Autor Wątek: Lari , larysz, Mysłowice  (Przeczytany 14773 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ankamys

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2.10.2009
Lari , larysz, Mysłowice
« dnia: 16 Grudnia 2008, 18:54 »
witam!nie znalazlam watku o tym lokalu na laryszu. . nie ma on zadnej stronki ani nic takiego, wiec pytam Was, czy moze wiecie jak tam to wszystko wyglada, jedzenie, sale, itd. . byl ktos z Was na weselu tam? :)
pozdrawiam i dzieki z gory za info. .  ;)

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
  • data ślubu: Już razem ;*
Odp: Lari , larysz, Mysłowice
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Grudnia 2008, 14:34 »
Sala bardzo ładna, cena przystępna, lokalizajca taka sobie, ale to pewnie wiesz ;) wkleję fotki dla rozeznania :)
Nam się ona bardzo podobała, jedzenie jest bardzo dobre, ale niestety terminy już na 2 lata do przodu były pozajmowane w okresie wakacyjnym, więc musieliśmy zrezygnować.
Ja oglądałam sale na dole ( nie wiem czy na pietrze też jest, nie orientowałam się z powodu który opisałam wyżej, czyli brak terminu ), składa się z 2 dużych sal, jedna, na której rozłożone są stoły, druga do tańca.
Jedyna rzecz która niespodobała mi się od razu po wejsciu do tego lokalu to to, że odsyłano nas od jednej osoby do drugiej, nie miał kto nam udzielić informacji i aż w końcu rozmawialiśmy z jakąś niezbyt miłą panią w fartuchu  ;D a cała reszta personelu była zawzięcie zajęta dmuchaniem balonów... Zbyto nas krótkimi odpowiedziami na nasze pytania, przypuszczam, że to ze względu na to że już nie było naszego wymarzonego terminu, ani żadnego innego w tzw. sezonie weselnym (czerwiec - wrzesień 2010 r. ) .

Oto zdjęcia:

Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam :)
Pozdrawiam.

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Grudnia 2008, 18:14 »
Ja, gdy dzwonilam tam w wakcje tez uslyszalam, ze brak wolnych miejsc. Pani, ktora odebrala telefon miala taki ton, jakby chciala mi powiedziec, ze chyba sie z choinki urwalam, ze w ogole do nich dzwonie z pytaniem o wolne miejsca. Z jakis przyczyn ten lokal cieszy sie duzym popytem, nic niestety nie moge wiecej napisac, sama jestem ciekawa co tam takiego jest. Na zdjeciach lovelusi wyglada tak sobie. Bylam tam na imprezie bardzo dawno temu i juz nic nie pamietam, nie przywiazywalam wagi.

Offline ankamys

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2.10.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Stycznia 2009, 17:04 »
nio wiec ja w tym roku mam slub w lari, zdecydowalismy sie na termin w piatek. . 2. 10. 2009, ale faktycznie do konca 2010 nie maja wolnych miejsc. . jeszcze dalo sie utargowac 10% mniej, wiec cena naprawde jak na slask FAJOWA. .  :)
pozdrawiam
AnKa <><

Offline mysłowiczanka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Listopada 2009, 20:16 »
Witam! Osobiście miałam wesele w Lari oraz miałam okazję być tam na trzech weselach u rodziny i znajomych i naprawdę jestem w stu procentach zadowolona.   Jedzenie przepyszne oraz bardzo miła obsługa.  Mają przepyszne ciasta i tort, które są w cenie przyjęcia.   Ja również bardzo długo zastanawiałam się nad wyborem sali na wesele ale jestem bardzo zadowolona z Lari.  Moi goście którzy byli przyjezdni też mówili że na takim weselu jeszcze nie byli żeby było tyle dobrego jedzenia.  W Hodze, w Oazie,  w Krasowi i w Trojaku i też byłam i nie polecam żadnej z tych sal kiepskie jedzonko.  Pozdrawiam wszystkich nowożeńców.  :)

Offline narzeczona1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.09.2012.
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Kwietnia 2012, 17:29 »
 :-[ Rzeczywiści było pieknie, ale to już hostoria, po której mozna tylko wspominać.
Siostra była w styczniu na studniówce i przykro było tego słuchac.  Nie będę się rozdrabniać-tylko kilka szczeguów.
cistko na serwetce, ocet w jednorazówce z plastilowa łyżeczką, jedzenie może nie zimne ale chłodne i niebardzo smaczne.  Pamiętam kiedy tam byłam osobiście było smacznie i goraco.  Tak to bywa, kiedy mają kolejke i juz przestało im zależeć na klijentach, bo jak nie ten, to bedzie inny. 

Offline CarpeDiem
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 4 Maja 2012, 00:25 »
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą - Restauracja Carpe Diem. 

www. restauracja-carpediem. pl

Serdecznie pozdrawiamy !

Offline madzialenka087
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Maja 2012, 12:46 »
Jestem zdziwiona tymi negatywnymi komentarzami. . .  Moi przyjaciele mieli w tym lokalu wesele w sierpniu ubiegłego roku.  Sala była pięknie przystrojona, w gamie barw kremowo - czerwonej, ściany czyste, jedzenie w porzadku (no może poza główna kolacją, która była dla mnie troche za tłusta).  Z ważniejszych rzeczy - duży parking, kilka toalet, co wg mnie jest zaletą, a w nich duże lustra, oczywiście czysto i na przestrzeni lat widac ze lokal sie rozwija.  Zreszta zajete termiony najlepiej świadcza o randze restauracji

Offline madzialenka087
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Maja 2012, 12:52 »
Powyżej zapomniałam dopisać ze w sala nie ma na stanie pokrowców na krzesła przez co moi przyjaciele musieli je dodatkowo wypożyczyc.  Ale było warto