SANDRUNIA mierzyłaś juz jakieś sukienki z demetrios? powiem Ci, że ja przeglądając stronki z sukniami byłam przekonana o tym, iż moja suknia bedzie albo z demetrios albo cosmobella- poprostu powlały mnie na kolana niektóre z sukienek. Jak przyszło co do czego zrezygnowałam, ale nie ze względu na cene ,tylko ze względu na moj wygląd. to co pokazują nam modelki prezentujące daną kolekcję to jedno, a rzeczywistość to juz inna bajka-panie w salonie mowiły ,że ze względu na urode i moja budowe każda suknia będzie ładnie leżeć i ładnie bedę w niej wyglądać, tylko musi być w kolorze ecru- bo mimo mojej ciemnej kranacji,ciemnych kreconych włosów kolor biały nie wyglada tak efektownie. moze i wyglądałam w nich nieźle, ale nie powaliły mnie na kolana-nie ma co spełniać na siłę marzeń żeby pózniej nie żałować. Zyczę Ci by suknia ,którą upatrzyłas leżała idealnie i byłą ta Twoją jedyną ,ale w razie gdybys nie czuła się w niej rewelacyjnie to nie ma co sie załamywać bo przy obecnej ilość sukien mozna wybrac coś naprawde ładnego,eleganckiego, gustownego i co najważniejsze pasującego do ciebie