Postanowiłam w końcu wystawić moja suknię na sprzedaż
Suknia katalogu ma numer 10493, jednak na moje życzenie jest przerobiona przez salon Agnes. Ma "wyciągnięte" z koronki jedno, prawe, ramiączko. Połowa górnej części sukni, również jest wykonana z tej samej hiszpańskiej koronki. Reszta sukni wykonana jest z wysokiej jakości organzy. Suknię miałam ubraną na w weselu i na sesji plenerowej, później oddałam ją do salonu Agnes, gdzie została profesjonalnie wyczyszczona. Delikatnie ciemniejszy jest dolny szew, około 2-3 mm od dołu, co jest w zasadzie niezauważalne.
Ważną rzeczą jest to, że bardzo łatwo się ją czyści samemu, w razie jakichkolwiek pobrudzeń czy to w trakcie wesela czy przed plenerem, wystarczy zimna woda, ewentualnie troszkę mydła i wszystko schodzi bez problemu (patent, ktory poleciły mi panie z salonu

).
Suknia nie jest nigdzie zniszczona. Nie jest również ciężka. Świetnie układa się w tańcu, falbany dają niesamowity efekt.
Zdecydowanie jej atutem jest jej niepowtarzalność, gdyż jak pisałam wyżej była ona przerobiona na życzenie.
Do sukni posiadam również halkę na dwóch kołach oraz welon - o długości około metra (był skracany z 1,2m).
Teraz szczegóły:
Suknia i welon - kolor śmietankowy (jaśniejszy od ecru, taka złamana biel)
Tren podpinany na trzy wstążeczki - ani raz mi się nie rozwiązał na weselu.
Pętelka do podtrzymywania trenu.
Mój wzrost 170cm obcas 5cm.
Rozmiar 38
Suknia jest asymetryczna, nie tylko ze względu na jedno ramiączko, ale także na asymetryczną górę, falbany zaczynają się z ukosa. Dół "gorsetu" zapinany na krótki zamek, reszta wiązana.
Suknia katalogowo kosztowała 2950zł, dodatkowo dopłacam 350zł za ramiączko, czyli łącznie zapłaciłam za nią 3 300zł (halka w cenie). Welon kosztował 150zł.
Co do ceny, za jaką chcę tę suknię sprzedać, to jestem świadoma, że prawdopodobnie nawet połowy nie odzyskam

Sprzedają ją głównie ze względów metrażowych - troszkę miejsca zajmuje na moich czterdziestu paru metrach

Dorobić się na niej nie chcę
Także jeśli chodzi o cenę, to jestem otwarta na propozycje. Jako "Kup Teraz" wystawiłabym 1 200zł

ale to jak napisałam do negocjacji.
Suknia jest do obejrzenia w Bydgoszczy, w razie pytań proszę pisać w wątku lub na prv.
Kilka zdjęć, więcej zdjęć znajduje się w mojej relacji. Link przy suwaczku.