mam do sprzedania ubranka po moim 6-letnim synku. Są to głownie bluzki i spodnie(jeansowe i bawełniane). Ubrania są w dobrym stanie(takim jak na zdjęciach) oraz znanych firm typu H&M, cherokke, reserved, 5-10-15.
Ubrania sa wyprane, ale po zakupie polecałabym je odświeżyć.Jednak leżały u mnie jakiś czas w kartonie i się kurzyły. Przejrzałam dzisiaj chyba 5 kartonów ciuchów po mojej trójce i jak sobie pomyślałam,że miałabym to wyprać i wyprasować specjalnie do zdjęć, to się załamałam. więc wybaczcie mi,że nie wszystko jest poprasowane do zdjęć.

używane w domu, gdzie się nie pali. Mam w domu kotka, więc mówię od razu, bo może ma to jakieś znaczenie dla rodziców dzieci alergików.
wysyłka pocztą po przedpłacie na konto.
koszt małej ilości ubrań, które zmieszczą się w kopercie to jakieś 6,50zł, cena paczki to 10-11 zł (wszystko zależy od wagi)
SPRZEDAWANE PRZEZE MNIE RZECZY SĄ SPOSOBEM NA OPRÓŻNIENIE SZAF MOICH DZIECI
oto link do albumu na picasa, gdzie są ceny, rozmiary i numery zdjeć.jeśli przy ubraniu nie ma informacji,że jest zarezerwowane lub sprzedane, to znaczy,że jest dostępne
zapraszam
http://picasaweb.google.com/106242503784163156525/ChOpiece?authkey=Gv1sRgCO7Mt9LS5Ijhaw#