Autor Wątek: 22 września 2006 r. ----> 15 września 2007 r.  (Przeczytany 11648 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mania

• forumowicz
22 września 2006 r. ----> 15 września 2007 r.
« Odpowiedź #90 dnia: 11 Października 2006, 20:46 »
Juz jestem :!:  Suknia zamowiona. Dokladnie taka jak miala moja kolezanka. Moje zdjecia w niej wysle Wam jutro jak znajde kabel do aparatu :evil:  Ale suknia cudo :!:  A Pani przemila. No to jest dopiero przyjemnosc kupowania :!:  Tak wiec z calego serca polecam salon Sukni Slubnej w DG :!:  :!:

Kto nie pamieta to ta suknia

Moje odliczanie : link

Nie żeń się dla pieniędzy, można je taniej pożyczyć :)

Offline mania

• forumowicz
« Odpowiedź #91 dnia: 12 Października 2006, 08:50 »
No to teraz moje zdjecia. Troche fatalne ale moja szwagierka robila je z bliska :?  Ale widac na nich moj zachwyt ta suknia, a nawet marzenie o tym zeby ten dzien juz byl i nigdy sie nie konczyl :roll:  Nie moge sie na ta suknie napatrzec, co chwile ja wlaczam i ogladam, dobrze, ze nie mam jej w domu bo pewnie bym jej nie sciagala :mrgreen: . A zaczelo sie juz przed sklepem...

Juz z auta moja szwagierka zauwazyla ja i powiedziala: "Mania, ja juz jedna piekna widzialam... trzymalam ja jeszcze zanim powiedzialam, ze to wlasnie ta, ktora bedzie moja  :roll:

Weszlam i od razu chcialam ja zmierzyc, wiec Pani mi ja przyniosla... Moja szwagierka  :shock:   :shock:  Nie mogla sie napatrzec. Ubralam i...

Moje slowa... "Prawda, ze to ta? I juz innej nie bedzie? Prawda, ze jest wyjatkowa?" Nie moglam sie opanowac. A tu reszta zdjec.

Wracalam do domu z dusza na ramieniu. Bylam szczesliwa jak...no brak mi slow.

Tu sa zdjecia sukien, ktore moja szwagierka bardzo by chciala... ale dopiero jak bedzie wychodzic za maz, a na to sie nie zanosi  :mrgreen:

Oczywiscie trzeba sie dalej odchudzac, zeby wygladac pieknie. Bede miec jeszcze jedno ciensze ramiaczko ze wzgledu na moj okropny biust :evil:  :evil:  Ale i tak bedzie pieknie.

Offline mania

• forumowicz
« Odpowiedź #92 dnia: 12 Października 2006, 08:59 »
Wrzuce zdjecia pokolei od nowa bo cos zle zrobilam

Mam nadzieje, ze widac zdjecia.

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #93 dnia: 12 Października 2006, 09:53 »
Cytat: "mania"
Mam nadzieje, ze widac zdjecia.

widać, widać..zazdroszczę, że tak szybko się zdecydowałaś..bardzo ładnie wyglądasz :)

Offline mania

• forumowicz
« Odpowiedź #94 dnia: 12 Października 2006, 09:57 »
Dziekuje!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #95 dnia: 12 Października 2006, 10:02 »
mania, a na tym drugim zdjęciu pani Ci ścisnęła z tyłu gorset :?:  na tym zdjęciu prezentuje sie talia najładniej..jest najbardziej uwydatniona..

Offline mania

• forumowicz
« Odpowiedź #96 dnia: 12 Października 2006, 10:04 »
To jest cala suknia, bez gorsetu. Ale na tym zdjeciu Pani scisnela mi sukienke z tylu, masz racje. Bo niestety ale ta suknia nie jest w moim rozmiarze, wiec tak wyglada przymiarka ;) Gdyby byla szyta na mnie to tak pewnie bylaby dopasowana jak na tym 2 zdjeciu  :roll:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #97 dnia: 12 Października 2006, 10:14 »
Bo niestety ale ta suknia nie jest w moim rozmiarze, wiec tak wyglada przymiarka

no niestety tak jest najczęściej i prze to czasami źle się mierzy..

