Autor Wątek: szycie sukni ślubnej Tychy/Katowice/Mikołów/Gliwice  (Przeczytany 7105 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline magdusia2805
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
 :D znacie może dobrą krawcową co szyje suknie ślubne do 1500 zł (w tym koszt materiału)?  ;)
Będę wdzięczna za odp. 
pozdrawiam
Madzia

Offline Sayno91

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21 czerwca 2014
Odp: szycie sukni ślubnej Tychy/Katowice/Mikołów/Gliwice
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Maja 2012, 20:06 »
We Pszczynie jest salon - suknie za ok 2 tyś złotych - jednak właścicielka odkupuje potem tę suknie ( jesli nie jest podarta oczywiście) za połowę ceny a więc suknia kosztuje tysiąc zlotych;)
"Więc, gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą, a muzyka zostanie.  Do końca życia. " E. G

Offline magdusia2805
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Maja 2012, 10:22 »
a mają jakąś stronę internetową?

Offline Sayno91

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Maja 2012, 16:06 »
Musiałabym koleżanki dokładnie wypytać bo to właśnie od niej ie dowiedziałam. Dam znać;)
"Więc, gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą, a muzyka zostanie.  Do końca życia. " E. G

Offline niunii

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06.10.2012
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Maja 2012, 22:29 »
Ja osobiście mogę polecić salon sukni ślubnych Edyta w Mikołowie.  Są w stanie dostosować do Ciebie każdą suknię a ceny mają przystępne.

Offline magdusia2805
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Maja 2012, 14:58 »

powiedz mi czy suknie są tam do 2000?
« Ostatnia zmiana: 10 Maja 2012, 10:56 wysłana przez Maja »

Offline agunia89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.08.2012
« Odpowiedź #6 dnia: 9 Maja 2012, 23:48 »
Ja szyje w Tychach w Senatorze (budynek pomiędzy City Pointem a Domem Handlowym BARON) Suknie będę miała za 2 tyś, za którą w rzeczywistości musiałabym zapłacić około 3500- 4000.  W sukni będę miała gorset oraz dół sukni z koronki, z czego suknia ślubna jest dość szeroka, ponieważ tzw Princessa więc materiału na nią pójdzie bardzo dużo i wiem że uszyją mi tam ładną suknie i koronki również będą warte tych pieniędzy, a nawet większych.  Polecam ten Salon, z tego co wiem kiedyś nawet odkupywali te suknie ślubne, ale nie wiem za ile i czy dalej tak jest ponieważ ja akurat swojej nie chce sprzedać.  Szefowa w tym salonie bardzo konkretna, sympatyczna, chętnie doradzi, poważnie polecam z całego serca ten salon.  Za tą ilość materiału jaka jest potrzebna na moją suknie i do tego musi ona coś zarobić i jej krawcowe, to w innych salonach chcieli więcej za uszycie tej sukni również ze względu na ilość koronki. 
Pozdrawiam Agnieszka;)

Offline Sayno91

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Maja 2012, 07:18 »
Zaskoczono jestem tą ceną - zawsze myślałam, że senator się ceni:)

Offline niunii

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06.10.2012
« Odpowiedź #8 dnia: 10 Maja 2012, 10:54 »
Antra to jest ich kolekcja ktora maja wiec mozna powiedziec ze tak.

Tak, ja z aktualnej kolekcji 2012 kupilam sukienke za 2100 zł i nie była to najtańsza sukienka więc spokojnie do 2 tys można w Edycie kupić.  Zapłaciłam nawet 100 zł mniej niż oryginalna sukienka kosztowała bo nie chciałam warstwy tiulu. . .  :) Tak więc polecam.  I co wazne szybko.  Na sukienkę czekałam miesiąc (a była szyta na miarę).

Pozdrawiam serdecznie

Offline magdusia2805
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 10 Maja 2012, 19:03 »
dziekuje :D
suknie maja przepiekne więc na pewno tam zajrze. 

Offline karinkas
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2015
« Odpowiedź #10 dnia: 4 Stycznia 2013, 01:37 »
już pisałam gdzieś indziej ale napisze jeszcze raz
polecam krawcową w tychach pani szyje od lat suknie dla dwóch salonów ale ma też swoją pracownie
zajrzyj na stronkę salonikkrolewny. eu ceny rozsądne i szyje co tylko chcesz doradzi jak trzeba pokarze tkaniny itd.
Siostra szyła u tej Pani i była zachwycona ja też będe szyła u pani Eli warto zadzwonić i umówić się
pozatym dla dziewczyn pracujących fajne rozwiązanie bo można się umawiać wieczorami nawet o 20
Polecam i pozdrawiam
K