Autor Wątek: SIERPNIOWE PANNY MŁODE  (Przeczytany 192337 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #120 dnia: 12 Lutego 2007, 22:13 »
Sierpniówki. Pogoda musi byc bo my jedziemy kabrioletem, nie może padać :drapanie:
Jutro ide mierzyc po raz 2 sukienki. Mam zamiar robić zdjęcia, niech te panie nie przesadzają. Zapraszam do oglądania watku w modzie.
A to mój zameczek od środka

Offline a1515
  • forumowicz
  • data ślubu: 11.08.2007
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #121 dnia: 13 Lutego 2007, 16:02 »
pałacyk wygląda przepięknie! czeamy z niecierpliwością na fotki w sukienkach !

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #122 dnia: 13 Lutego 2007, 18:39 »
Ania P. piekniee tam masz !!!!! cudownie!
DZuiewuszki a taka sobie wybrałam bielizne do slubu. Chciałam ,zeby była jak najgładsza!

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #123 dnia: 14 Lutego 2007, 09:31 »
Bielizna  :brawo_2:
Gładziutka i wystarczająco 'zakrywająca'.
Wydaje mi sie, że wygodna i dobrze leży pod gładkim materiałem sukni.
Brawo aniutku :-)))

Offline a1515
  • forumowicz
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #124 dnia: 15 Lutego 2007, 14:48 »
Aniutku, bielizna bardzo fajna, nie powina sie odznaczac pod suknią. dobry wybór!

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #125 dnia: 19 Lutego 2007, 08:22 »
Dziewuszki cos nasz wątek zamiera piszczie piszcie!

Offline a1515
  • forumowicz
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #126 dnia: 19 Lutego 2007, 16:03 »
no właśnie, u mnie coś chwilowo natłok pracy, przez co spowolniły się nieco przygotownia do ślubu. muszę iśc w końcu zamówic sukienkę. ale jest już sukces bo przynajmniej w końcu zaczęliśmy nauki :brawo_2: zabieraliśmy się do tego okropnie długo i niechętnie, ale bylo nawet dośc przyjemnie. jeszcze tylko 3 razy :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #127 dnia: 20 Lutego 2007, 19:27 »
Oj dłuuuugo mnie nie było w naszym wąteczku - tylko praca...praca...praca... :mdleje: A w międzyczasie goście :)
Aniu P. tak jak myślałam - w środku Twój zameczek jest przecudny  :brawo_2: Świetny wybór  :ok: Aniutku bielizna na pewno będzie wygodna i nie będzie Ci się odznaczać pod kiecunią. Bardzo mi się podoba, bo bez żadnych koronek i "udziwnień". Byłam niedawno na małym rajdzie po sklepach z zaproszeniami i wstępnie wybrałam dość popularne, ale za to ładne i w przystępnej cenie :)
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #128 dnia: 20 Lutego 2007, 20:12 »
Gagatko, zaproszenia są bardzo ładne :-)   :brawo_2:

Offline Ania P.

• uzależniony
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #129 dnia: 21 Lutego 2007, 13:39 »
Witam
Dziękuję za pochwały :hahahaha: U mnie wszystko ruszyło pełną parą od kiedy znalazałm sukienkę. Kamień spadł mi z serca i mogę się zająć wszstkim innym. W sobotę były pierwsze nauki, a wczoraj w końcu znaleźlismy dja, który nam odpowiada.
Gagatko zaproszenie ładne, (tylko bez tych obrączek jak dla mnie),a najważeniejsze to pewnie ta przystena cena.
To ostani tydzień wolnego przed nowym semstrem więc mam czas żeby poszukać jeszcze dodatków, zaproszeń i fotografa może coś się jeszcze trafi. :tupot:

