tak jak obiecałam zdaję relację
tak ogromnym pozytywnym szokiem wizyty w tym sklepie , ale od początku

wizyta trwała prawie 1,5 godziny, w tym czasie Pani wymacała mnie z każdej strony chyba jeszcze nikt tak dokładnie tego nie zrobił przy dobieraniu czegokolwiek

, nie było żadnego centymetra żadnego mierzenia:), Pani tylko po samym dotyku i oględzinach od razu wiedziała jaki rozmiar ile pod biustem i jakie miseczki.
Po wybraniu modelu w którym się najlepiej czułam , przyszła kolej na drugą Panią , która uświadomiła mi jak się zakłada stanik jak ma byćułożony gdzie mają być fiżbiny , jak biustonosz powinien się układać na początku dnia a jak na końcu kiedy piersi są już zmęczone całym dniem.niby na codzień nie zwraca się na to uwagi , ale jest wielka różnica, na koniec był mały test, to tym jak Pani nauczyła mnie jak poprawnie zakładać biustonosz i wszystko w nim ułożyć , kazała mi ubrać się sama po swojemu i jakie było wielkie zaskoczenie, jak ubrałam wszystko po swojemu i okazało się że zupełnie inaczej leży , niż wcześniej jak ona mnie ubierała, i dopiero chyba przy 5 próbie udało się nauczyłam się

a na koniec podsumowanie
te staniki które jak sobie dobierałam miałam 75D
a stanik który mi Pani dobrała ma 70G
i na widok mojej miny że jak to przecież powinnam umieć dopasować sobie biustonosz , Pani się tylko uśmiechneła i powiedziała że bardzo mało kobiet potrafi sobie dobrać odpowiednio biustonosz i że mam się nie przejmować , że po tej lekcji już będę wiedziała na co zwracaćuwagęprzy następnych zakupach.
ech ale długie wyszło