Autor Wątek: Rybka bedzie MAMUNIA!  (Przeczytany 93660 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #450 dnia: 12 Listopada 2006, 19:07 »
Moje drogie, fotka bedzie, ale wczoraj poprostu przysnelam przed wyjsciem i potem biegalam jak oszalala wiec nie zdarzylam pstryknac. Dzis jeszcze raz sie ubiore, moze tez doloze ilka zdjec tych bluzek ktore kupilam sobie w Londynie i oczywiscie zdjecia beda!

Jagodko ja z moja alergia nie narzekam, ale jestem w stalym kontakcie z moja alergolog. Ja zawsze bardziej reagowalam skórnie więc w razie czego mam maść. Co mówi Twoj lekarz?

Gosiaczku zauważyłam że ta "górka" pojawia się naprzykład po.........  :oops:  czyli po silnych skurczach! M to też zauważył i oczywiście znalazł sobie nowy powód żeby mnie atakować :) Uzznał że Bąblowi się to podoba!!!!

Beth - jak sie ciesze że do mnie zajrzałaś! Co do tego bąbla to sama to zauważyłam czytając Twój wątek! Nasz bąbel wziął się z tego pierwszego, potwornie wzruszającego momentu kiedy M po raz opierwszy połozył głowe na brzuchu u mnie i szeptał" Rośnij bąbelku, prosze cię rośnij". Bo wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy czy bąbel widziany na USG przyjmie się czy nie!

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #451 dnia: 12 Listopada 2006, 19:17 »
Cytat: "rybkawiedenka"
Gosiaczku zauważyłam że ta "górka" pojawia się naprzykład po.........  czyli po silnych skurczach!

ja zauwazyłam ze pojawia sie tez po calym dniu latania...czyli zmeczenie robi swoje...a pare raz miaam z samego ranka..czego nie u,iem wytlumaczyc... :?

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #452 dnia: 12 Listopada 2006, 19:56 »
Rybko :!:  :!:  :!:  
Mieszkanko cudowne!!!! Te kolory,styl i ta przestrzeń!!!Rewelacja!!! No my musimy jeszcze trochę poczekać na remont naszego mieszkanka.Mam nadzieję,że na przyszłe wakacje już będzie gotowe.Niestety nie zdążyliśmy przed narodzinami Miłka.

Super,że u Was wszystko ok.Tak trzymać, alergii mówimy PRECZ!!!! (sama jestem alergiczką,więc znam ten ból)
Dużo zdrówka w te chłodne dni!!!!

Offline asiek

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #453 dnia: 12 Listopada 2006, 20:04 »
no właśnie się doczytałam,że od jutra nowa praca Twojego M. :!:  :!:
Powodzenia!!!
A komplecik faktycznie rewelacyjnie w Waszej kuchni powinien wyglądać!!!

Offline merkunek

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #454 dnia: 12 Listopada 2006, 20:08 »
Rybeńko co do alergii, to ja całą ciążę miałam spokój, ba nawet do teraz go mam (z maleńkimi wyjątkami) to może i Tobie ciąża posłuży i alergia się uspokoi :-)

A na fotki czekam baaaardzo :-)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #455 dnia: 12 Listopada 2006, 22:15 »
Rybko - ja namiętnie czytuję co u Ciebie, ale po prostu nie zawsze wiem co napisać :) Ale kibicuję po cichu bardzo :) Nasz Bąbelek mruga swoim żółtym oczkiem do Twojego Bąbelka w takim razie :)

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #456 dnia: 12 Listopada 2006, 22:38 »
Beth kochana strasznie Ci dziekuje! Napisz prosze kilka słów jak tam małżeński stan? Służy wam????? A jak z pracą? Dużo ostatnio myślałam co tam u Ciebie!

Offline merkunek

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #457 dnia: 12 Listopada 2006, 22:40 »
A jak z pracą? Dużo ostatnio myślałam co tam u Ciebie!

looknij tutaj Rybko
MAM, MAM, MAM!
 :mrgreen:

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #458 dnia: 12 Listopada 2006, 22:50 »
dziekuje Merkunku, zaraz poczytam!

Teraz pora na kilka fotek. Oczywiście robione na szybko, przez M, z dołu więc wyglądam jak słonica! Po drugie nie mówił kiedy robi więc ja coś tam gadałam i miny mam różne!!1

1. Koszula do pracy (kupiona w Londynie) i moje nowe ciążówe spodnie!

2. Tutaj czarna, kopertowa koszula ze ślicznąbroszką pod biustem!

3. Tp bluzka w kolorze bordo, z bardzo elegancką broszką na biuście!

BARDZO WYJŚCIOWA!

4. Tutja mój wczorajszy strój:

Oraz góa spodni, zn ten pas któy naciąga się na brzuszek!:

Przy okazji macie prezentacje brzuszka!

