Autor Wątek: Sala Weselna okolice Zawiercia!!!!!!  (Przeczytany 8152 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aleksaandraa24
  • nowicjusz
  • *
Sala Weselna okolice Zawiercia!!!!!!
« dnia: 23 Sierpnia 2010, 20:52 »
Witam!!! Jestem w trakcie szukania sali weselnej na 2011r w okolicach Zawiercia. 
Jaką sale możecie polecić? Chodzi mi głównie o dobre jedzonko, obsługę i ogólne wrażenia, dodam jeszcze ze wesele na okolo 80osób, może ktoś robił wesele w Hotelu Zawiercie proszę o opinie!

Offline FLOTKA
  • nowicjusz
  • *
Odp: Sala Weselna okolice Zawiercia!!!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Sierpnia 2010, 21:11 »
Jeśli chodzi o jedzonko to szczerze polecam Orle Gniazdo w Hucisku i Zajazd Magda w Kroczycach.  Co do Hotelu Zawiercie to też nie najgorzej to wygląda, tylko cena będzie zdecydowanie wyższa.  W Hetmanie też jeść dobrze dają, tylko że na 80 osób to może być sala za duża, ale może się mylę :)

Offline kordekof
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Sierpnia 2010, 09:53 »
Ja ostatnio byłem na weselu w Domu weselnym U MUZYKA w Blanowicach(dzielnica Zawiercia). Bardzo ładna sala,jedzenie dobre i dużo,obsługa tez ok.  Podobno mają swoją strone internetową.  Polecam.

Offline monik24
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Kwietnia 2011, 12:33 »
Polecam Hotel i karczme Czardasz w kozieglowach super jedzenie, sala piekna duża, ladne otoczenie no i co najwazniejsze nie drogo

Offline anna1987
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2012
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Listopada 2011, 19:41 »
a słyszeliście może jakieś opinie o domu weselnym "muza" w zawierciu

Offline Honey

• bywalec
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Stycznia 2012, 20:15 »
a sł▒yszałyście cos o tej Rotundzie w Zabrzu?? to jakas nowa sala chyba albo cos bo na www narazie nic nie maja ale pisze ze maja terminy na 2012 nawet :)

Offline zuza90
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.06.2013
« Odpowiedź #6 dnia: 23 Stycznia 2012, 13:27 »
Ja slyszalam, ze w Blanowicach jest kijowy odglos muzyki.  Poniewaz muzyka nie ma zadnego podestu, sceny.  I jak graja jest ok.  ale jak spiewaja to nie slychac  co.  Nie wiem czy cos sie zmienilo . .  ale jesli by kto cos wiedzial to prosze o opinie bo tez szukamy sali.  A dodam, ze bylismy wczoraj w sali "zuzanka" na Łośnickiej w Zawierciu.  Ogolne wrazenie sali jest bardzo dobre, sala naprawde bd ladna wlascicielka tez bardzo mila.  Sala na ok.  190 os.  wiec jest gdzie sie bawic.  Samo wynajecie sali to koszt ok.  3 tys.  wiec nie jest drogo.  Do tego kucharka ok.  4 tys. i cala reszta we wlasnym zakresie.  Chociaz jest opcja dogadania sie z kucharka aby zrobula od os.  i cena ok.  150 zl jest.  Wiec tez nie jest drogo. 
Byliscie tam na jakiejs imprezie?? Bardzo bym prosila o opinie jedzenia, i ogolnego wrazenia ! :)

Offline smyk
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 23 Stycznia 2012, 19:19 »
W Blanowicach w Domu Weselnym MUZA już od dawna jest scena dla zespołu. Akustyka jest ok a to jak słychać dany zespół w dużej mierze zależy od samego zespołu, od umiejętności ustawienia parametrów na mikserze odpowiednio do akustyki na danej sali.  Tak więc nie można uogólniać.

Offline zuza90
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.06.2013
« Odpowiedź #8 dnia: 23 Stycznia 2012, 19:45 »
Dzieki za odpowiedz Smyk i informacje, ja tylko napisalam co slyszalam o tej sali. .