Autor Wątek: suknia ślubna princessa, księżniczka Classa z kryształkami z organtyny  (Przeczytany 3538 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KatarzynaDz
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.06.2013
Witam przyszłe Panny Młode!

Mam do sprzedania prześliczną białą suknię ślubną typu princessa/księżniczka firmy Classa zakupioną w salonie w styczniu 2013r.  W pasie oraz na dekolcie suknia wysadzana jest przepięknie mieniącymi się szklanymi kryształkami, które sprowadzane były na specjalne zamówienie (w sukniach często kryształki mają srebrny spód,  co z daleka wygląda jak przybrudzona sukienka i nie daje efektu blasku - tego chciałam uniknąć dlatego też zamówione zostały specjalne kryształki różnej wielkości).  Sukienka uszyta została z bardzo eleganckiej a zarazem zwiewnej organtyny (przez co nie strzępi się u dołu tak jak suknie z tiulu).  Nie ma trenu, lecz tył jest delikatnie dłuższy by się stworzył się z tyłu „kuperek”.  Suknia jest zapinana na zamek z tyłu, co dodatkowo powoduję, że suknia jest bardzo elegancka i subtelna.  Nie trzeba ubierać stanika, ponieważ suknia ma wszyte miseczki :) Sukienka jest bardzo lekka i zrobiła na gościach ogromne wrażenie.  Przepięknie układa się podczas tańca.  Suknia nie posiada halki, wszystko wszyte jest do sukni.  Dodatkowym atutem jest możliwość wyciągnięcia koła (zajmuje to około 30 sekund), natomiast suknia nie traci swojego kształtu ponieważ wszyte ma dodatkowe sztywniki.  Była założona tylko dwa razy - na ślub i na plener.

hxxp: mmfilms. eu/blog/?p=449 <- tutaj znajduje się kilkuminutowy skrót uroczystości na którym można zauważyć jak sprawowała się sukienka

Sukienka pasuje na wzrost 170+3cm obcas.  Rozmiar sukienki to 36/38.

Suknia została wyczyszczona w salonie Classa w Katowicach - NIE W OGÓLNODOSTĘPNYCH PRALNIACH! I jest w stanie idealnym

Dodatkowo wszystkie salony Classy na terenie całej Polski (Katowice, Zabrze, Bielsko-Biała) profesjonalnie przerabiają tą suknię idealnie to TWOJEJ sylwetki za jedyne 50 zł

Do sprzedania mam również długi 2-metrowy welon, tzw.  „mgiełka” oraz buty z włoskiej skórki rozmiar 36

Offline martango8
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.06.2014
a jaka cene tej sukieneczki? :)

Offline KatarzynaDz
  • nowicjusz
  • *
cena to 1500 zł :) 1/2 kwoty za którą ją kupiłam :)

Offline KatarzynaDz
  • nowicjusz
  • *
hxxp: tablica. pl/oferta/suknia-slubna-princessa-ksiezniczka-classa-z-krysztalkami-z-organtyny-ID3h3E7. html#66eacbe4fb