Świeże (2012) spostrzeżenia z wesela organizowanego w Hotelu Panorama w Szczecinie. Minusy:- zamiast soku podawano nektar pomarańczowy (czyli inaczej niż było zapisane w umowie)
- choć umowę podpisywałem kilka miesięcy wcześniej zapomniano zarezerwować moim gościom pokoi (nie pomogło to, że miesiąc przed weselem wszystko potwierdzałem telefonicznie oraz opłaciłem całość z góry)
- zauważyłem, że jeden z dowiezionych przeze mnie soków powędrował z jednym z pracowników hotelu nie do gości weselnych ale w zupełnie innym kierunku (pojedynczy przypadek - proszę interpretować to według własnego uznania)
Informacje neutralne:- podawane porcje (przystawki, obiad itd. ) były dość małe, na szczęście nikt nie chodził głodny, można powiedzieć, że wszystko było podawane "na styk"
- zamiast pokoi w Panoramie zaproponowano nocleg w innym hotelu (na ulicy Dąbska 7), utargowałem jeszcze darmowy przejazd do i z Dąbskiej do Panoramy, ale niesmak pozostał
- obsługa była, jednak zdarzało się, że zabierano brudne talerzyki a w zamian nie przynoszono czystych
Plusy:+ klima w sali Kopernik (ta mniejsza, na ok 40 os. ) działała i bardzo się przydała
+ wystrój skromny ale miły dla oka, świeże kwiaty w wazonach
+ po imprezie zapakowano ciasto dla gości w hotelowe kartoniki
+ jedyny zarezerwowany pokój dla nowożeńców (apartament) był przestronny i schludny, czekał na nas tani szampan oraz kosz z owocami i cukierkami (smaczne), piękny widok z tarasu na panoramę Szczecina
Pozostałe:+ tort zamówiliśmy w cukierni mieszczącej się w Zdrojach na batalionów Chłopskich, całkiem tanio i bardzo smacznie, dowóz gratis!
+ DJ Marek Mądry rozkręcił imprezę na maksa, bardzo polecam, wszyscy się bawili ( i starzy i młodzi), pokaz laserowy także wart swej ceny
PS:
wybaczcie facetowi za to analityczne podejście do tematu

jeżeli będziecie mieli jakieś pytania piszcie śmiało na mojego maila speedy911@o2. pl
Pozdrawiam
Paweł