Jeżeli macie ochote to jutro mogę wam wkleić kilka zdjęć ubranek nabytych już dla bąbla!

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #459 dnia: 12 Listopada 2006, 22:57 »
Jeżeli macie ochote to jutro mogę wam wkleić kilka zdjęć ubranek nabytych już dla bąbla!

tak tak tak :D
Widze ze ciupa ciupsy wcinasz :D
 Ja na początku ciaży jak miałam mdłosci to pochłaniałam jes w wielkich iosciach D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline merkunek

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #460 dnia: 12 Listopada 2006, 22:58 »
dziekuje Merkunku, zaraz poczytam!

psze bardzo :-)

4. Tutja mój wczorajszy strój:
Obrazek

wow  :D

Przy okazji macie prezentacje brzuszka!

śliczny!!!

chorego pytasz??? ;-)  :mrgreen:

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #461 dnia: 12 Listopada 2006, 23:29 »
Rybko ślicznie wygladasz w nowych ciuszkach ciążowych :D  No i brzuszek jaki ładniutki  :D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #462 dnia: 13 Listopada 2006, 06:11 »
Rybko tak się cieszę, że u Was wszystko w porządeczku!! Ślicznie wyglądasz w tych nowych ciuszkach  :mrgreen:

No i mieszknako bomba!! Świetnie je urzadziłaś! :brawo:

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #463 dnia: 13 Listopada 2006, 07:16 »
fajne ubranka, szczególną uwagę zwróciłam na koszule i bluzki - super  :!:

Co do zdjęć ubranek bąblowych, to głupie pytanie zadajesz...pewnie, że chcemy  :!:  :!:

Sliczny brzusio  :mrgreen:

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #464 dnia: 13 Listopada 2006, 09:07 »
Jak mi milo ze wam sie moje zakupy podobaja!!! Co do lizakow to rzeczywiscie ostatnio troche ich pochlaniam!

No to teraz rpzedstawiam kilka ubranek ktore juz lezakuja w komodzie:

Zestaw dwuch pajacykow (zdjecie malo wyrazne ,ale sa przeslodkie!)

Kilka body, bo w komodzie jest ich kilkanascie sztuk!

Cieply kombinezonik, bo niby termin na Maj ale ze mam caly maciezynski nad morzem spedzic to lepiej miec cos cieplego!

I ciepla kurteczka bo wionsna pogoda moze byc zdradliwa, nawet w miescie!

Offline jagodka24

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #465 dnia: 13 Listopada 2006, 09:14 »
rybkawiedenka, wyglądasz superancko elegancka mamusia
a jeśli chodzi o zdjęcia dzidziowych ubranek to było pytanie retoryczne prawda?? :lol:
jasne że chcemy

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #466 dnia: 13 Listopada 2006, 09:27 »
Jagodko dziekuje za komplement! W pracy obowiazuje mnie stroj biurowy, wiec nie moge wyskoczyc w ogrodniczkach....neistety!

Offline merkunek

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #467 dnia: 13 Listopada 2006, 09:34 »
sliczne ciuszki, takie słodziutkie...

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #468 dnia: 13 Listopada 2006, 10:36 »
Bardzo ładne ubranka dla Maluszka  :D  Widzę Rybko, że narazie stawiasz na kolory neutralne, bo ciągle nie znasz płci Maleństwa  :D

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #469 dnia: 13 Listopada 2006, 10:41 »
Rybko - ślicznie wyglądasz! :) Ciąża Ci wyraźnie służy i gdybyśmy obie były przesądne to bym powiedziała, że nosisz chłopaka :) Ale najważniejsze, żeby Bąbelek był zdrowy :) Bo że będzie elegancki (i będzie miał elegancką Mamusię) to już pewne :)
A co u mnie (więcej postaram się napisać niedługo na pw) - o pracy już wiesz, o kociaku też (jutro stukną mu 4-mce). Życie małżeńskie mi się podoba - na razie ładnie dzielimy się obowiązkami, ale pewnie jakoś to się wszystko zmieni jak zacznę pracować. Staramy się często wychodzić ze znajomymi, chodzimy sobie na romantyczne kolacje, duuużo się przytulamy i generalnie stan małżeński mogłabym wszystkim polecić :) Co do planów takich totalnie życiowych to na wiosnę chcemy zmienić samochodzik, za rok może kupimy jakieś własne mieszkanko, a dzidziusia na razie odwlekamy w czasie - być może za 3 lata się zdecydujemy (chociaż jak patrzę na te piękne ubranka, to mi się już chce). No i tak jakoś nam powoli czas płynie :)

Offline asiek

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #470 dnia: 13 Listopada 2006, 10:49 »
Rybko, słodkie ciuszki dla maleństwa :!:  
A Ty wyglądasz uroczo, ubranka ciążowe są bardzo eleganckie i wyglądasz w nich znakomicie!!!

