Do sprzedania mam SUKNIĘ ŚLUBNĄ FIRMY PRONOVIAS MODEL MARCELA, SUKNIA JEST W 100% ORYGINALNA!!!
Kupiłam ją w wakacje 2011 w Salonie Sukien Ślubnych Novia w Szczecinie (dysponuję umową kupna). Cena w salonie to ponad 5000zł.
Suknia jest w idealnym stanie wizualnym, nie nosi żadnych śladów użytkowania: plam, zabrudzeń czy zaciągnięć materiału. Po weselu została wyczyszczona w pralni.
Kupiona była w rozmiarze 38, długość na wzrost 174 + 5cm obcas. Bez problemu można ją dalej skracać.
Gorąco zapraszam do zakupu, suknia robi ogromne wrażenie zwłaszcza z rozłożonym trenem podczas ceremonii w Kościele. Tren mocuje się na specjalnie wszytych troczkach (bardzo solidnie przymocowane, nie miałam żadnych problemów podczas wesela). Po podpięciu trenu jest bardzo wygodna, nie krępuje ruchów przy chodzeniu ani w tańcu.
Dodatkowo do sukni dołączam oryginalny pokrowiec, welon z delikatną atłasową lamówką (widoczny na zdjęciach), halkę z kołem którego średnicę można dowolnie regulować, nowe atłasowe bolerko z krótkim rękawem oraz ozdobne kokówki z perłami (10szt. )
CENA: 1800 zł (do negocjacji)
ZAPRASZAM DO ZAKUPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W razie pytań proszę dzwonić: 603457845 lub pisać: pzyluk@wp. pl