Byłam tam na Komunii w zeszłą niedzielę i miejsce super. Oczywiście ocena wystroju i wyglądu sali to rzecz gustu więc każdy niech ocenia wg siebie. Moim zdaniem udane wesele tworzą goście, muzyka, menu i obsługa. Uwielbiam jeść i jedzenie mają rewelacyjne, rosół przepyszny, kluski śląskie własnej roboty, pyszne śledzie (szczególnie te z zielonym ogórkiem), dewolaj, rolady wołowe - boskie. Obsługa bardzo dobrze się uwijała, żadnemu z gości nic nie brakowało. Na naszej sali były 3 Komunie i wszystkie bardzo sprawnie obsługiwało 3 kelnerów.
Jedynie słabe były jajka faszerowane - jestem miłośniczką jajek pod każdą postacią i dla mnie były trochę źle zrobione. Dla mnie jaja faszerowane wyglądają tak, że żółtka wyciąga się z jaj i mieszą z masą, którą mają być faszerowane jajka. Natomiast tu były zrobione 3 różne różne, smaczne pasty, które zostały nałożone na jajko przekrojone na pół (na żółtko) co spowodowało, że całość była bardzo sucha i suche żółtko zabijało smak past. Poza tym małym szczegółem, wszystko inne super, myślę, że bez obaw - z wesela tam zarówno Młodzi jak i goście wyjdą bardzo zadowoleni.