Autor Wątek: Znacie dobry zespół w rozsądnej cenie? Bawił się ktoś przy Saran Band?  (Przeczytany 3524 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sunmadame
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28IX2013
Witam mam wesele w Szczecinie pod koniec września br.  i brak zespołu :( Jestem już lekko zmęczona poszukiwaniami, a na 7tys za weekend mnie nie stać.  Może bawiliście się lub zatrudnialiście na swoim weselu jakiś super zespół z Zachodniopomorskiego, który nie tylko śpiewa, ale też ma talent do rozbawienia gości.  Napiszcie proszę i pomóżcie.

Offline Marcin1978
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010
Ja bawiłem się na weselu w sierpniu gdzie grała ta kapela i bardzo mi się podobali świetne głosy, potrafią zabawic gości widac ze kochają to co robią mogę polecic smiało.

Offline sunmadame
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28IX2013
Dzięki bardzo.  Odsłuchałam Saran Band na stronie internetowej i brzmią całkiem nieźle.  Tylko właśnie się zastanawiałam jak im idzie zabawianie gości i oczepiny.  Skoro piszesz, że są OK to zadzwonię się umówić na przejrzenie filmików z wesel, mam nadzieję że mają i że mają wolny mój termin.

Offline Ania-Zygiel
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1.06.2013
Ja byłam na weselu mojej koleżanki z pracy.  Grał i prowadził całe wesele zespół Trawers.  Mi się bardzo podobało, Panowie robili bardzo krótkie przerwy, grali po 7 utworów, konkursy ok.  no i  cena przystępna.   I na moim weselu też będą grac. .