Autor Wątek: suknie z gorsetami  (Przeczytany 15842 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
suknie z gorsetami
« Odpowiedź #30 dnia: 11 Czerwca 2006, 02:12 »
spoko myszko...

pliss.. funkcja szukaj i FAQ się kładniają next time..  :mrgreen:

Cytat: "groszek"
Komu chce się szperać, czytać... mam problem, zakladam osobny temat. Taka specyfika... prawie kazdy chce miec temat DLA SIEBIE, a nie doklejac sie do poprzedniego.

zdaje się ,ze masz rację.. tylko o ..chusteczjke .. tyle mojej roboty.. mojego wolnego czasu...  :roll:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Ninka
  • Chuck Norris
suknie z gorsetami
« Odpowiedź #31 dnia: 11 Czerwca 2006, 03:38 »
Cytat: "monia"
zdaje się ,ze masz rację.. tylko o ..chusteczjke .. tyle mojej roboty.. mojego wolnego czasu...

No Groszku sama owinnaś zrozumieć....

Offline groszek
  • maniak
suknie z gorsetami
« Odpowiedź #32 dnia: 11 Czerwca 2006, 12:16 »
Alez ja to rozumiem i sama staram się nie zakładać tematów "o mnie" jesli np. gdzieś już istnieje temat o bieliźnie, to tam piszę. Jesli o ponczochach, to też tam się doklejam. Podobnie było z butami. O sobie załozyłam temat o fryzurze, no, ale ladnie sie rozwinał. ;)

Offline gulinek
  • bywalec
suknie z gorsetami
« Odpowiedź #33 dnia: 26 Lipca 2006, 23:17 »
Ja mam szytą suknie z gorsetem -ale takim jak bluzka bez rękawków i na dole ma V

Offline emu
  • nowicjusz
  • *
suknie z gorsetami
« Odpowiedź #34 dnia: 28 Lipca 2006, 12:11 »
Wybralam suknie Demetrios 1322 rowniez z gorsetem. Ten jednak nie posiada fiszbin, usztywniony jest jakas gruba fliselina. U mnie tez sie chyba pojawia pierwszy kryzys przedslubny gdyz  niezadowolona jestem z 2 faktor: po pierwsze gorset jest goracy, po drugie mam wrazenie ze mi zjezdza choc po ubraniu sukni mam wrazenie, ze jest dopasowany w talii :-( Czy ktoras z Was ma doswiadczenie z gorsetem bez fiszbinow????