Offline mania

• forumowicz
« Odpowiedź #98 dnia: 12 Października 2006, 10:19 »
Ale Ty chyba nie masz z tym problemu? Tzn nalezysz tez do wiekszych rozmiarow? Ja mam 42 dol a 44-46 gore. Jak mierzylam spodnice z gorsetami, to spodnice byly ok ( no moze nie zapinaly sie do konca ) ale za to gorset byl zawsze rozpiety  :wink:  Z tym, ze, oczami wyobrazni wiedzialam jak bede wygladac gdy suknia bedzie uszyta na moja miare, wiec nie bylo zle :) A wczoraj to juz w ogole bylo super :!:  :!:  :serce:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #99 dnia: 12 Października 2006, 10:35 »
Ale Ty chyba nie masz z tym problemu? Tzn nalezysz tez do wiekszych rozmiarow?

w sumie mam standardowy rozmiar, ale mam zadek wiekszy od biustu :) i zawsze gdzies odstaje :) proporcje nie te :) u mnie odwrotnie niż u Ciebie, górę zapnę elegancko, a tył rozpięty..albo na porządnym wdechu..

Offline mania

• forumowicz
« Odpowiedź #100 dnia: 12 Października 2006, 10:37 »
Cytat: "oosta"
..albo na porządnym wdechu..

:D a ja cholera cyckow nie wciagne  :mrgreen:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #101 dnia: 12 Października 2006, 10:42 »
a ja cholera cyckow nie wciagne

hehehe..no z tym gorzej :D no i szkoda by było

Offline mania

• forumowicz
« Odpowiedź #102 dnia: 12 Października 2006, 10:48 »
Cytat: "oosta"
no i szkoda by było

oj dla mnie nie, to moje utrapienie, marzy mi sie ladny, maly biuscik, talia zgrabna, ale podobaja mi sie wielkie pupy i pulchne uda, taka latynoska uroda, Beyonce to moj ideal

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #103 dnia: 12 Października 2006, 21:12 »
Jak juz wpsominalam wczesniej, sukienusia jest cudna :) Bardzo tez podoba mi sie ostatni przez Ciebie wklejony samochodzik (srebrny, duży). ALe z nog zwalily mnie zaproszenia :) Te "Wezwanie" Suuuper :)

Offline Kamilka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #104 dnia: 12 Października 2006, 21:47 »
bardzo ladnie wygladasz w tej sukni
a ten usmiech niech Ci towarzyszy w ten dzien na kazdym kroku bo dodaje wiele uroku
ja przymierzenie sukni mam jeszcze przed soba ale juz mam upatrzone w jakim maja byc stylu, wiec bedzie latwiej

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #105 dnia: 13 Listopada 2006, 01:25 »
Witam Maniu w twoim odliczanku. Przeczytalam cale od samego poczatku i troszke tu ostatnio cicho, ale pewnie niedlugo znowu ruszy :wink:
Wiec od poczatku: sliczna z Ciebie dziewczyna tak jak i Twoja corcia :D Suknia ktora przymierzalas jest sliczna i Ty w niej bardzo dobrze wygladasz.
Samochodzik bialy najbardziej mi sie podoba- limuzyny do mnie nie przemawiaja, ale to moje zdanie :wink:
My zaproszenia tez zamawialismy na Allegro i jestesmy bardzo zadowoleni. U nas by takie jak wybralas pasowaly ze wzgledu na zawod mojego przyszlego meza :mrgreen:
Bede wateczek odwiedzac i zapraszam do mojego :wink:
A gadaniem mamy bym sie wcale nie przejmowala. To Twoj dzien i kazdy ma prawo do tego, zeby wygladal tak jak sobie wymarzyl :wink:

Offline mania

• forumowicz
« Odpowiedź #106 dnia: 13 Listopada 2006, 10:29 »
Witam carlunia. Cicho tu bo nie mam nawet czasu ostatnio wlaczyc tej strony :( Ale mam nadzieje, ze juz nie dlugo sie wszystko skonczy. Co do autka to wybralismy to zloto-srebrne bo sie okazalo, ze wlasciciel to kolega tesciowej i mamy prezent :) A co do suknie, to nieuniknione ze jeszcze moze sie cos zmienic, bo mnie cos ostatnio nosi :lol: Dzisiaj wlasnie przegladalam papiery i znalazlam kwit zaliczki za moja suknie i znowu mnie cos tknelo, ze jest ta naj... no ale kobieta zmienna jest.

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #107 dnia: 13 Listopada 2006, 19:41 »
Mania: wazne, ze sprawy ida naprzod i samochod zalatwiony :wink: A jak macie wypozyczenie w prezencie to w ogole nie ma sensu placic z inny :wink:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #108 dnia: 19 Listopada 2006, 20:32 »
znalazlam kwit zaliczki za moja suknie i znowu mnie cos tknelo, ze jest ta naj... no ale kobieta zmienna jest

Niestety - zmienna... :roll:  ale podobno i tak pierwszy wybór jest najlpeszy :)

Offline meg

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #109 dnia: 18 Grudnia 2006, 13:05 »
Witaj!

