Autor Wątek: A gdzie przyszłe panny młode z Trójmiasta??:)  (Przeczytany 18396 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline g0siacz3k

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27 październik 2007
A gdzie przyszłe panny młode z Trójmiasta??:)
« Odpowiedź #30 dnia: 24 Marca 2006, 18:17 »
Tygrysku masz slub w moje 21 urodzinki :)

ja swoje wesele planuje wyprawi w Rozy wiatrow

przesle CI w prywatnej wiadomosci adres gdzie mozesz sobie zobaczyc rozne lokale

pozdrawiam

[/url]

Offline Tygrysek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 24 Marca 2006, 23:55 »
bardzo dziękuje, no ja mam dzień pozniej moje 21 urodzinki  :D

pozdrawiam

Offline Tygrysek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 24 Marca 2006, 23:59 »
juz byłam na tej stronie kilka razy i zapisałam juz duzo ale jakos nic mnie jeszcze nie przekonało. moze jutro zadzwonie do kogos kto organisuje wesela i zobaczymy co mi powie

Offline ancik

• bywalec
« Odpowiedź #33 dnia: 25 Marca 2006, 09:31 »
tygrysek w necie jak zobaczysz zdjecia to  nie ma porownania z rzeczywistoscia - nalepiej samemu zobaczyc i wtedy sie przekonac :) w przestrzeni jednek zupelnie inaczej to wyglada :) pozdrawiam  :mrgreen:

POZDRAWIAM i bardzo gorąca sciskam: ~monika~ ; dorota77 ; martinii ; madziulek

juz sie nie usmiecham...:( buu...

Offline reska
  • nowicjusz
  • *
Lokal na wesele
« Odpowiedź #34 dnia: 26 Kwietnia 2006, 21:00 »
Hej ja jestem z Gdyni a slub mam 23 czerwca 2006 w "Orchidei" na Chwaszczynie , sala jest bardzo ladna :). Moze pomiescic 100 osob . Daja przykladowe menu od 130 zl. sorki za brak polskich literek.

Offline ancik

• bywalec
« Odpowiedź #35 dnia: 28 Kwietnia 2006, 17:10 »
reska witamy :)  o orchidei slyszalam duzo dobrego ale sali nie widzialam skupilam sie na gdansku jesli chodzi o wybor sal. jesli chodzi o cene to nie za niska ale slyszalaam ze tam jedzienie ze stolow spada ;)  a jak tam przygotowania? co zalatwione? co jeszcze do zrobienia???

POZDRAWIAM i bardzo gorąca sciskam: ~monika~ ; dorota77 ; martinii ; madziulek

juz sie nie usmiecham...:( buu...

Offline reska
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 2 Maja 2006, 22:56 »
Hej zalatwione mamy duzo i to przez dwa tygodnie jak bylismy na urpolie w polsce , mam juz sukienke , buty  , sale , kosciol, orkiestre , kamerzyste , fotografa, obraczki :)) do polski przyjezdzamy 9 czerca na 3 tygodnie , mam nadzieje  ze wszystko sie uda.
 Pozdrowienia z Angii Basia i Mati :D

Offline aleksad

• forumowicz
« Odpowiedź #37 dnia: 3 Maja 2006, 19:46 »
nam te się udalo przez ten długi weekend załatwić papiery w urzędzie,tylko kościół nam został,a już coraz mniej czasu,już się doczekać nie mogę:)Pozdrawiam wszystkie niecierpliwe:)

Offline Kerika1982

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: 8 Maja 2006, 00:15 »
ja już jestem po i od pięciu lat mieszkam w Warszawie. Ale pochodzę z Wejherowa i ślub był tam, 27.08.2005 w Kościele pw. św. Stanisława Kostki. Wesele w Robakowie, takie właściwie w wiejskim stylu. Bardzo udane i na długo gościom w pamięć zapadło. Cały czas wspominają.

