SUKNIA WIECZOROWA z salonu PRONUPTIA - szczególnie dla osób o krągłej sylwetce
Oryginalny i elegancki krój!
Suknia wykonana jest z grubej, matowej i mięsistej satyny w kolorze czerwieni. Materiału o takiej fakturze nie można kupić w sklepie tekstylnym!
Suknia jest jednoczęściowa, rozmiar ok. 40 (teraz noszę 42, mam miseczkę w rozmiarze 80E i też w nią wchodzę), a wzrost ok. 164 + 5cm obcas. Doskonale układa się na dużym biuście, gdyż ma sztywne miseczki typu push-up modelujące biust (można je odłożyć oraz odpruć ramiączka).
Suknia jest skromna, a zarazem bardzo elegancka, gdyż jedyną jaj ozdobą jest draperia, na której wyszyte są kryształki SWAROVSKIego. Do sukni jest szeroki szal z tego samego materiału, wyszyty kryształkami.
Suknia jest oryginalna i została zakupiona w salonie Pronuptia Paris w Łodzi (ul. Kościuszki). Nie ma uszkodzeń.
Zapraszam na przymiarkę (okolice Łodzi i Piotrkowa Trybunalskiego)!!!
Cena kompletu 1100 zł. Zdaję sobie w pełni sprawę, że cena jest wygórowana i za podobną można się ubrać w nową sukienkę uszytą przez krawcową bądź kupioną w jakimś nieznanym salonie mody ślubnej. Ale pozostaje to "ale" - salony krawieckie nie mają dostępu do takiej satyny (wiem, bo początkowo - ze względu na cenę - chciałam szyć sukienkę na poprawiny) i nie uszyją tak gorsetu, by utrzymał biust miseczki E bez konieczności zakładania ramiączek!
Proszę o kontakt meilowy: mplachta@op.pl lub telefoniczny 0502-36-95-76. Chętnie prześlę zdjęcia na meila, gdyż nie potrafię ich tu wkleić. A może ktoś mi w tym pomoże?