Hej, zrobiłam przegląd szafy i znalazłam kilka rzeczy, których albo wcale nie noszę i łudzę się, że kiedyś się przydadzą albo są za duże/za małe. Więc może ktoś będzie je chciał.
1. Cekinowa bluzeczka kupiona w nie pamiętam jakim butiku. Przód calutki w cekinach a tył dzianinowy. Jest świetna ale ja kupowałam ją kiedyś na wyjeździe i wziełam nie ten rozmiar co mierzyłam. Jest na mnie jakieś 4 razy za duża

Nigdy nie noszona oprócz przymiarki w domu

Rozmiar 42. Cena 25zł

W mega powiększeniu na cekiny

2. Sukienka Vintage. Założona raz. Rozmiar 34 ale krój bardzo luźny. Na 36 bez problemu. Sukienka niestety natury "biżuteryjnej" więc z każdym założeniem jakiś koralik odpada, na szczęście jest ich taka ilość, że tego nie widać. Długość do kolan. Cena 25zł

3. Tunika-sukienka H&M. NOWA, nie założona ani razu. Metka w komplecie ale obok bo się pośpieszyłam z oderwaniem w domu :/ Kupiłam na oko rozmiar S i niestety w moim chudym pasie jest za duża. 15zł

4. Sweterek założony 2 razy. Stan idealny. Rozmiar XS ale na S spokojnie. Cena 22zł

5. Sweterek założony kilka razy. Na dole tylko można go maszynką odświeżyć. Rozmiar pasujący na XS, S, M. Kolor morski. Cena 18zł

6. Krótka koszula Bershka. Z przodu lekko dłuższa do wpuszczenia lekko w spodnie. U góry przeźroczysta, z tyłu zapinana na guziki. Rozmiar XS. Cena 18zł

7. Kamizelka ORSAY rozmiar XS. Nie założona ani razu 15zł

8. Spódniczka krótka dżinsowa z szelkami. Rozmiar XS. Założona kilka razy. Nie nosi śladów użytkowania. Cena 15zł

Wszystkie ceny + wysyłka.