Autor Wątek: --->LIPCOWE PANNY MłODE :*  (Przeczytany 12721 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniula

• entuzjasta
--->LIPCOWE PANNY MłODE :*
« Odpowiedź #30 dnia: 9 Czerwca 2006, 23:14 »
Cytat: "malina:)"
napisze mi ktoras z was w koncu jakie fryzurki sobie robicie na slub?czy ktoras robi koczka tak jak ja?

Ja mam krótkie włosy ( paź z mocno pocieniowanymi włosami) więc nie ma z czego koczka zrobić, będę miała je poprostu jakos ładnie ułożone i tyle  :D

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #31 dnia: 9 Czerwca 2006, 23:16 »
uffff...to mi ulżyło....a powiedz gdzie były zrobione te zdjęcia?pięknie tam...

Offline malina:)

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 10 Czerwca 2006, 12:00 »
te fotencje byly robione w egipcie w grudniu 2005.tak nam sie spodobalo ze chyba wybierzemy sie tam w podroz poslubna.goraco polecam niedrogo a przezycia niezwykle.no ten nasz wyjazd zalezy tez od tego ..........ile pieniazkow uzbieramy na weselu nie mam zbytnio hojnej rodzinki wiec nie licze na wiele :roll:  :roll:  :roll:

[/URL][/img]

kurcze ale to zdjecie duze mi wyszlo jak sie robi zeby pomniejszyc zdjecia zeby nie wychodzily takie kolosy :?  wkleilam zdjecie jednej z piramid .ona byla naprawde b.daleko odemnie jakies 3 kilometry.ale na zywo robi wrazenie
29 LIPIEC-NASZ WIELKI DZIEN
 DARIUSZ & MALWINA

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 10 Czerwca 2006, 12:14 »
[/url][/img]
 DARIUSZ & MALWINA

Offline krollewna
  • forumowicz
« Odpowiedź #34 dnia: 10 Czerwca 2006, 13:19 »
Ja sie zastanawiam nad koczkiem, to znaczy jestem zdecydowana na upiecie i to mocne wszytskich wlosow, zeby przetrwaly cale weselicho. Tylko jeszcze sie waham czy ma byc to upiecie tak bardzo wysoko, czy troche nizej. No i nie bardzo znam mozliwosci i zdolnosci mojej fryzjerki.
Dziewczyny, a macie poduszki na obraczki?
Jestem najszczęśliwszą żonką na świecie!!!

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #35 dnia: 11 Czerwca 2006, 14:17 »
Nie mam i nie planuję mieć żadnej poduszki... uważam, że to ślepe naśladownictwo zachodniej mody i jeszcze jeden pretekst do wyciągania pieniedzy od ludzi, bo te poduszki dość drogie są.. Nam wystarczy taca.

Ciekawe, kiedy u nas, wzorem Ameryki, pojawią się OBOWIAZKOWE puszki po konserwach przyczepiane nowożeńcom do samochodów?  :twisted:

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 11 Czerwca 2006, 14:50 »
nie nie nawet nie pomyslalam o zadnych poduszkach.mi wystarczy w zupelnosci taca.nawet bardziej mi sie podoba jak obraczki sa poprostu na pieknej srebrnej tacy.tak jeszcze dodam ze  
slubu bedzie nam udzielal kuzyn mojego misia  on bedzie glownym prowadzacym msze a takze kolega z liceum narzeczonego wiec bedzie bardzo uroczyscie i rodzinnie. wszystko ma byc takie wzruszajace ze nie wiem czy nie wybuchne tam placzem.tego sie najbardziej boje.nie chce plakac powiem szczerze.napewno sie wzrusze takze na blogoslawinach                                          .nigdy tego nie lubilam bo wiem ze sie porycze wtedy :cry:  :cry:  :cry:  :cry: jest cos moze na powstrzymanie lez?
dziewczyny to ktora pierwsza z nas slubuje? :?:
 DARIUSZ & MALWINA

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #37 dnia: 11 Czerwca 2006, 15:55 »
malina, ja juz przestałam sie tak przejomować... na początku owsze, było duzo stresu, szukanie sali, fotografa, orkiestry i zgranie tego wszystkiego w czasie, szukanie sukni. Ale od kiedy mam najwazniejsze rzeczy załatwione, to przestałam się tak podniecać. Ty, widzę, bardzo jeszcze wszystko przezywasz :)

Offline magdazar
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: 14 Czerwca 2006, 13:06 »
Hej!
Ja chyba jako pierwsza w lipcu wezmę ślub :P  :P  :P

Ślub jest 1 lipca!!!

