Autor Wątek: park hotel: wystarczająco jedzenia? ktoś był na weselu? pomóżcie!  (Przeczytany 2482 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline karinak
  • nowicjusz
  • *
Chyba zdecyduję się właśnie na Park Hotel, ale bardzo martwię się o porcje; widziałam krótki filmik z nagraniem z wesela i tych przystawek było maluśko.  Do tego jeszcze tu i ówdzie natknęłam się na opinie, że jedzenie, owszem, smaczne, ale porcje są faktycznie jak dla ptaszków.  Niechże się odezwie ktoś, kto bawił się na imprezie w PH, proszę!

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
Odp: park hotel: wystarczająco jedzenia? ktoś był na weselu? pomóżcie!
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Września 2012, 21:35 »
Bawiłam się tam, ale to był rok 2007...faktycznie potyczek ze strony obsługi było sporo...odwrotnie do ilości jedzenia, panie owszem, ale panowie byli głodni po obiedzie! Dania eleganckie, ale stanowczo za mało. Panna Młoda wymieniała wtedy więcej błędów i ogólnie miała negatywną ocenę co do tego hotelu...no ale to było kilka lat temu, może się poprawili ?

Offline karinak
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Września 2012, 22:10 »
Dziękuję Adiana za głos w tej sprawie, nie martwię się obsługą, nie wydaje mi się, żeby miejsce tej klasy mogło sobie pozwolić na zatrudnianie patałachów. Niespokojna jestem tylko o ilość jedzenia, zbyt dużo jest opinii o ubogim ilościowo menu, żebym mogła się tym nie przejmować.

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Września 2012, 11:17 »
Nie nie, to nie tak, oni sie uwijali bez zarzutu, ale było kilka niedociągnięć, choćby ich niegotowość na przyjazd Młodych - umówiona była godzina, goście pod hotelem a nie ma nikogo oczekującego - mieli być z chlebem - nie był przygotowany...to były tego typu problemy...Młoda cos tam jeszcze wypominała, no ale raz na jakiś czas każdy może mieć zły dzień.
Sam hotel bardzo ładny, położenie - mimo, że w centrum, to cicho i spokojnie....tylko ta ilość jedzenia. Pamiętam, że panowie sie ucieszyli gdy na salę wjechał dzik - chyba to był dzik - coś pieczonego - mogli sobie dojeść, do tego ziemniaki bez wyliczania ile na talerz :D

Offline smoczyca008
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Września 2012, 15:13 »
hej a może po prostu zapytaj jak to wygląda? tam gdzie ja robię wesele jest powiedziane wprost jak goście zjedzą półmisek z jakąś sałatką to ona będzie uzupełniana jednym słowem te dania które są w menu na stole będą cały czas może tam też przy tak wysokiej cenie jest?

Offline karinak
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 27 Września 2012, 14:31 »
oczywiście, że rozmawiałam z menadżerem na ten temat, niestety dania ze szwedzkiego stołu nie są uzupełniane. dlatego tak zależy mi na doświadczeniu osób, które bawiły się tam.