ok! a więć prośba do wszytskich forumowiczów,
1. wiadomo, że forum jest po to żeby pomagać sobie nawzajem w wyborze np. sprawdzonych firm.. ale namiary czy linką są już formą reklamy i powinny znaleźć się jedynie w wiadomościach prov.
2. nie powielajcie już powieszonych tematów, zawsze można sprawdzić czy jakieś już są i poprostu je kontunuować...
3. oczywiście dzielić należy te w których są tony zdjęć... bo jak jest ich za dużo w jednym temacie to otwierają się powoli,
4. zanim zapytacie na forumku o coś użyjcie proszę funkcji "szukaj", można bowiem forum przeszukać i znaleźć odpowiedzi na nurtujące pytanie... jeżeli jej nie ma robimy nowy pościk (wiem, że na tym etapie to może śmiesznie brzmi... w końcu forum dopiero się rozwija, ale przyznacie mi rację jak się zaczniemy zakopywać pod nawałem postów, któe będą się powielać)
5. jeżei dotrze do Was jakiś niechciany spam na priv dajcie znać zbannujemy nadawcę
6. coś jeszcze? może macie inen postulaty aby forum było przejrzyste i przyjazne... piszcie, razem będzie ławiej, to przecież Wasze forum...