Ja miałam w hodze swoje wesele w sierpniu 2009 i byłam bardzo zadowolona.
Już przed podpisaniem umowy właścicielka chyba z godzinę opowiadała mi szczegóły tego co będzie, dostałam do wyboru rodzaj obrusów. Całe menu było dokładnie omówione łącznie z przewidywanym czasem podania.
Długo z narzeczonym szukaliśmy jakiejś przyjemnej i pojemnej sali mogacej pomiescić ponad 100 osób.
Ta sala była jedyną, która publicznie podała w internecie szczegółowe menu łącznie z ceną.
gdzieś tydzień przed weselem na spotkaniu dostałam dokładne instrukcje jakie naczynia mam przynieść do zapakowania nadwyżek z jedzenia.
Przed wyjściem z kościoła miałam wielką tremę, czy rzeczywiście wszystko będzie tak jak opowiali.
Juz po obiedzie rozluźniłam się całkowicie i miałam do końca wesele bez stresów. Co do obsługi to nie wiem skąd ją mają, czy z ulicy, ale nie jedna porządna restauracja takiej nie ma. W grudniu 2010 byliśmy ze znajomymi na sylwestrze i kopara nam opadła. Sala zmieniła się nie do poznania aż żałowałam, że nie poczekaliśmy z weselem
Myślę, że te skrajnie negatywne opinie nie mają nic wspólnego z prawdą. Myśmy ogladali ich 2 księgi gości i tam są naprawdę prawdziwe opinie z nazwiskami, adresami i telefonami tych co sie wpisali. Zreszta nasze też.
Śmiało i bez obaw możesz tam robić wesele. Wszystkiego najlepszego i napisz coś jak będzież juz po imprezie.