Autor Wątek: dobry dermatolog w Koszalinie albo Slupsku  (Przeczytany 6212 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DOMINIQUE
  • nowicjusz
  • *
dobry dermatolog w Koszalinie albo Slupsku
« dnia: 17 Lipca 2006, 22:59 »
Czesc wszystkim! Mam pytanko czy ktos z Was zna dobrego dermatologa z Koszalina albo Slupska, bo mam problemy ze skora, a chce na slubie wygladac cudownie:) Z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam. Dominique
Pozdrawiam ;)
-----------------------

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Lipca 2006, 07:36 »
Jeśli masz problemy ze skóra, a zostało ci 29 dni do slubu to zapisz się do pierwszego lepszego. Czas najwyższy zacząć działać. Nigdy nie byłam u dermatologa, wiec ci nie doradzę.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Lipca 2006, 09:01 »
29 dni do slubu to troche mało - nie wiem jakie masz problemy ale może wystarczy gabinet kosmetyki leczniczej.... :roll:

Offline DOMINIQUE
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Lipca 2006, 22:13 »
dziekuje za pomoc. Tak wlasnie myslalam, ze to za molo by rozpoczynac jakiekolwiek leczenie u dermatologa. Musze po prostu zdac sie na kosmetyczke i jej zabiegi "upiekszajace". Dopiero zaczne cos dzialac po weselu.  Mam tylko taka nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i slub bedzie taki jaki sobie wymarzylam bez zbednych niespodzianek w postaci, np. wypryskow.
pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam ;)
-----------------------

Paulina M
  • Gość
Zdazysz!!
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Lipca 2006, 13:08 »
Pani Irena Moszczynska, przyjmuje w Slupsku na Armii Krajowej, telefon prywatny znajdziesz w ksiazce tel. Ta kobieta czyni cuda!! Nie zdawaj sie na kosmetyczke , lepiej wyleczyc niz zatuszowac, przy takich upalach, najlepszy make up splynie! Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego!