Autor Wątek: orkiestry/dj - zachodniopomorskie  (Przeczytany 67019 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 91aneczka91
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.09.2013
Odp: orkiestry/dj - zachodniopomorskie
« Odpowiedź #30 dnia: 24 Września 2013, 11:07 »
The Funny Sunny Company, wymarzony slub to i oni, orkiestra z pazurem.  Maja zagospodarowany czas co do minuty.  Akcje z przebieraniem sie Pani wodzirejki byly niesamowite :) .  Repertuar maja rozny wszystkiego jest po trochu wiec kazdy wymagajacy widz bedzie zadowolony od "kaczki dziwaczki" dla dzieci po piesni dla naszych babc :)
Sprzet taki ze sciany pekaja. . .  naglosnienie i oswietlenie super!
Z nimi nie da sie nudzic,
Wielu gosci pytalo nas gdzie ich znalezlismy :) mowili ze nigdy sie tak nie bawili przy takiej orkiestrze.  Zadowolenie gosci 1000% mlodej pary rowniez :)
Goraco polecamy Ania i Adrian

Offline magda_137
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 10 Października 2013, 17:18 »
Zespol Latte ze Szczecina.  Profesjonalnie i na zywo.  Polecam!  :koncert:

Offline odyjka1307
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23 listopad 2013
« Odpowiedź #32 dnia: 6 Grudnia 2013, 01:02 »
Witam. Goraco polecam dj-a/wodzireja Andrzeja Ulhurskiego. Prowadzil nasze wesele 23. 11. 2013 i mimo malej liczby gosci (okolo 14 osob) spisal sie swietnie,rowniez w zabawach z dziecmi.

Offline ewelcia25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.08.2014
« Odpowiedź #33 dnia: 2 Stycznia 2014, 14:02 »
Witam,
Kochane potrzebuję kogoś kto zajmuje się oprawą muzyczną  w kościele.  Najlepiej Nowogard, Gryfice i okolice. 
Proszę o jakieś propozycję.   :)

Offline joannag
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.08.2014
« Odpowiedź #34 dnia: 29 Stycznia 2014, 08:52 »
A czy może ktoś napisać coś na temat zespołu Key Band ze Szczecina?

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
« Odpowiedź #35 dnia: 28 Kwietnia 2014, 17:14 »
Oglądałam film z wesela które oni prowadzili i mi się bardzo podobało, ludzie się fajnie bawili i znajomi którzy byli na weselu mówili że będą ich polecać :)

Offline hassi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #36 dnia: 2 Maja 2014, 04:02 »
Niebanalni
« Ostatnia zmiana: 13 Stycznia 2021, 15:49 wysłana przez zibi »

Offline agata2799
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.06.2015
« Odpowiedź #37 dnia: 25 Maja 2014, 22:49 »
Ja również z czystym sumieniem mogę polecić zespół Żart z Gryfina.  Chłopaki są świetni, lubią to co robią i robią to naprawdę z wielką pasją.  Byłam na dwóch imprezach gdzie grał zespół Żart i nie wyobrażam sobie by na moim weselu grał ktoś inny;)

Offline annaoszi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.08.2014
« Odpowiedź #38 dnia: 29 Czerwca 2014, 21:43 »
Czy ktoś był na weselu, na którym grał zespół Rewia z Pyrzyc?

Offline mariczka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
« Odpowiedź #39 dnia: 6 Września 2014, 23:02 »
Potwierdzam, że zespół żart fajnie gra, mają dobry, typowo weselny repertuar.  Niedawno bawiłam się na weselu, na którym grali, polecam!

Offline HankaS

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 23.05.2015
« Odpowiedź #40 dnia: 25 Lutego 2015, 11:22 »
 Super Zespół! :)

Są duszą towarzystwa - kreatywni, utalentowani i optymistycznie nastawieni do życia :)
« Ostatnia zmiana: 13 Stycznia 2021, 15:49 wysłana przez zibi »
Poszukuj. . .

Offline asia900
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2015
« Odpowiedź #41 dnia: 1 Marca 2015, 09:06 »
ktory zespol wybrac? DYNAMIT czy KEY BAND?

Offline mia23
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.05.2015
« Odpowiedź #42 dnia: 13 Marca 2015, 12:19 »
    Hej szukamy dj ze Szczecina!!! Wesele we wrześniu 2015.   Zastanawiamy się nad dj Zibi ( Zbigniew Matczak ) lub dj Marek Buczkiewicz Huh? Interesuje Nas również cena.   Obaj dj mają bardzo dobre opinie i ani jednej opinii negatywnej WOW.   Chociaż to trochę dziwne , ponieważ obaj panowie pracują razem w Bal­tic Art i wspólnie prowadza stronę e-wesele gdzie są ich Najlepsze opinie, bo nigdzie więcej nie można znaleźć opinii na ich temat.   Wiec jestem ciekaw co o tym myślicie ?