Offline gagatka

• Chuck Norris
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #130 dnia: 26 Lutego 2007, 18:54 »
Aniu P. fajnie że znalazłaś już tą jedyną kiecunię  :hahahaha: Ja jakoś nie mogę się wybrać na rajd po salonach  :mdleje: Daj znać co z fotografem.
A co do zaproszeń to znalazłam w tym samym klimacie kotyliony (właśnie z takimi malutkimi obrączkami, nie chciałam żadnych gołąbków czy tego typu wzorków), więc może właśnie tak to "dopasuję". Teraz tylko pozostaje wybór koloru do wystroju sali. Nie lubię czerwonego, więc akurat typowo "miłosny" kolor odpada, myślałam może o beżu, ale żeby znowu nie było za mdło. Co myślicie? :drapanie:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline a1515
  • forumowicz
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #131 dnia: 28 Lutego 2007, 16:00 »
dziewczyny sukces, znalazły się moje zaproszenia :skacza: kupiłam je oczywiście przez allegro (oczywiście ponieważ bardzo dużo rzeczy tak kupuję), nidgy nie było problemów z żadną dostawą. zaproszenia zostały wysłane w poniedziałek 2 tygodnie temu poleconym priorytetem i ..... wsiąkły  :mdleje:  zastanawialiśmy się  :drapanie: mocno jak to sie mogło stac, ale pani na poczcie ze spokojem odpowiedziała, że to możliwe i że trzeba czekac dwa tygodnie na złożenie reklamacji, i potem kolejne dwa na odpowiedź!!! wczora okazało się  że przesyłka wróciła do nadawcy poniewaz pan listonosz nie znalazł mojego adresu  :mdleje:  masakra normalnie... ciekawe czy drugie podejście będzie bardziej udane... trzymajcie kciuki

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #132 dnia: 1 Marca 2007, 08:40 »
annap będzie dobrze! My tez na allegro zamawiamy- tzn jeszcze nie zamówiliśmy zamówimy tak kwiecień- maj
nasze chyba beda takie- nie lubie gołąbków, obraczek , kwiatków i tego typu rzeczy!
nasze chyba bedą takie Na allegro są po 1,30 a u nas w sklepie po 2,30 !

no ii zamówiłam BUTKI! Postawiłam jednak na wygodę i bedzie obcasik 6,5 cm ( kit z tą nasza prawie 30 cm różnica wzrostu) pani w moim rozmiarze małym miała tylko takie szpile wysokie na 9,5 prawie bez piety tylko z takim małym czymś
myslałam ,ze tam zęby strace
NO TO BEDZIE TAKI FASON- moje beda ECRU tylko z moja aplikaxja ta z sukienki

Offline a1515
  • forumowicz
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #133 dnia: 1 Marca 2007, 15:10 »
Aniutek sliczne butki, ja będe musiała mic niziutki obasik, bo nasza różnica to zaledwie parę małych centymetrów. choc ja akurat się z tego cieszę, ponieważ nie jestem przyzwyczajona do butów na wyskoich obcasach i mogłabym się zabic
co do zaproszen, wciaz jeszcze nie ma, ale jestem dobrej mysli. ja też nie lubię żadnych gołąbków itp  :dno: te wybrane przez Ciebie preyentuja sie bardzo gustownie

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #134 dnia: 1 Marca 2007, 16:48 »
Bielizna i buciki śliczne. :-) Gratuluje. Ja tęsknie za takim ogromem przygotowań. Chciałam znaleźć tu sobie buciki do ślubu to mi się odechciało. W Polsce znajde śliczne a tu widziałam paskudne. Mam dylemat co zrobić ze zaproszeniami??? Czy już zacząć je rozsyłać czy jeszcze czekać??? Mam dylemat :-(

Offline a1515
  • forumowicz
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #135 dnia: 1 Marca 2007, 21:16 »
przyszły zaproszenia :skacza: kamień z serca :)
my bedziemy juz niedługo rozsyłac i dajemy czas na odpowiedz do konca czerwca, ponieważ musimy wiedziec dla ilu osób rezerwowac hotel.

Offline a1515
  • forumowicz
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #136 dnia: 1 Marca 2007, 21:17 »
sorry, do końca maja :)

Offline sandrunia

• Chuck Norris
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #137 dnia: 1 Marca 2007, 21:50 »
No my daliśmy czas na potwierdzenie równo dwa miesiące przed: do 18 czerwca 2007 i myśle że ten czas jest dobry żeby rozsyłać już zaproszenia.

Offline Ania P.

• uzależniony
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #138 dnia: 1 Marca 2007, 23:56 »
annap mamy slub tego samego dnia, Ty już rozsyłasz swoje zaproszenia, a ja jeszcze ich nawet nie zakupiłam :|| , muszę się zebrać i zdecydować na jakieś. Na allegro jest faktycznie taniej??

