Autor Wątek: staniczki  (Przeczytany 24133 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olcia27
  • uzależniony
  • data ślubu: 06-09-2008
Odp: staniczki
« Odpowiedź #60 dnia: 12 Marca 2008, 14:05 »
aga dostała do wyboru parę sztuk i w różnym przedziale cenowym za sam biustonosz triumfa zapłaciła coś koło 100 zł i za korektor koło 30, także uważam że cena normalna

Będzie Synek:)

Offline Olcia27
  • uzależniony
« Odpowiedź #61 dnia: 18 Marca 2008, 14:49 »
tak jak obiecałam zdaję relację
 tak ogromnym pozytywnym szokiem wizyty w tym sklepie , ale od początku ;D

wizyta trwała prawie 1,5 godziny, w tym czasie Pani wymacała mnie z każdej strony chyba jeszcze nikt tak dokładnie tego nie zrobił przy dobieraniu czegokolwiek :), nie było żadnego centymetra żadnego mierzenia:), Pani tylko po samym dotyku i oględzinach od razu wiedziała jaki rozmiar ile pod biustem i jakie miseczki.
Po wybraniu modelu w którym się najlepiej czułam , przyszła kolej na drugą Panią , która uświadomiła mi jak się zakłada stanik jak ma byćułożony gdzie mają być fiżbiny , jak biustonosz powinien się układać na początku dnia a jak na końcu kiedy piersi są już zmęczone całym dniem.niby na codzień nie zwraca się na to uwagi , ale jest wielka różnica, na koniec był mały test, to tym jak Pani nauczyła mnie jak poprawnie zakładać biustonosz i wszystko w nim ułożyć , kazała mi ubrać się sama po swojemu i jakie było wielkie zaskoczenie, jak ubrałam wszystko po swojemu i okazało się że zupełnie inaczej leży , niż wcześniej jak ona mnie ubierała, i dopiero chyba przy 5 próbie udało się nauczyłam się :D
a na koniec podsumowanie
te staniki które jak sobie dobierałam miałam 75D
a stanik który mi Pani dobrała ma 70G
i na widok mojej miny że jak to przecież powinnam umieć dopasować sobie biustonosz , Pani się tylko uśmiechneła i powiedziała że bardzo mało kobiet potrafi sobie dobrać odpowiednio biustonosz i że mam się nie przejmować , że po tej lekcji już będę wiedziała na co zwracaćuwagęprzy następnych zakupach.

ech ale długie wyszło

Offline joannaM
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
« Odpowiedź #62 dnia: 18 Marca 2008, 22:19 »
Zaczęłam buszować w necie na temat staników.
I okazuje się że ja tak jak podobno i większość polek noszę źle dobrany stanik.
Zmierzyłam się zgodnie z opisami i zaleceniami. I okazuje się że zamiast 70 A (natura mnie nie obdarzyła)
powinnam nosić 65C lub 65 D. A takich w sklepach niet. Znalazłam parę modeli w necie ale z wyborem kolorów i fasonów to poszaleć nie można. :-\

Polecam stronkę:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=30489571&v=2&s=0
http://besame.blox.pl/2007/02/Stanikowo-poradnikowo.html
On 2011
Ona 2013

Offline margolka5

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2008.06.21
« Odpowiedź #63 dnia: 31 Marca 2008, 18:37 »
Dziewczyny . POMOCY!!!
W czerwcu ślub, odchudznie w trakcie ale biustu nie zgubie napewno.  Sukienka juz jest i panie w sklepie poleciły kupić stanik: sztywne miski bez ramionczek najlepiej push-up.  I tu jest problem.  Mam biust 85G i jak panie słyszą "bez ramiączek"robia oczy jak pięć złotych .  Czy jest szansa dostać coś w takim rozmiarze????  Ostatecznie w sklepie z sukniami powiedziały że moge kupić stanik z ramiączkai i te ramiaczka sie z tyłu odpruje i zrobi ramiączko na szyji , pociągnie sie taśme do sukienki na szyje.  Ale ja nie chce szukać półśrodków tylko chce wygląać śłicznie jak każda z nas w tym dniu.  Pomóżcie gdzie w Szczecinie moge dostać taki stanik.
Pozdrawiam
Gosia

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #64 dnia: 31 Marca 2008, 20:24 »
Margolka nie wypisuj wszedzie tego samego! Jeden post wystarczy! Reszta bedzie usunieta!

Offline Olcia27
  • uzależniony
« Odpowiedź #65 dnia: 2 Kwietnia 2008, 07:10 »
Dziewczyny . POMOCY!!!
W czerwcu ślub, odchudznie w trakcie ale biustu nie zgubie napewno.  Sukienka juz jest i panie w sklepie poleciły kupić stanik: sztywne miski bez ramionczek najlepiej push-up.  I tu jest problem.  Mam biust 85G i jak panie słyszą "bez ramiączek"robia oczy jak pięć złotych .  Czy jest szansa dostać coś w takim rozmiarze????  Ostatecznie w sklepie z sukniami powiedziały że moge kupić stanik z ramiączkai i te ramiaczka sie z tyłu odpruje i zrobi ramiączko na szyji , pociągnie sie taśme do sukienki na szyje.  Ale ja nie chce szukać półśrodków tylko chce wygląać śłicznie jak każda z nas w tym dniu.  Pomóżcie gdzie w Szczecinie moge dostać taki stanik.
Pozdrawiam
Gosia

odpisałam Ci w innym poście

Offline izabell26

• kolorowe życie
  • entuzjasta
  • data ślubu: 09.08.2008
« Odpowiedź #66 dnia: 13 Maja 2008, 15:56 »
Kupiłam dzis stanik silikonowy- takie miseczki połaczone co to do biustu sie przyklejają..załozyłam na próbę i ..nie podoba mi sie..mam biust 70b, staniczek jest 70c i jest dobty (rozmiary sa zanizone) ale stanik jest ciezki..mimo, ze mam jedrny biust, co wygląda jak dwie połówki grejpfruta, to po załozeniu stanika czuję jak siła grawitacji ciagnie go na dół..brzydki..do ślubu na szczescie nie bede miala wogóle, bo góra sukni bedzie wyprofilowana i bedzie miala wkładki push-up, ale chcialam miec taki na lato do bluzek z odkrytymi plecami a teraz to kiszka..no cóz, dobrze ze kosztował tylko 15 zł.. :(

Offline slubna12
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.08.2016
  • Ślub w: Wrocław
« Odpowiedź #67 dnia: 1 Lipca 2016, 11:09 »
W sklepach internetowych sa bardzo fajne staniki i rzadko spotykane w sklepach stacjonarnych. Sama czesto kupuje przez internet bo jest wygodniej, taniej i dzieki temu nosze cos innego, niepowtarzalnego;) medzy innymi swoja bielizne nocna nabywam tutaj LINK USUNIĘTY
« Ostatnia zmiana: 1 Lipca 2016, 11:15 wysłana przez zibi »