Witajcie,
Jeśli jeszcze ktokolwiek z osób, które polecały fotografów zagląda do tego tematu to poproszę serdecznie o namiary na dobrych fotografów. Szczególnie zainteresował mnie ten Pan z Ząbkowic polecany przez Gwiazdeczkę :]
Dzięki serdeczne.
Pozdrawiam,
Sylwia
Przejrzałam wiele wątków dotyczących fotografowania, dostałam kilka namiarów na fotografów, ale ciągle nie mogę znaleźć tego czego oczekuję...
Może jeśli sprecyzuję swoje oczekiwania będziecie potrafili mi pomóc?
Przede wszystkim liczę na zdjęcia dobrej jakości, pełne żywych kolorowych. Bardzo podobają mi się zdjęcia robione obiektywem, tzw. rybie oko czy jakoś tak

Chcę aby fotograf potrafił uchwycić chwilę, moment - jest ideał, który nam odpowiada

cudowne zdjęcia, świetne wyczucie, po prostu cudo - jesteśmy nawet w stanie dać tyle pieniędzy ile Pani Natalia sobie zażyczyła, jednak oferta dotycząca albumów w cenie nie do końca nam odpowiada.
W cenie chcemy foto księgę i dwa klasyczne, mogą być nieduże albumy dla rodziców, oczywiście zdjęcia na płycie i jeśliby były do tego jakieś dodatki np prezentacja, albo galeria internetowa to też byłoby miło. Jesteśmy w stanie dać za to max 3000 zł.
Będę wdzięczna za jakieś sugestie, namiary itp.