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #139 dnia: 2 Marca 2007, 08:00 »
dziwczyny co Wy tak wczesnie z tymi zaproszeniami?? standardowo sie daje tak 2- 2,5 mies przed no jeśli juz ktos chce szybciej to 3 miesice! My zamierzamy rozwieźc i rozesłac z poczatkiem czerwca! do niektórych może z końcem maja i dac im czas na odpowiedź do lipca- wtedy sie kogos doprosi najwyżej!
Niektórzy daja zaproszenia na 1,5- 1 mies przed! i jakiś sa te wesela itp.  A dziewczyny w ciąży to niektóre z mojego otoczenia to wszystko zorganizowały w 2 mies a zaproszenia rozdzwały miesiac przed!Tym bardziej ,ze juz na pewno rodziny i znajomi wiedza ,ze bierzecie ślub  !

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #140 dnia: 2 Marca 2007, 08:01 »
ahaa i na allegro jest taniej ja oglądałam te same zaproszenia w sklepie i na allegro i różnica nawet złotówke! a wiadomo przy 40 zaproszeniach to juz koszt 40 zł więcej!

Offline sandrunia

• Chuck Norris
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #141 dnia: 2 Marca 2007, 10:15 »
No u mojego ukochanego są w tym roku 3 wesele i jeszcze w ciągu jednego miesiąca więc wypada powysyłać zaproszenia wcześniej a nie mówiąc o rodzinie która jest za granicą. Dlatego zdecydowaliśmy się zrobić to troche szybciej.

Offline a1515
  • forumowicz
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #142 dnia: 2 Marca 2007, 17:21 »
no właśnie, my też mamy rodzinę w różnych częściach Polskji i świata, więc niektóre powysyłamy już niedługo, powiedzmy koło marca. a wiadomo, że jak kupowaliśmy to od razu wszystkie bo tez zamawialiśmy przez internet.

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #143 dnia: 2 Marca 2007, 17:57 »
hmm ja tez zaproszenia bede wysyłac rodzinie z i znajomym i z daleka z Polski i zza granicy ale to zrobie tak pod koniec maja albo na poczatku czerwca! myśle ,ze tym zza granicy poślę pod koniec maja i to w zupełności wystarczy!

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #144 dnia: 3 Marca 2007, 17:05 »
My planujemy wysłać pod koniec maja.
Do końca lipca mają czas na potwierdzenie przybycia.
2 miesiące na zastanowienie chyba w zupełności wystarczy.
Tym bardziej, że cała rodzina i tak wie, że szykuje się ślub.

Offline a1515
  • forumowicz
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #145 dnia: 3 Marca 2007, 17:43 »
no może maie racje, to jeszcze się troche wstrzymamy  :drapanie: , pomyslą, że jacys nadgroliwi jestesmy :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #146 dnia: 3 Marca 2007, 22:49 »
hm my bedziemy wysylac tak zeby gdzies do polowy czerwca miec wszystkie potwierdzenia.. do konca czerwca musimy wplacic zaliczke za pokoje hotelowe wiec.. :)

Offline sandrunia

• Chuck Norris
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #147 dnia: 4 Marca 2007, 10:15 »
No my 26 marca lecimy do Polski na tydzień i wtedy rozdamy zaproszenia a resztę porozsyłamy. A następnym razem będziemy tzn ja będę w lipcu to na zaproszenia za późno a wysłać wszystkie z Anglii ok 120 to ja dziękuje za takie koszty.

Offline gagatka

• Chuck Norris
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #148 dnia: 4 Marca 2007, 23:50 »
No jak widać zaproszenia to temat rzeka :) Ja jakoś nie mam przekonania do Allegro, więc kupuję w sklepie. A zastanawiałyście się nad podziękowaniami dla Rodziców?  :drapanie: Dajecie tylko kwiaty czy coś zrobionego własnoręcznie?

Offline sandrunia

• Chuck Norris
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #149 dnia: 5 Marca 2007, 00:29 »
O gagatka ślubujemy tego samego dnia :D my chcemy puchary z dyplomami i kosz kwiatów. Jeszcze nie mam zdjęcia, ponieważ za tym popatrzymy w Polsce, czyli już nie długo i wtedy wkleję zdjęcia. Ja też nie za bardzo ufam allegro. A mam takie pytanko drogie forumowiczki jak znaleźć w internecie materiały na własnoręczne zaproszenia i żeby je zamówić w jakiejś firmie.