Autor Wątek: kiedy dostanę kolejne : @ ?  (Przeczytany 5256 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline deexi

• nowicjusz
  • *
kiedy dostanę kolejne : @ ?
« dnia: 14 Stycznia 2005, 10:55 »
Witam wszystkich na e-wesele. To doskonały pomysł na strone internetową dla wszystkich chcących sie pobrać w najblizszym czasie. milo jest poznać opinie różnych ludzi oraz uzyskać pomoc np przy wyborze lokalu - a to bardzo ważne gdzie sie bawić bedziemy w ten "jedyny" NASZ wieczór!
Ja opuszczę stan wolny 25.06.2005r. Trochę sie boje! bo to kolejny krok w życiu- ale krok we dwoje- powinno być przyjemnie, łatwo i owocnie! Wszystkim tego życzę.

Chce sie upomnieć o kolejne "@"...... w końcu już troszkę jestem na forum e-wesela - a moze trzeba mieć extra  zasługi by nie być juz nowicjuszem  :oops:  spełnie wymagania jesli tylko potrafić będę. Pozdrowionka hihihi :D
deexi

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
Re: kiedy dostanę kolejne : @ ?
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Stycznia 2005, 11:33 »
Cytat: "deexi"

Chce sie upomnieć o kolejne "@"...... w końcu już troszkę jestem na forum e-wesela - a moze trzeba mieć extra  zasługi by nie być juz nowicjuszem  :oops:  spełnie wymagania jesli tylko potrafić będę. Pozdrowionka hihihi :D

Deexi - nic podobnego, po prostu trzeba pisać pościki i licznik sam "małpki" dokłada.... byleby nie były to puste posty, nie wnoszące nic do tematu....
więc zapraszamy do wymiany mysli... no i obserwuj stan "małpkowego" konta...

Offline deexi

• nowicjusz
  • *
.........
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Stycznia 2005, 14:11 »
:oops:   :roll:  Wielkie dzieki Zibizibi....... będe pisać i czekać by małpki wskakiwały :wink:
deexi

Offline Aśka

• forumowicz
kiedy dostanę kolejne : @ ?
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Stycznia 2005, 13:32 »
Witaj deexi:) Widzę, że ślubujemy tego samego dnia - ciekawa jestem jak przygotowania u Ciebie? Bo my na razie mamy dograny tylko (albo aż) termin ślubu i lokal - a nad reszta sie na na razie zastanawiamy i wahamy
Trzymaj się cieplutko!
Moja sukienka do sprzedania... [url = http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=17518#17518 [/url]