Pozdrawiam :D
Magda

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 14 Czerwca 2006, 23:15 »
Cytat: "magdazar"
Hej!
Ja chyba jako pierwsza w lipcu wezmę ślub :P  :P  :P

Ślub jest 1 lipca!!!

Pozdrawiam :D

hej magdazar.ojjj to rzeczywiscie juz za niedlugo.zdenerwowana?to juz za 2 tygodnie zobaczysz jak ci zleci.nawet sie nie obejrzysz.wszystko dopiete na ostatni guzik?
 DARIUSZ & MALWINA

Offline Igraszka
  • bywalec
« Odpowiedź #40 dnia: 15 Czerwca 2006, 10:19 »
Witajcie ja też ślubuje 29 Lipca 2006 roku! wiele spraw mamy zalatwionych! ale stres zaczyna byćcoraz większy! na dodatek nie mamy potwierdzenia  zaproszeń od wyszytskich gości i nei mozemy podać na sali liczby osob a już bardzo chcą wiedzieć! kościół  usc załatwione, zaproszenia wszsytkie juz dawno rozdane sukienka wisi w szafie gajerek też.FOtograf orkiestra też juz jest załatwiona!Zostały drobne przygotowania typu ustrojenei sali i kto gdzie siedzi ale to juz później! Pozatym.JESTEM SZCZEŚLIWĄ PRZYSZŁĄ PANNA MŁODA I JUŻ SIĘ NIE UMIEM DOCZEKAĆ TEGO DNIA!POZDRAWIAM SERDECZNIE!  służę też radąi pordą.Igraszka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 15 Czerwca 2006, 21:00 »
witam Cie igraszko na moim forum.super ze do nas dolaczylas.ja rowniez nie moge sie doczekac ale zarazem tez sie bardzo denerwuje.jakos nie ma dnia zebym o tym niemyslala.jestem bardzo szczesliwa i nawet nie tyle dlatego ze bede miala slub i wesele ale dlatego ze ukachany mezczyzna bedzie juz zawsze przy mnie.urzadzimy sobie wspolnie nasze gniazdko i  to mnie strasznie fascynuje.wspolne zakupy , posilki,wspolne podroze.uwielbiamy starozytny egipt i pewni tam udamy sie w podroz poslubna :wink: zycze ci wszystkiego najlepszego i moje gratulacje .

ahha a mam takie pytanko jaka fryzurke sobie robisz na slub?tak pytam bo nie wiem czy koczki sa w modzie :D a ja chce wlasnie koczka.a jaka masz suknie ecru czy biala?przepraszam ze tak pytam to taka moja babska ciekawos.pozdrowienia dla ciebie i dla narzeczonego :)  :)  :)  :)
 DARIUSZ & MALWINA

Offline Igraszka
  • bywalec
« Odpowiedź #42 dnia: 15 Czerwca 2006, 21:30 »
Dzięki Malinko! Również wszystkiego dobrego życzę! co do fryzurki to już mam wypatrzona tzn byłam na próbnej fryzurce!  ja mam gęste kręcone włosy i ciężko jest coś  z nich wyczarować ale po wysuszeniu na szczotce wyszła fajna fryzurka tzn z tyłu byłu ślimaczki i to co "zwisało ze śłimaczka było loczkiem i zwiasło na welon który mamod dołu przypięty. a z przodu mam na gładki i tylko loczki powypuszczane! Sukienke mam śmietanową nie jest ani biała ani ecru! a bukiet mam ze storczyków! moje ulubione Kwiaty! o której ślubujecie? My o 15:00! nie za bardzo wychodzi mi wklejanie zdjęć więc na razie nic nie udało mi się wkleić. Pozdrawiam. GOsia/ Igraszka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 16 Czerwca 2006, 12:50 »
igraszko my slubujemy  13 jest to strasznie wczesnie ale nie bylo juz wolnej godziny.tzn?jak masz bukiet?zamowiony?widze ze u was wszystko dopiete na ostatni guzik a u mnie praktycznie nic.nie wiem czemy ale moj narzeczony mysli ze na wszystko jeszcze mamy czas.nie da mu sie przetlumaczyc ze wcale tego czasu nie ma.nawe zproszenia nie rozeslane.tesciowa mu chyba tak wmawia ze na wszystko jest czas i tym samym zraza mnie do siebie :cry:
 DARIUSZ & MALWINA

