17.dwustronna bluza rozm 56. jedna strona różowa w drobne kwiatki, druga różowa w paseczki z kieszonką (zdj). zapinana na napy, miękka bawełna, bardzo ładna. 6zł

18. sukienka rozm 62, bawełniana, trochę sprana, ale za to bardzo wygodna. 4zl

19. bluzeczka F&F rozm 3-6mc, stan ogólny dobry, lekko sprana. z tyłu zapinana na jeden guziczek, który nie uwiera. 4zl

20. uroczy komplecik dla małej damy

cherokee rozm 0-3 mc ale wg mnie raczej 3. fajna miękka bawełna, wzór to biało-żółty prążek. nowy, tylko wyprany, przy metce ma zapasowy guzik. nietrafiony rozmiarowo prezent. 9 zl

21. fajna sukieneczka/tunika z cieniutkiego sztruksu (bardzo miękkiego). blady róż, rozm 68. szelki zapinane na guziki, dwie opcje długości, dzięki czemu można lepiej dopasować do maluszka

polecam, 6zl

23. miękkie jeansy rozm 74 z gumką w pasie- bardzo wygodne. z przodu kieszonki i aplikacja,z tyłu nic. mają dwie małe plamki, chyba od kaszki, jak nie zejdą po praniu opuszczę cenę. 9zl

24. kiecka adams 3-6mc, na zdj wyszła średnio, ale ma ładny zielony kolorek, aplikacja z kwiatami dodaje jej uroku. bawełna, na bawełnianej podszewce, z tyłu zapinana na 3 zatrzaski. raz założona, 8zl

25. i znowu kiecka. rozm 56, ale wg mnie posłuży dłuzej, szelki jak widać zapinane na guziki, regulowane. kolor jaśniutki fiolet/lila. bawełniana na cieniutkiej podszewce. stan db+. 8zlprzepraszam za zagniecenia, ale chwilowo brak żelazka, wyślę oczywiście wyprasowaną

26. prześliczne!! balerinki rozm 17-18, nie noszone bo nie było do czego, ale metkę w pośpiechu niestety oderwałam. kolorek malinowa czerwień, satynowe. polecam. 10zl

27. butki niechodki bobobaby rozm 6-12 mc. nowe, nietrafiony rozmiar. są miękkie, w środku ocieplane futerkiem, zapinane na rzep z tyłu. 10 zl

28. sukienka next rozm 56, cienki sztruksik, bardzo ładne aplikacje. stan dobry, dorzucam body do kompletu. 7zl

29. czapki 4 zl/sztuka, ciemno różowa jest z podwójnej bawełny, biała siateczkowa raczej na wiosnę/lato, ta na dole cienka bawełna z gumką

31. błękitny kombinezon rozm 56. miękka gruba bawełna z podszewką, taki zamiast bluzy. zdjęcia przedstawiają przód i tył. tył zapinany na 3 napy, w kroku też napy. stan bdb, 8zl