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #471 dnia: 13 Listopada 2006, 11:02 »
Kiki - dokladnie tak, zmuszona jestem wybierac neutralne zestawy, momi iz ciagnie mnie do tych kolorwych!

Beth czyli wszystko sie slicznie uklada! To fantastycznie! Ja powiem szczerze tez mam przeczucie ze to bedzie facet!

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #472 dnia: 13 Listopada 2006, 11:04 »
Rybko kochana, nie było mnie weekend, a tu takie zaległości ;)
Ubranka dla Dzidziusia cudkowe
Ty śliczna Mamusia w ciązy i niezwykle elegancka, patrząc na Ciebie już bym chciała tak wyglądać jak Ty :), mam tylko nadzieję, ze będę wyglądać równie kwitnąco :)
Mieszkanko, wspaniałe, atkie przestronne, my tez będziemy robić remonyt na wiosnę, moj tata przyjedzie nam pomóc jeśli wszystko bedzie dobrze i nadal bedzie się czuł tak świetnie jak teraz :)
Siedzę sobie teraz przy oknie i widzę jak w bloku vis a vis robia remont, w duzym pokoju pomalowali sciany na siekły róż, taka fuksję, ło matko mieszkając w tym kolorze, który sam w sobie mi sie podoba, sama bym się wściekła ;)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #473 dnia: 13 Listopada 2006, 11:10 »
Gosiu dziekuje za tyle milych slow! Zawsze staram sie wygladac "starannie", zadko kiedy pozwalam sobie na luz. Wiec w ciazy rowniez bede sie tego trzymac!

Ja juz tesknie do nastepnego remontu! M juz ma plany co by poprawil, zorbil inaczej, itd!
Co do koloru fukcji to o ile jest to jedna sciana to jeszcze moze super wygladac, ale wszystkie to zeczywiscie tylko dla wytrwalych!

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #474 dnia: 13 Listopada 2006, 12:34 »
Strasznie się cieszę, Rybko, że dobrze się czujesz. Ciążą Ci bardzo służy - wyglądasz prześlicznie :) A bluzeczki jeszcze podkreślają Twój urok :)
Ubranka dla Bąbelka słodkie - Maleństwo będzie uroczo w nich wyglądać. I ja też obstawiałabym chłopca :mrgreen:

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #475 dnia: 13 Listopada 2006, 12:36 »
Jumi dziekuje! Jak narazie ( mam nadzieje ze tak zostanie) wszyscy twierdza ze slicznie wygladam w ciazy, ze to na chlopca!

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #476 dnia: 13 Listopada 2006, 12:55 »
nio miodzio...naprawdę....nie wiem czemu ale najbardziej rzuciły mi się w oczy body w samochody - po prosty cudo. I jeszcze ten różowy komplecik z prosiaczkiem...jeśli bąbel to chłopiec, to zawsze będzie na następną bąblo-dziewczynkę....

mam takie praktyczne pytanie....jaki rozmiar ubranek kupujesz ?
przyznam się, że ostatnio kupiłam taki polarkowy kombinezonik w rozmiarze 62 ale teraz mam wątpliwości...

Cieply kombinezonik, bo niby termin na Maj ale ze mam caly maciezynski nad morzem spedzic to lepiej miec cos cieplego!

nie zapominaj, że w Polsce pogoda lubi płatać figle i maj (ba nawet czerwiec ) też potrafi być chłodny... wiec myślę, że taki kombinezonik będzie jak znalazł. A macierzyńskiego nad morzem zazddroszcze....

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #477 dnia: 13 Listopada 2006, 13:12 »
Gosiu wiekszosc rzeczy kupuje na 62, Kasia urodzila sie majac 59 cm, wiec niewiele jeje brakowalo do 62 a tych malutkich 56  nie zalorzyla. Jezeli babel bedzie mial ok 56 to mam kika sztuk, w razie czego na szybko M dokupi, teraz to jest zaden problem. ALe z tej wiekszosci wszystko ma rozmiar 62.

ROzowy kombinezonik z prosiaczkeim jezeli wyjmie sie koszulke spod spodu i wlozy niebieska moze byc dla chlopca! Taki prosiaczkowy bobas!

Co do pogody to wlasnie byl moj powod zakupu tych cieplych ubranek, wole byc ubezpieczona. Bo kombinezon na zime mam jeszce po Kasi. KAsia byla Marcowa wiec ten bedzie idealny bo dzidzia bedzie 2 miesiace mlodsza!

Offline jagodka24

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #478 dnia: 13 Listopada 2006, 13:28 »
no ciuszki wspaniałe ja prawde mówiąc też już coś kupiłam jak dorwe aparat to wkleje foteczki

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #479 dnia: 13 Listopada 2006, 13:33 »
Oj tak koniecznie!!!!! Ja to bym caly czas cos kupowala!