Offline olga2808

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #44 dnia: 16 Czerwca 2006, 13:35 »
te fotencje byly robione w egipcie w grudniu 2005.tak nam sie spodobalo ze chyba wybierzemy sie tam w podroz poslubna

My ślubujemy 15 lipca. Myslimy właśnie, żeby wybrać się do Egiptu w podróż poślubną. Byłaś tam więc wiesz jak tam jest. Polecasz jakieś biuro lub konkretny hotel?? W katalogach jest mnóstwo pięknie prezentujących się hoteli, a słyszałam, że w rzeczywistości co niektóre okazują się niezbyt atrakcyjne. Możesz coś poleciś na priv??

A jeśli chodzi o ślub i sprawy organizacyjne to pozostałnam:
- zakup garnituru i dodatków dla Młodego
- butu dla mnie i dodatki
- ostatnie, drobne uzgodnienia co do menu
- próbna fryzura
- znalezienie samochodu
- zamówienie bukietu  i dekoracji samochodu
- nauki u księdza i w poradni rodzinnej (wcześniej nie daliśmy rady)
- sukienka na poprawiny
Trochę tego jeszcze zostało, a czasu niestety coraz mniej.

Offline Żabcia

• bywalec
« Odpowiedź #45 dnia: 16 Czerwca 2006, 15:04 »
Cytat: "magdazar"
Hej!
Ja chyba jako pierwsza w lipcu wezmę ślub

Ślub jest 1 lipca!!!

Nie my też mamy ślub 01.07. Większośc spraw jest w zasadzie już załatwiona. A to jeszcze tylko 2 tyg.

Offline monika_mb

• entuzjasta
  • data ślubu: 29 lipiec 2006
« Odpowiedź #46 dnia: 16 Czerwca 2006, 15:14 »
łoj nie było mnie tu kilka dni a tu sie pojawił wąteczek o lipcóweczkach :) Bardzo mi miło, tym bardziej, że nasz slub 29 lipca o 17.00...czyli już niedługo :) Nie będę tu pisać co jest a co jeszcze do załatwienia, bo te wieści są na bierzącą w moim wątku stódniówkowym :) do którego serdecznie zapraszam ;) ooo rany...jak zakłądałam wątek było 100 a teraz już 43!!!!
Liwia Łucja B. - zawdzięczam Ci swoje życie.....

31.08.2007r, godz.19:50... Liwia..nasz maleńki wielki Cud... 53cm, 3650g

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 16 Czerwca 2006, 16:21 »
czesc dziewczyny!!!olga napisalam ci prywatna wiadomosc.co u was slychac ja siedze w domku i sie wlasnie nudze :wink:
 DARIUSZ & MALWINA

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 16 Czerwca 2006, 16:24 »
monika_mf  fajnie ze dolaczylas do nas.mamy sluby w tym samym dniu.super.mam nadzieje ze po tych uroczystosciach wszystkie tutaj opiszecie swoje wesela i wkleicie zdjecia :D i moze juz wtedy zmienimy nasz temat na "nowozency" :wink:  :wink:  :wink: pozdrawiam serdecznie
 DARIUSZ & MALWINA

Offline olga2808

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #49 dnia: 16 Czerwca 2006, 20:37 »
czesc dziewczyny!!!olga napisalam ci prywatna wiadomosc

Serdeczne dzięki :-)

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 16 Czerwca 2006, 20:41 »
i co Olga zdecydujecie sie mysle ze elegancko Ci przedstawilam pobyt w Egipcie.jeszcze raz polecam goraco.moze sie tam spotkamy?bo my tez sie wybieramy. :)
 DARIUSZ & MALWINA

