Autor Wątek: VIKI salon kosmetyczny  (Przeczytany 2691 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gogosia1

• mał(a)gosia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28 lipiec 2007 godzina 15:00
VIKI salon kosmetyczny
« dnia: 6 Czerwca 2007, 18:38 »
Witam, własnie jestem na etapie zaklepania sobie fryzury i makijażu :P musze przyznac ze jest juz problem . W sosnowcu - centrum te lepsze juz maja obłozenie na lipiec  :o troche mnie to juz przeraza. Wiec postanowiłam bardzo szybciutko zarezerwowac termin i tak wybrałam Studio Viki  i Gabriela  I w tym momencie jestem w kropce, zwracam sie do szanownego grona forumowiczek o pomoc :) który salon wybrac  :'(
 Z góry dziekuje i pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 7 Czerwca 2007, 11:14 wysłana przez ela »

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Odp: VIKI salon kosmetyczny
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Czerwca 2007, 08:23 »
Ja bym wybrała Gabriela, kiedyś się tam strzygłam, a na fryzury i makijaż ślubny podobno udzielają jeszcze dodatkowych rabatów  ;D

Offline gogosia1

• mał(a)gosia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28 lipiec 2007 godzina 15:00
Odp: VIKI salon kosmetyczny
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Czerwca 2007, 22:26 »
dzieki, ale juz wybrałam VIKI zapisałam sie wraz z moja siostra i mama i dostałysmy tez rabat. Nie wiem czy moja przyszła teściowa sie tez tam nie zdecyduje, ale szczeze powiedziawszy wolała bym zeby poszła sobie gdzie indziej  ;D :D ;D :D :P

A w VIKI zobaczymy jak bedzie narazie spodobało mi sie podejscie do klientek, i opinie zebrane od znajomych.
Natomiast Gabriel nie powiem tez jest spoko , kobietka jest tam  bardzo miła i sympatyczna . Trudno raz kozie śmierc :P

Pozdrawiam