Autor Wątek: SPRZEDAM Suknię WIECZOROWĄ z salonu PRONUPTIA 40/42  (Przeczytany 5313 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rudek100
  • nowicjusz
  • *
SPRZEDAM Suknię WIECZOROWĄ z salonu PRONUPTIA 40/42
« dnia: 25 Czerwca 2006, 19:25 »
SUKNIA WIECZOROWA z salonu PRONUPTIA - szczególnie dla osób o krągłej sylwetce

Oryginalny i elegancki krój!
Suknia wykonana jest z grubej, matowej i mięsistej satyny w kolorze czerwieni. Materiału o takiej fakturze nie można kupić w sklepie tekstylnym!

Suknia jest jednoczęściowa, rozmiar ok. 40 (teraz noszę 42, mam miseczkę w rozmiarze 80E i też w nią wchodzę), a wzrost ok. 164 + 5cm obcas. Doskonale układa się na dużym biuście, gdyż ma sztywne miseczki typu push-up modelujące biust (można je odłożyć oraz odpruć ramiączka).

Suknia jest skromna, a zarazem bardzo elegancka, gdyż jedyną jaj ozdobą jest draperia, na której wyszyte są kryształki SWAROVSKIego. Do sukni jest szeroki szal z tego samego materiału, wyszyty kryształkami.

Suknia jest oryginalna i została zakupiona w salonie Pronuptia Paris w Łodzi (ul. Kościuszki). Nie ma uszkodzeń.

Zapraszam na przymiarkę (okolice Łodzi i Piotrkowa Trybunalskiego)!!!

Cena kompletu 1100 zł. Zdaję sobie w pełni sprawę, że cena jest wygórowana i za podobną można się ubrać w nową sukienkę uszytą przez krawcową bądź kupioną w jakimś nieznanym salonie mody ślubnej. Ale pozostaje to "ale" - salony krawieckie nie mają dostępu do takiej satyny (wiem, bo początkowo - ze względu na cenę - chciałam szyć sukienkę na poprawiny) i nie uszyją tak gorsetu, by utrzymał biust miseczki E bez konieczności zakładania ramiączek!

Proszę o kontakt meilowy: mplachta@op.pl lub telefoniczny 0502-36-95-76. Chętnie prześlę zdjęcia na meila, gdyż nie potrafię ich tu wkleić. A może ktoś mi w tym pomoże?

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Czerwca 2006, 19:58 »
ZDJECIA!!!!!!!!!

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Czerwca 2006, 20:08 »
Oj nie krzycz przeciez widzisz ze nie umie ich wklejac i prosi o pomoc ...

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Czerwca 2006, 20:08 »
dokłądnie

zdjęcia !!!
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Czerwca 2006, 20:12 »
Cytat: "rudek100"
A może ktoś mi w tym pomoże?

Wszyscy krzyczą a pomóc nikt nie chce.
Rudek przeslij fotki na infinite03@wp.pl to je wkleje jesli chcesz.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Czerwca 2006, 22:11 »
Oto suknia :

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Czerwca 2006, 12:24 »
Mimo wszystko- cena zbyt wygórowana, jeśli pomyśleć, że piękne suknie ślubne kosztujące po 2 tysiące sprzedawne są potem po kilkaset złotych z dodatkami typu welon, rekawiczki, biżuteria- gratis. A tu mamy suknię względnie prostą, bez haftów, koronek, czyli w sumie mało pracochłonną i ponad 1tys. No, ale nie ja będę ją kupować.

Offline rudek100
  • nowicjusz
  • *
Re: Mimo wszystko...
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Czerwca 2006, 13:08 »
Szanuję twoje zdanie.

Cena tej używanej sukni jest wygórowana, bo zapłaciłam za nią dokładnie tek jak za suknię ślubną (którą sprzedałam za cenę wystawioną). To była moja sukienka poprawinowa, więc się skosztowałam.

Jeśli ktoś nosi rozmiar 40/42 i miseczkę 80E, wie że nie każda sukienka na nim dobrze leży, a najczęściej trzeba jeszcze coś przerabiać... Uroki dużego rozmiaru. Niestety, za dobre samopoczucie musiałam słono zapłacić.