Autor Wątek: Ja i moja MAMA  (Przeczytany 10151 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Odp: Ja i moja MAMA
« Odpowiedź #30 dnia: 22 Maja 2014, 12:01 »
Odkopuję po 4 latach  ;D

W tym roku będzie jeszcze bardziej wyjątkowo bo moja córcia jest przedszkolakiem i dostałam zaproszenie do przedszkola.
Od jakiegoś czasu słyszę, jak śpiewa piosenki o Mamie i Tacie i czuję się taka wyjątkowa.

Bycie mamą to najpiękniejsze, czego doświadczyłam w życiu.

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
« Odpowiedź #31 dnia: 22 Maja 2014, 12:46 »
wzruszający wątek :)

zazdroszczę niektórym z Was mam :)

ja moją kocham i wiem, że ona kocha mnie ale nie umiem jej nazwać moją przyjaciółką  ::) wiem że jej w życiu nie było łatwo i nie powiodło jej się uczuciowo ale ona teraz chce żebym ja realizowała jej marzenia  ::) i najlepiej jakbym nigdy się nie wyprowadziła od niej  ::)
zawsze było pełno zakazów, nigdzie nie mogłam wychodzić bo coś mi stanie... gdy byłam już starsza i nie mogła mi wprost zabronić to wszelkimi sposobami znięchęcała mnie do wychodzenia na imprezę czy wyjazdu na weekend, nagle strasznie chora się robiła i źle się czuła  :-\ teraz potrafi mi powiedzieć, że źle karmię mojego męża, on na pewno chodzi głodny bo codziennie powinnam  mu dawać furę mięsa i ziemniaków ( a on mi nie mówi prawdy kiedy jest głodny)... dziecko też juz powinnam dawno mieć bo ona tak chce, no i mieszkanie to ona powinna mi urządzać bo ona wie lepiej  ::) innym ludziom mnie chwali ale mi nigdy nie powiedziała, że coś jej się we mnie podoba czy zrobiłam dobrze  8) a ja jestem pyskata gdy nie zgadzam się na coś co ona mi wmawia na siłę  ;)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #32 dnia: 26 Maja 2015, 13:09 »
Hej mamusie - jak święto :?:

Moja mama właśnie dzwoniła, że bukiet otrzymała i zaprasza na popołudnie  ;D
W tym roku dostała 15 miniaturowych różyczek z gipsówką omotane rafią - mam tylko nadzieję, że nie padną.
Po południu dostanie voucher do kosmetyczki

Offline masumi85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #33 dnia: 26 Maja 2015, 14:33 »
u mnie narazie życzenia złożone. Popołudniu dostanie kwiaty i mały upominek.
Mnie czeka występ 3 czerwca w przedszkolu, połączony dzień matki z dniem dziecka.
Kubuś 10.10.2008,          Kacperek 09.07.2010        Aleksander 11.10.2013

Offline kobietka
  • maniak
« Odpowiedź #34 dnia: 26 Maja 2015, 21:33 »
Od mojej córeczki dostałam  dzisiaj śliczną różową różę (pachnie cudnie) i recytowany wierszyk "mamo, mamo cóż co dam..." :Serduszka: :Serduszka: Bardzo się wzruszyłam bo niedawno mój brzdąc leżał w gondoli i się do mnie słodko uśmiechał, a dzisiaj małe raczki tak mocno mnie przytulają... I jeszcze to "kocham cie mamo, najbardziej na świecie!" ;D

Moja mama dostała bukiet kwiatów i czekoladki:)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #35 dnia: 27 Maja 2015, 06:56 »
Moja mama też dostała bukiet pocztą kwiatową głównie dlatego ze jestem chora, ale mega sie ucieszyła :)

Ja dostałam pięknego storczyka, malutki torcik, laurkę i kwiatka przygotowanego w szkole - oj wzruszyłam się  ;D

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 16.09.2006
« Odpowiedź #36 dnia: 27 Maja 2015, 09:10 »
dla mnie to było troszke smutne święto, bo już swojej  ŚP Mamie osobiście  życzeń nie złoże....
za to moje pociechy mnie bardzo wzruszyły, od syna dostałam serduszko z życzeniami po angielsku  :) plus rysunek mamy z rymowanką po polsku, u córki był festyn w przedszkolu  połączony z występami, nawet pogoda była łaskawa, bo na same tańce wyszło słoneczko, potem wręczyła mi własnoręcznie zrobiony koszyczek z kwiatkami i serduszko równiez z moja podobizną -  chyba geny robia swoje, albo dzieci mnie podobnie postrzegają, bo oba rysunki bliźniaczo podobne  :) (mimo prawie 3-letnie róznicy autorów)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #37 dnia: 27 Maja 2015, 09:35 »
Wczoraj też dostałam kwiatka (wiadomo, że B kupił  ;)) ale i tak fajnie i te ciągle tulasy i życzenia włącznie z happy mother's day  ;D

W przedszkolu świętujemy dzisiaj - Lila była rano nabuzowana  ;D
Aparat i kamerę mam w bagażniku  :P Już się doczekać nie mogę.

Miśka, zawsze możesz przysłowiową świeczkę zapalić, powspominać i cieszyć się, że teraz Ty jesteś mamą  :przytul:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 27 Maja 2015, 09:41 »
My świętujemy dopiero w przedszkolu 19 czerwca, a wczoraj dostałam piękne malowidło na szkle podpisane "Od Zuzi i Tymonka" :serce:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 16.09.2006
« Odpowiedź #39 dnia: 27 Maja 2015, 09:51 »
Maja dzięki  :-*  kamera i aparat to podstawa  ;) ale szykuj też chusteczki, bo mnie takie występy niezmiennie wzruszają....
anusiaaa oj coś czuje, ze to będzie typowy synek mamusi  :)

Offline masumi85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #40 dnia: 27 Maja 2015, 13:08 »
ja też dostałam laurki, śpiewane piosenki, masę buziaków i przytulasów, dodatkowo całą miskę truskawek (bo bardzo lubię).
Kubuś 10.10.2008,          Kacperek 09.07.2010        Aleksander 11.10.2013