Offline danfilm
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 13 Marca 2015, 17:34 »
Znam fajny zespół konkret band z Bydgoszczy .   Z tego co wiem grają w całej Polsce trio z przebojową solistką  .   Wielkorotnie widziałem i słyszałem na weselu .   Jak sądzę łatwo do wyszukania w sieci :)
Pozdrawiam Darek :)

Offline sylwiat
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2016
« Odpowiedź #44 dnia: 18 Kwietnia 2015, 09:07 »
Cześć.  Mam do was pytanie! Czy ktoś zna może zespół a bardziej kapelę grającą na żywo PRESS PLAY ze Szczecina? A może zespół LATTE, który również gra na żywo? Zależy mi na opiniach, ponieważ nie wiem, jak grają na weselach i jak bawią ludzi.  Będę wdzięczna za wszelkie informacje i opinie, ponieważ stoimy z narzeczonym przed ogromnie ważną decyzją i nie wiemy do końca co robić.  Pozdrawiam!

Offline EwelinaM
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.08.2016
« Odpowiedź #45 dnia: 1 Października 2015, 12:03 »
Witam wszystkich ;) Czy znane jest Wam dziewczyny dj: Łagodziński Maciej? Może akurat któraś z Was była na weselu prowadzonym przez tego Pana, albo zasłyszała jakiś opinii na temat? Zastanawiamy się  z moim przyszłym właśnie nad tym dj... POMOCY

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #46 dnia: 1 Października 2015, 13:52 »
Co prawda nie jestem dziewczyną, ale z czystym sumieniem mogę polecić człowieka, znakomity dj i wodzirej z mega poczuciem humoru.
Chyba trzeba 'namówić" dziewczyny do wrzucania nowych opinii, bo jak widać ludzie szukają.
Coś więcej pewnie znajdziesz na wątku o dj'ach ze Szczecina. http://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=814.0
« Ostatnia zmiana: 1 Października 2015, 13:56 wysłana przez zibi »

Offline kazik117
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.12.2015
« Odpowiedź #47 dnia: 3 Października 2015, 21:17 »
zdecydowanie The Good Sound - super prowadzenie wesele, świetna zabawa:)

Offline Edyta131
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 16 Listopada 2015, 23:20 »
U nas na weselu byli goście z THE NIGHTS. Jeden z nich ładnie śpiewa a drugi zajmuje sie technika. Ogolnie wesele mega z klasa. Maja sprzęt fajny no i super prowadzenie calosci. U znajomych tez byli i mega chwalili. Dojeżdżają wszedzie. Pozdrowionka dziewczynki :)
« Ostatnia zmiana: 16 Listopada 2015, 23:21 wysłana przez zibi »

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 16 Listopada 2015, 23:45 »
Piękna krypciocha. Czyli co ? Znajomych chwalili?

Offline gosiaswdn
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 29 Sierpnia 2016, 02:36 »
Hej. Słuchajcie robię rozpoznanie między ludnością w zachodniopomorskim co do muzyki. Inaczej mówiąc chce założyć zespół muzyczny, instrumenty na żywo ale chce żeby zespół miał nutkę ludowizny (posłuchajcie na yt zespołu Teraz My - będziecie wiedzieć o co chodzi) i pytanie do Was: Czy chcielibyście słuchać/ bawić się przy takim właśnie zespole?
Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi :)

Offline Kiniazs
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.07.2017
  • Ślub w: szczecin
« Odpowiedź #51 dnia: 15 Września 2016, 19:20 »
Pomocy. Mam problem z decyzją... Ulhurski czy Skinny ?  Pomożecie ?

Offline alfaholiczka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: 16 Września 2016, 00:06 »
Skinny :)

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 16 Września 2016, 10:22 »
Ulhurski :)

Offline Lalka 1
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: 2 Stycznia 2017, 20:08 »
Witam ja chcialabym powiedziec pare slow na temat zespolu podobamisie to co wczesniej pisano to sa same oszczerstwa i plotki ktore stworzyla konkurencja . Poprostu zazdrosc zrzerala ich za to ze owczesne belcanto mialo duzo zlecen . Jesli chodzilo o chlanie to jak kady zespol troszke wypili ale zawsze  do konca trzymali fason .  Kazda impreza na ktorej grali duzo osob bylo zadowolonych i brali wizitowki. Wiem bo nie na jednej zabawie sie przy nich bawilam takze ja serdecznie polecam ten zespol . Tylko przykro mi jest ze ludzie takie glupoty wyposuja po internecie i potem jest ciezko naprawic swoja opinie. Ale jak tak dzis zaczelam czytac co nawypisywane na ich temat bylo to az mi sie wlosy na glowie zjezyly. Masakra . Szkoda mi tych chlopakow bo nie kazdy potrafi tak fajnie grac i spiewac

