eovina mogłabyś powiedzieć jakie widzisz wady? Staramy sie rozpatrzec wszystkie wady i zallety i zawsze zdanie od kogos, kto juz mieszka w kamienicy jest bardzo przydatne
też własnie planujemy kupić taką do całkowitego remontu, wypatroszenia i postawienia wszystkiego po swojemu.
Ja już mieszkałam w blokach takich z lat 90tych, w nowym domku wolnostojącym, teraz mieszkamy w niespełna dwuletnim bloku, jeszcze nie było nasz w kamienicy
Zastanwialismy się czy by nie kupić mieszkania w bloku takim własnie dwudziestoletnim, ale tak jak mówisz, mieszkania mają nie taką wielkość, układ zazwyczaj taki, że ciężko zrobić salon z aneksem, a większy metraż to od razu dużo większa cena. W naszym nowiutkim bloku niesie się tak niesamowicie, że jak mam cicho w domu, to słyszę jak sąsiadka z dołu rozmawia do swojego synka, a nade mną słysze jak pies stuka pazurami stuka po panelach. Nie wspominając już o sąsiadach, którzy niezmiernie lubią "przytulać się" po 2 w nocy. Więc co mi po tym, że układ fajny, jeśli nawet wrzasnąć bez skrupułów nie można w razie potrzeby.