Autor Wątek: Witajcie, tylko 32 dni do mojego slubu!  (Przeczytany 2676 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dorotk@

• nowicjusz
  • *
Witajcie, tylko 32 dni do mojego slubu!
« dnia: 8 Sierpnia 2006, 09:12 »
Witajcie! Zauważyłam, że wiele z Was po raz pierwszy pojawiło się tu... ROK PRZED SWOIM ŚLUBEM! Ja w takim razie jestem mocno spóźniona! Do mojego slubu został tylko miesiąc! Powoli wpadam w panikę, że nie damy rady wszystkiego przygotować, załatwić. Czy jest tu ktoś, kto też już niebawem musi miec wszystko dopięte na ostatni guzik, a tu... Tyle jeszcze do zrobienia!?

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Sierpnia 2006, 09:51 »
Jest, jest - ale jest też cała chmara osób już po, które chętnie Ci pomogą

Witaj na forum :hello:

Offline dorotk@

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Sierpnia 2006, 10:08 »
Dziękuję bardzo :) Na to liczę!Wiem, że to temnat rzeka i wielokrotnie poruszany, ale teraz jestm na etapie oczepinowych konkursów. Tak trudno znaleźć jakieś takie stonowane, a śmieszne równocześnie. ale czytam już Wasze propozycje na forum i cos tam znajdę na pewno :) Tak naprawde to martwi mnie teżź to, że kończy się niebawem ten okres przygotowań, caki fajny czas, który już się nie powtórzy (mam nadzieję :D)!

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Sierpnia 2006, 12:54 »
:hello:  Witaj na forum i życzę powodzenia w przygotowaniach :P

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Sierpnia 2006, 12:56 »
:hello: witaj i opowiadaj co masz juz załatwione a co jeszcze nie - zaraz cos poradzimy :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline dorotk@

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 8 Sierpnia 2006, 12:57 »
dziękuje Wam bardzo... Właśnie się zastanawiam nad prezentem dla mojego A. i w ogóle - jeju, nad tyloma rzeczami się zastanawiam :) Miłe to :) Tylko jakoś nie sprzyja wydajnej i kreatywnej pracy w pracy ;)

Offline dorotk@

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 8 Sierpnia 2006, 13:02 »
hmmm... więc mam już...
wybrana sukienkę w wypożyczalni. 22 sierpnia - przymiarka :) Zamówione buty, mają "przyjść|, próbny manicure za sobą i umówiona jesetm na ślubny ;) Garnitur dla Pana Młodego - ale wydaje nam się, że nie spełnia naszych oczekiwań jednak ;) może poszukamy jeszcze, ten się i tak przyda. Mamy restaurację na wesele, większość związanych z tym spraw ustalonych - dziś umowa i zaliczka, mamy wstępnie załatwiony hotel dla gości... mamy zaproszenia i zawiadomienia - właśnie składamy je i wysyłamy powoli, mamy listę prezentów, ale część gości niechętnie do niej podchodzi. Mamy obiecany samochód. mamy rozeznanie w tortach i ciastach, ale nie zamówilismy jeszcze. No świadków też mamy i USC (bo to cywilny) Aaaaa... No i mamy zamówione obrączki! NO I MAMY SIEBIE - co najważniejsze :)

Offline dorotk@

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 8 Sierpnia 2006, 13:12 »
aaa - i wstepnie dogadaną orkiestrę... uff... jak tak spisałam, to całkiem sporo tego wyszło ;)

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #8 dnia: 8 Sierpnia 2006, 19:20 »
witaj :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #9 dnia: 10 Sierpnia 2006, 10:24 »
witaj na forum :) te pare dni co Wam zostało to tego najpiekniejszego dnia na pewno wpłyną szybko i wesoło za sprawa forum :)