Weszłam do Twojego wątku jako pierwszego, ponieważ moją wymarzoną datą był 15 września (moje urodziny i wspaniale się składa, że sobota). Niestety nie było już terminów w żadnej sali, która nie byłaby za droga, zbyt obskórna, za mała, za daleko lub po prostu okropna. Ale sentyment do daty mam :-)

Twoja sala jest przepiękna, to jest ten styl, który mi się najbardziej podoba.
No i suknia, mmm :-)
Temat sukienki to chyba najbardziej emocjonujący element przygotowań przedślubnych. Powtórzę za dziewczynami - Warto dołożyć parę stówek i mieć wymarzoną suknię! Wiesz, jeśli się oszczędza na tym ważnym szczególe, to potem można gorzko żałować, widząc inne panny młode odstrzelone i w ich upragnionych strojach. A przecież ze ślubu masz mieć najwspanialsze wspomnienia :-)

Będę śledzić Twój wątek i może niedługo sama swój założę, chociaż u mnie to nie setka a raczej czterysetka, bo to ponad rok :-)

Trzymam kciuki za przygotowania.
meg

Ubi tu Caius, ubi ego Caia.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #110 dnia: 25 Grudnia 2006, 14:56 »
hej wlasnie dotarlam so twojego watrku przeczytalam go jednym tchem :mrgreen:
sliczna sukienusia i samochody nr 2 boski  :mrgreen:  ciesze sie ze z autkiem wyszlo ze bedzie prezent  8)
sliczna macie cureczke i pieknie wygladacie eh ladna z was para :mrgreen:
tylko dlaczeo na tym zdjeciu tak daleko od siebie nie masz jakiegos blizej...hehe :wink:
zaproszenia :shock: swietne nigdy wczesniej takich nie widzialam...u mnie pby nie rzeszlo i juz widze jak moje ciotki dotaja awalu jak przychodzi do nich taki zaproszenie...sama pamietam jak przychodzily do nas telegramy... 8)

super ze dajesz duzo zdjec to jest to co forumki lubia najbardziej :mrgreen:
buziaki

[/url]

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #111 dnia: 25 Grudnia 2006, 23:24 »
mania, ja tak po cichutku też dołączam, oj nie wiem kiedy te odliczania wszytskie przeczytam
Powtarzać się nie będę, choć urody Waszej rodzinki nie można pominąć :mrgreen: i zaproszenia bardzo oryginalne, nie widziałam jeszcze takich, a i w sukienusi mi się podobasz, ważne, żeby do Ciebie pasowała, a ta sprawia takie wrażenie.

Offline ainuzi83

• forumowicz
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #112 dnia: 14 Lutego 2007, 00:50 »
Witam Cie [glow=orange]MANIU!! [/glow]:)
Chciałam Ci powiedzieć, że przeczytałam z ciekawością Twój cały wątek :D Bardzo mi się podobał i jestem pełna podziwu dla Ciebie, że tak wczesniej zaczęłaś przygotowania do tego najpiękniejsze Dnia w życiu :P
Ja ślub biore 1 września 2007 roku i jeszcze nie mam wybranej sukieneczki :) ale na szczęście już wszystko inne jest pozałatwiane hihi  :cool:
W weekend mam zamiar zacząć już powoli przymierzać kiecusie, mam nadzieje, że znajde tą, która mnie zwali z nóg i nie będę żałowała wyboru  :skacza:
Pozdrawiam serdecznie  :przytul:[glow=violet][/glow]

Offline mania

• forumowicz
« Odpowiedź #113 dnia: 19 Kwietnia 2007, 09:34 »
Witam moje kochane foremki!!! Nareszcie udalo mi sie wygospodarowac czas. Od dzisiaj postaram sie zagladac codziennie :skacza:  Jak sie dzisiaj okazalo do slubu pozostalo nam rowne 150 dni :brawo_2:  :zdziwko:  Czas szybko leci. Zaproszenia po czesci juz rozdalismy. Dla znajomych mamy takie jak tu prezentowalam ZAWIADOMIENIA. Sa rewelacyjne, szczerze polecam... gatunek pierwsza klasa. Dla rodziny mam inne, potem Wam wkleje bo teraz szybko chcialam sie zameldowac. Jestem taka szczesliwa, ze to juz tak blisko. W naszym rodzinnym zyciu wiele oj wiele sie dzialo. Na moim weselu bedzie duzo mamusiow i ciezarnych jak sie okazalo  :skacza:  Moja i Grzesia siostra w ciazy. Moja bedzie juz z dwumiesiecznym dzidziusiem a Grzesia w grudniu rodzi. Moje najblizsze kolezanki rowniez, jedna tak jak moja siostra z dwumiesiecznym Wojtusiem bedzie a druga w ciazy. Nie mam nawet czasu przeczytac tego co napisalam, wieczorem obiecuje sie zamelduje. Pozdrawiam kochaniutkie, zycze milutkiego dzionka!!!!!!!!!!! :uscisk:  :przytul:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #114 dnia: 19 Kwietnia 2007, 13:35 »
mania, coieszymy sie ze wrocilas :skacza: ...no to faktycznie wysyp mam :brawo_2:  :brawo_2:

