Autor Wątek: Salon Kwiat Lotosu w Mysłowicach  (Przeczytany 3346 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline verhidiana

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.09.2012
Salon Kwiat Lotosu w Mysłowicach
« dnia: 10 Marca 2012, 23:39 »
Cześć dziewczyny,

Po objechaniu Tąpkowic, Dąbrowy i Katowic postanowiłam, że uszyję sukienkę swojego projektu opierającą się na 2 sukienkach namierzonych w salonie Dorota Wormuth w Katowicach (swoją drogą, świetny salon).  Będzie dość nietypowa, bo z bardzo delikatnych koronek.  Czy znacie jakieś opinie o salonie Kwiat Lotosu ? Mają salon w Mysłowicach i Katowicach, byłam w Mysłowicach, obsługa b miła.  Wysłałam właścicielce zdjęcia koronek o jakie mi chodzi i zapewniła że jest w stanie takie sprowadzić, a mówiąc szczerze boję się czy na pewno da się takie koronki dostać w Polsce.  Co myślicie?
just breathe _

Offline Sayno91

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21 czerwca 2014
Odp: Salon Kwiat Lotosu w Mysłowicach
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Maja 2012, 18:09 »
Słyszałam dobre opinie. Jeśli ktoś da własny wzór sukni to uszyją bez problemu jednak biorąc pod uwagę to co oferują w galeriach to raczej nie skusiłabym się - odnosiłam wrażenie, ze suknie są szyte jak na Młodą Pannę x lat wstecz no i czasem nieco tandetne.
"Więc, gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą, a muzyka zostanie.  Do końca życia. " E. G

Offline madzialenka087
  • nowicjusz
  • *
Odp: Salon Kwiat Lotosu w Mysłowicach
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Czerwca 2012, 20:35 »
Moja siostra miała szytą w tym salonie suknię na studniówkę.  Niestety oferta materiałów w salonie była bardzo uboga przez co trzeba je było kupić na własną rekę, a po uszyciu okazalo się ze sukienka ma nierówny dekolt (był w kształcie serca).  Ja jestem nieco zrażona do tego salonu, ale pewnie jeśli mają własne kroje i szyją wg nich to sukienki są lepiej odszyte.  A obsługa rzeczywiście bardzo miła, szczególnie taka pani krawcowa w średnim wieku, wydaje się bardzo kompetentna