Offline Lalka 1
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 10 Stycznia 2017, 20:48 »
Dokladnie szczera prawda sama znam osobiscie tych ludzi z tego zespolu i to co jest nawypisywane na ich temat na internecie to sa klamstwa ... Poprostu konkurencja ich tak oczernila , przez zwykla zazdrosc poniewaz oni maja tyle zlecen ze nie jeden zespol chcialby mniec taki popyt na swoje granie. Nie prawda jest ze az tyle pija i ze falszoja badz robia dluuugie przerwy owszem robia przerwe 10 min i potem graja conajmniej 45 min bez przerwy. Oczepiny robia rewelacyjne potrafia ludzi niezle rozbawic. owszem czasem zdarzaja sie niestety tacy goscie ktorych zeby rozbawic to naprawde potrzeba duzo czasu ale im jakos to sie udawalo zawsze .Sa Zetelna Firma i ze szczerego serca ich poleam wszystkim mlodym para ..... A tym co zazdroszcza im tego na co zapracowali przez te wszystkie lata to wspolczuje takiej glupoty. Nie mieli jak to probowali przez internet ich zniszczyc .Cale szczescie nie udalo sie ich wykurzyc konkurencji z Ryku dlatego winszuje Belcanto :):):)

Offline Martyna_i_Rafał

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #56 dnia: 13 Stycznia 2017, 09:01 »
Lalka 1 - dokonałaś strzału w kolano. Trzeba było chociaż drugie konto założyć jak chce się wypisywać superlatywy.
Widać coś musi być nie tak skoro tak nieczystymi sposobami zespół chce sobie nabijać pozytywny wizerunek.
No i kolejna kwestia - zespół pije i potwierdzacie to. Picie w pracy? Dyskwalifikacja kompletna.

Dokladnie szczera prawda sama znam osobiscie tych ludzi z tego zespolu i to co jest nawypisywane na ich temat na internecie to sa klamstwa ... Poprostu konkurencja ich tak oczernila , przez zwykla zazdrosc poniewaz oni maja tyle zlecen ze nie jeden zespol chcialby mniec taki popyt na swoje granie. Nie prawda jest ze az tyle pija i ze falszoja badz robia dluuugie przerwy owszem robia przerwe 10 min i potem graja conajmniej 45 min bez przerwy. Oczepiny robia rewelacyjne potrafia ludzi niezle rozbawic. owszem czasem zdarzaja sie niestety tacy goscie ktorych zeby rozbawic to naprawde potrzeba duzo czasu ale im jakos to sie udawalo zawsze .Sa Zetelna Firma i ze szczerego serca ich poleam wszystkim mlodym para ..... A tym co zazdroszcza im tego na co zapracowali przez te wszystkie lata to wspolczuje takiej glupoty. Nie mieli jak to probowali przez internet ich zniszczyc .Cale szczescie nie udalo sie ich wykurzyc konkurencji z Ryku dlatego winszuje Belcanto :):):)

Witam ja chcialabym powiedziec pare slow na temat zespolu podobamisie to co wczesniej pisano to sa same oszczerstwa i plotki ktore stworzyla konkurencja . Poprostu zazdrosc zrzerala ich za to ze owczesne belcanto mialo duzo zlecen . Jesli chodzilo o chlanie to jak kady zespol troszke wypili ale zawsze  do konca trzymali fason .  Kazda impreza na ktorej grali duzo osob bylo zadowolonych i brali wizitowki. Wiem bo nie na jednej zabawie sie przy nich bawilam takze ja serdecznie polecam ten zespol . Tylko przykro mi jest ze ludzie takie glupoty wyposuja po internecie i potem jest ciezko naprawic swoja opinie. Ale jak tak dzis zaczelam czytac co nawypisywane na ich temat bylo to az mi sie wlosy na glowie zjezyly. Masakra . Szkoda mi tych chlopakow bo nie kazdy potrafi tak fajnie grac i spiewac

Offline IsterEg
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #57 dnia: 7 Czerwca 2017, 14:21 »
Pan z Poznania, DJ Thomas - Thoma Sound  8)

NIE WKLEJAMY LINKÓW!
« Ostatnia zmiana: 7 Czerwca 2017, 17:41 wysłana przez ~Ania~ »

Offline GW_poleca
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.05.2019
« Odpowiedź #58 dnia: 19 Września 2017, 14:25 »
Hej. :) Fajnego dj-a na wesele ze Szczecina i okolic, możecie poszukać na LINK USUNIĘTY
« Ostatnia zmiana: 19 Września 2017, 15:33 wysłana przez ~Ania~ »

Offline Aneta Żak

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07-05-2016
« Odpowiedź #59 dnia: 17 Października 2017, 10:29 »
A może ktoś miał do czynienia z zespołem na wesele Pana Dariusza Szymańskiego Darius Group?
Grają w województwie pomorskim i muszę powiedzieć, że po przesłuchaniu kilku ich piosenek skłaniam się do wybrania ich na swoje wesele :) ktoś może powiedzieć coś więcej?
« Ostatnia zmiana: 17 Października 2017, 14:56 wysłana przez zibi »