Offline mania

• forumowicz
« Odpowiedź #115 dnia: 21 Kwietnia 2007, 08:19 »
Witam Cie tylunia, wysypa mam sie poszerza, przedwczoraj sie znowu dowiedzielismy, ze nasi znajomi beda mieli bejbi :skacza:  Normalnie szok, kolejna ciężarówa na moim weselu  :hahahaha:  Ale beda jaja, tylko faceci beda pic :brewki:  

Mam chwile to sie pochwale co juz mamy zalatwione... Nauki prawie odbebnilismy, mamy jeszcze jedna poradnie 31 maja... bo... zaczne od poczatku... zaczelismy od nauk w kosciele, trwaly godzine potem Pani z Poradni tez godzine, i tak bylo przez dwie niedziele. Pozniej Poradnia indywidualnie, jeszcze trzy spotkania. I sie zaczelo  :nerwus:  Ja sie przyznalam, ze biore tabletki i ze mamy dziecko... musialybyscie widziec mine tej Pani... jej oczy krzyczaly: Jestes szatanem! :nerwus:  :nerwus:  Ja i Grzesiek malo nie poplakalismy sie ze smiechu :hahahaha:  ale co, powazni musielismy byc, kazala mi przestac brac tabletki bo przeciez musze prowadzic wykresik zeby sprawdzic czy aby plodna jestem  :szczeka: No trudno, jakos wytrzymamy.

Buziaki!!! Milego dnia!!! :przytul:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #116 dnia: 22 Kwietnia 2007, 21:10 »
W końcu i ja dotarłam :hello:

Będę na pewno zaglądac

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #117 dnia: 23 Kwietnia 2007, 00:13 »
mania, chcialabym zobaczyc tej pani mine :skacza: hehe ale ci z poradni sa zacofani  :dno: to tylko sie odbebnia i tyle :brawo_2: dobrze ze juz prawie koniec ja n szczescie nie musialam nic sprawdzac pani tylko wytlumaczyla a  tego balam sie najbardziej :mdleje:

ps. dawno nie bylo fotek  :brewki:  :brewki:  :brewki:
oj faktycznie macie wysyp...bo teraz rodza sie dzieci z wyzu...bedzie kolejny :los:  :los:

Offline mania

• forumowicz
« Odpowiedź #118 dnia: 5 Maja 2007, 08:08 »
Ale mnie numer wczoraj spotkał :dno:  Dzwonie do kamerzysty a on do mnie, ze "Pani sie nie odzywala pol roku i on juz ma termin zajety" Ja szok :szczeka:   :szczeka:  Jak to, fakt faktem nie mielismy sie kiedy spotkac zeby zaliczkowac i podpisac umowe, ale zapewnial mnie przez telefon, zebym sie nie martwila, on o mnie pamieta, maja mnie zapisana w kalendarzu itd itp. Zaskok totalny, wkurzona bylam na maksa. Tym bardziej, ze nasz fotograf z nimi wspolpracuje i kurde kamerzysta mogl sie z nim skontaktowac czy aby jestem pewna, bo nawet moj fotograf mowil, ze skoro kamerzysta (nie chce nazwy wymieniac) mi tak powiedzial to mam byc spokojna. Na szczescie moja kochany fotograf zaraz zadzialal i znalazl mi kogos z kim rowniez wspolpracuje  :blagam:  i juz sie uspokoilam. Az mi sie przez to wszystko koszmary snily, ze mialam inna suknie niz chcialam, ze w salonie uszyli mi jakies badziewie. Czy Panny Mlode, te juz zaobraczkowane, tez miewaly takie glupie sny?  :hahahaha:   Pozdrawiam serdecznie i nikomu nie zycze takich numerow.

Offline mania

• forumowicz
« Odpowiedź #119 dnia: 5 Maja 2007, 08:25 »
Troche fotek znalazlam...

Tu ja i moje kochanie, troche wcieci juz ;)  :pijaki: :

Mała imprezka na bosiku szkolnym :D

Moja ślicznota: