiście to Twoja sprawa
Wiesz, wydaje mi się, ze na wódce nie ma co oszczędzać.. Dobra wódka o czymś świadczy, a i jej picie ma mniejsze konsekwencje... co mam na myśli?
Byłam w zeszłym roku na weselu, gdzie zamiast oryginalnej wódki, było coś własnie rozrabiane, jakis spirytus, cos.. no nie wiem.. ja tego nie piłam, bo z reguły nie piję..
Ale widziałam, co sie działo
Ogólnie goście mówili, ze dobre to to nie bylo, częśc więc w ogóle nie piła, a ci co pili, to zaczęło to na nich dosyc szybko działac, dosyć szybko zaczęło im szumiec w głowach, a następnego dnia, z tego co mi wiadomo, nie czuli się jakos rewelacyjnie..
Gdy kupisz dobrą wódkę masz pewność, że nie będzie jakas felerna, że będzie gościom smakowała (o ile to moze smakować), ze zbyt szybko sie nie spiją, oraz ,ze dosyc szybko dojdą do siebie następnego dnia
Czesam warto zaglądać do sklepów, patrzec jakie sa oferty, co jest w promocji
Np. nasza wódka jaką kupowalismy (0.75) była z sokiem Hortexu gratis, cena butelki z sokiem i bez soku byla taka sama... więc dodatkowo mielismy juz napoje..
Takze ja polecam kupno oryginalnej wódki.. a oszczędzic można gdzie indziej, np. na dekoracji sali, auta, czy kościoła, można nie robić ciast itp.
Cóż decyzja nalezy do Ciebie...

mam tylko nadzieję, ze Cię nie uraziłam