Offline aleksad

• forumowicz
« Odpowiedź #39 dnia: 19 Maja 2006, 11:17 »
A mnie dawno nie było,ale już mamy prawie wszystko dopracowane,dziś idziemy do kościoła podpisać protokół,a póxniej już z górki:)

Offline reska
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #40 dnia: 19 Maja 2006, 19:54 »
Hmm my juz protokól podpisalismy w marcu :)) jeszcze 2 tygodnie i lecimy do Polski a za 5 tygodni slub :)). Pozdrwiam wszystkich

Offline Aguunia

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 8 Czerwca 2006, 10:21 »
czesc dziewczyny:))

a czy sa jakies forumowiczki z Trojmiasta planujace slub na 2007? pewnie wszystkie siedza na weselniku, ale tu tez mozemy sie powymieniac informacjami:)

Offline kojot
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #42 dnia: 21 Czerwca 2006, 08:55 »
Witam wszystkich z Trójmiasta!

Mój ślub odbędzie się 1 lipca 2006 roku w kościele Naświętszego Serca Panny Marii w Gdyni na Krawinach.  Wesele wyprawiamy na Skwerze Kościuszki w Róży Wiatrów. Bardzo polecam tą restaurację. Doświadczenia przyjaciół rodziny bardzo nam pomogły w wyborze tego miejsca. Bardzo kulturalna i dyskretna obsługa oraz piękna lokalizacja. Ponad to ceny są zachęcające: 110zł od osoby lub 130zł- w zależności od menu. Bez żadnych opłat dodatkowych za ciasta oraz tort z innej cukierni czy za alkohol własny lub orkiestrę. Wszelkie jedzenie, które zostaje po imprezie kelnerzy kulturalnie pakują do dobioru dla gospodarzy. Bardzo mili właściciele, doświadczeni w obsłudze wesel. Restauracja posiada 3 sale, gdzie równocześnie mogą obsłużyć 3 zabawy. My wybraliśmy największą, Admiralską na 80 do 100 gości. Jest jeszcze kapitańska chyba do 50 osób i bursztynowa do 80, ale sprawdźcie to na stronie Róży Wiatrów.

Wiemy że dnia 1 lipca w Gdyni odbywa się zjazd Kaszubów i Skwer będzie wyłączony z ruchu kołowego. Baliśmy się tego, że nie wpuszczą naszych aut i autokaru z gośćmi i będziemy szli na piechotę :D. Ale właściciele się wszystkim zajęli i uzgodnili z UM i Strażą Miejską. Tak więc przyjazd pod restaurację odbędzie się przy asyście policji :D . Mamy też zapewnienie, że żaden hałas z jarmarku nie zakłóci naszego wesela, bo sale są klimatyzowane i okna nie będą otwarte.
Szykuje się wesoła impreza!

Pozdrawiam wszystkich!
Karolina Kojot P.

Offline kaskanr1
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 7 Grudnia 2006, 22:07 »
Lepiej pozno niz wcale. hejka gdynianki.

Czy ktos z trojmiasta planuje slub na 2007 rok?
bo z tego co zauwazylam ostatni post jest z czerwca br.

Ktos chetny do pogaduszek?

pozdro Kasia

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
« Odpowiedź #44 dnia: 23 Grudnia 2006, 23:31 »
Heja,
W końcu po miesiącu przekopywania działu "Formalności" dotarłam tutaj :) 2007 to nasz rok, a dokładnie 2 czerwiec. Ślub będzie w Gdańsku w Kościele Matki Bożej Częstochowskiej (koło Akademii Medycznej) a ślub w Pani Walewskiej :)

Offline g0siacz3k

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27 październik 2007
« Odpowiedź #45 dnia: 27 Grudnia 2006, 20:08 »
u mnie mala zmiana a wlasniwie dwie

wczesniej pisalam ze slub bedzie w NSPJ w Gdyni
teraz to sie zmienilo i biore w mojej parafii czyli św. Pawła Apostoła w Gdyni Pogórzu

a wesele zamiast w Rózy Wiatrów mam w Music Cafe w karpatce na Pogórzu

taniej i blizej domciu :)

a kościół i lokal dosc blisko siebie :)

[/url]