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 16 Czerwca 2006, 20:50 »
jak sadzicie ktory mam diadem wybrac?
TEN :?:  :?:  :?:
[/URL][/img]
CZY MOZE TEN :?:  :?:  :?:
[/URL][/img]

KURCZE NO DZIEWCZYNKI NIE WIDZIALYSCIE GDZIES ROZOWY DIADEM DO SPRZEDANIA-BO MOJA SUKNIA MA APLIKACJE ROZOWE.NIE MUSI BYC CALY ROZOWY ALE NP SAME CYRKONIE.JAK KTORAS COS WIE LUB WIDZIALA TO PROSZE O RADE.PAPA :roll:  :roll:  :roll:  :)
 DARIUSZ & MALWINA

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #52 dnia: 16 Czerwca 2006, 22:52 »
Mi się osobiście bardziej podoba pierwszy :) A tego różoweg nie szukałaś na allegro?
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Igraszka
  • bywalec
« Odpowiedź #53 dnia: 17 Czerwca 2006, 17:43 »
Mnie też osobiście sie podoba ten pierwszy! A co do różowych to widziałam u Siebie w hurtowni śłubnej! ALe prawdę mówiąć to nie  zbyt ladnie wygladał! Igraszka

Offline magdazar
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: 24 Czerwca 2006, 08:55 »
Hej!
Ja już praktycznie wszystko mam załatwione. Zostało tylko kupic cos dla mnie na szyję (dziś kupuje) i to wszystko!!!  :D
Magda

Offline krollewna
  • forumowicz
« Odpowiedź #55 dnia: 24 Czerwca 2006, 17:01 »
Magda! Ile ty juz masz zalatwione! Ja mam slub za dwa tygodnie i jeszcze nie mam dodatkow,nie wiem jakie kwiaty chce, bizuterii,jeszcze kilku gosci nie dalo odpowiedzi, wiec nie wiemco z hotelem, moj Jarek nie ma garnituru, jeszczenie mialam fryzury i makijazu probnego, nie mamy prezentu dla rodzicow, jestesmy w trakcie robiernia gazetki slubnej, ale wolno nam idzie, nie ustalilismy jeszcxze menu (to tydzien przed slubem), niew kupilismy wina ,piwa i szampana, nie wiemy jaka dekoracje bedziemy mieli na samochod....Ktos ma jakes pomysly??
Jestem najszczęśliwszą żonką na świecie!!!

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #56 dnia: 30 Czerwca 2006, 09:49 »
czesc dziewczyny!!!! alez mnie tu dlugo nie bylo.no ale wiecie same zaproszenia i woole daly mi popalic.dzis nastepna ura rozwozenia juz mam serdecznie dosc.ale paskudna pogoda u nas a u was?tzn dzisaj jest brzyska 30 czerwca  boje sie ze bede miec taka sama .co tam u was?ja jeszcze nic praktycznie nie mam zalatwiona no cos okropnego
 DARIUSZ & MALWINA

Offline natusia999

• bywalec
  • data ślubu: 22-07-2006
« Odpowiedź #57 dnia: 1 Lipca 2006, 20:59 »
witam :)

my slubujemy 22 lipca - widze ze jestem tu jedyna slubujaca w tym dniu. Wiekszosc spraw juz zalatwiona, pozostal wystroj kosciola i zakup alkoholu :) Coraz blizej, zaczynam czuc motylki w brzuchu :)

Malwinko bardzo ladny ten pierwszy diadem :)

Pozdrawiam

Offline noemis
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #58 dnia: 2 Lipca 2006, 22:42 »
Witam  :D Nasz ślub także 29 lipca
Prócz garnituru dla narzeczonego i wiązanki dla mnie (wygląd której ma być niespodzianką) to chyba wszytsko już pozałatwiane  :)
Co zaś do diademu - mnie także bardziej podoba się pierwszy
nie szukam anioła w niebie, znalazłam go obok siebie

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #59 dnia: 3 Lipca 2006, 14:22 »
Im bliżej slubu tym bardziej chciałabym go odwlec. Przerażają mnie rzeczy, których jeszcze nie załatwiłam. Sporo tego!!