Autor Wątek: Niepowtarzalna suknia ślubna Ronalda Joyce  (Przeczytany 1823 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline karola89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.06.2012
Niepowtarzalna suknia ślubna Ronalda Joyce
« dnia: 31 Lipca 2012, 20:27 »

Witam wszystkie przyszłe Panny Młode! Mam do sprzedania piękną suknię ślubną z kolekcji Ronalda Joyce’a zakupioną w salonie sukien ślubnych Mori Lee w Warszawie.
Suknia w kolorze ecru, jednoczęściowa w kształcie litery A, ze sznurowanym gorsetem w kształcie serca, co pięknie podkreśla biust i wyszczupla talię.  Suknię zdobi niepowtarzalna aplikacja - wyszyte kryształki na biuście, biodrach i udach.  Układające się po skosie sprawiają, że suknia delikatnie się błyszczy, ale nie jest tandetna.  Suknia zachwyca długim trenem, który nie jest odczepiany, tylko może być podpięty na zewnątrz i wtedy na trenie ukazuje się piękna aplikacja z kryształków.  (Dołączam zdjęcia z rozłożonym trenem i z podpiętym. )
Suknia jest po generalnym czyszczeniu, bez żadnych plam i przetarć.  Stan sukni oceniam na bardzo dobry.
Do sukni GRATIS: welon, szal, z którego można zrobić bolerko oraz koło, na którym opiera się suknia, dzięki czemu jest lekka i panna młoda nie musi się martwić o to że się potknie.
Suknia oryginalnego rozmiaru 38, poszerzona na 40.    Sznurowany gorset pozwala na regulację sukni.  Wzrost 165-170 cm + 5cm na obcas bądź więcej.  Koło, które dołączam do sukni umożliwia dopasowanie sukni do wzrostu poprzez ściągnięcie lub poszerzenie go.
O więcej szczegółów i zdjęć, proszę dzwonić mój tel: 726-229-888 lub pisać na e-mail: karolina_wrona89@o2. pl .  Chętnie odpowiem na wszystkie pytania.   Po wcześniejszym umówieniu suknię można obejrzeć u mnie w domu, niedaleko Warszawy.
Zachęcam do kupna tej ślicznej Sukni Ślubnej, gdyż każda Panna Młoda będzie czuła się w niej cudownie.  Suknia ukrywając mankamenty figury pięknie podkreśla biust i wydobywa skrywaną talię  ;)

KUPNO PO UPRZEDNIM OBEJRZENIU PRZEDMIOTU.