martaipiotr pisalam wposcie nizej zobacz sobie dokladnie wszystko opisalam ok.1600 z sesja narzeczenska:)
Ja juz ogolem wiem co chce. Zaproszenia wybrane z polkastudio, Obraczki od Pana Andrzeja Bielaka, wodka soplica plus biale czerwone wino - ale nie za duzo bo moja rodzina nie pije duzo plus 2 lub 3 butelki whiskey mamy pare osob co pija tylko whiskey , i dla siebie malibu kokosowe, archers brzoskwiniowy, blue curacao (z przyjaciolka stawiamy na koktajle zaczynajac od panienskiego konczac na poprawinach

:D:D )
Wystroj mam juz mniej wiecej upatrzony tylko musze ugadac z wlascicielem co i jak chce i jak to bedzie mniej wiecej wygladac ale to dopiero w marcu jak przylecimy. Zeby nie zalowac bede miala jeszcze jedny probny make up, musze poszukac fryzjerki na probne fryzurki, kosmetyczke raczej mam (kolezanka), w kosciele jezeli nic nie wypadnie zagra moja kolezanka. Nie bierzemy żadnych fajerwerek, lampionow. Tort mamy jak narazie upatrzony na leszczynskiego w slodkich pokusach , ale niedawno na skypie mama mi zachwalala jakas sukiernie, ze pyszne ciasta maja i koniecznie jak bedziemy musimy sprobowac i podobno ok. 900 zl 5 pietrowy tort - musze sie jeszcze dowiedziec lepiej bo nie wiem czy dobrze pamietam a nie chce sklamac. Jak bede rozmawiac z mamcia to sie dopytam i w razie w zamieszcze info moze bedziecie mialy ochote zrobic dochodzenie
No i garniak dla mlodego i trampki dla nas
Nolska masz jeszcze czas

My ze wzgledu na przyjazd w marcu musimy miec zaproszenia do tego czasu bo bedziemy roznosic czy tam wysylac

No i w marcu wiekszosc rzeczy.
Nauki ida pelna para juz jestesmy w polowie

I bedziemy miec z glowy ! Nie takie straszne, jednak ... instrytucja instytucją !