Autor Wątek: Jaki musznik do ciemnego garnituru!!!!!!!!!!!!!  (Przeczytany 4610 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Angola

• nowicjusz
  • *
Jaki musznik do ciemnego garnituru!!!!!!!!!!!!!
« dnia: 6 Lutego 2006, 19:22 »
Jaki musznik będzie pasował do bardzo ciemno szarego garnituru i kamizelka w tym samym kolorze, czy mógłby być ecri, bo ja mam elementy ecri na sukience wiec chciałabym zeby to sierazem jakoś komponowało.
Pomóżcie prosze!!!!!!!

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Lutego 2006, 20:36 »
To chyba ecru będzie wskazany żeby trochę rozjaśnić tego pana młodego...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Lutego 2006, 21:17 »
tak, ecri, bedzie najlepszy lub ewentualnie takiego koloru, jakiego będa kwiaty w twoim bukiecie.
Piotrek też będzie mial ciemny garnitur, ten sam kolor kamizelki, białą koszuklę i myslę, ze musznik o 1,2 tony jaśniejszy od garnituru. Ale ja mam całą białą sukienkee(no, ze złotym haftem), bukiet też biały będzie...

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #3 dnia: 6 Lutego 2006, 23:06 »
Dokładnie.. jeśli ma ciekną kamizelkę to musznik w kolorze Twojej sukni lub jej dodatków.. :lol:
 moze takze zmienić kamizelkę., by była w tym samym kolorze, co musznik

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 7 Lutego 2006, 07:54 »
ecroi bedzie chyba najlepszy :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #5 dnia: 7 Lutego 2006, 08:45 »
ja bym dała coś kontrastującego??? niewidziałam połączenia szary -ecru.. jakom mi to się nie widzi.. może w realu lepiej..

ja stawiam na  szary - bordo...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline froschschenkel
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 7 Lutego 2006, 10:32 »
kiedyś widziałam, chyba na tym forum, zdjęcia pary gdzie młody miał kamizelkę i musznik z tego samego materiału co młoda gorset (właśnie w kolorze ecru). I wyglądało to bardzo bardzo ładnie. Sama bym się na coś takiego chętnie skusiła ale moja suknia musi być biała a w bieli już tego efektu nie będzie.

Także, jeżeli masz suknie z elementami ecru to ja bym stawiała, tak jak dziewczyny, albo na ecru musznik, albo na ecru - kamizelkę i musznik
Monia, myślę że jeżeli garnitur jest bardzo ciemny to takie połączenie nie będzie złe. Tylko musiałby być naprawde baaardzo bardzo ciemny  :)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #7 dnia: 7 Lutego 2006, 10:38 »
a ja zrozumiałam,ze suknia ma być białą a dodatki do kamizelki szarej w ecru.. coś cienko czytałam :roll:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Angola

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 7 Lutego 2006, 11:14 »
Chyba jednak przystanę przy muszniku koloru ecri, prawde mowiac od poczatku tak to sobie wyobrazałam tylko nie byłam pewna czy nie bedzie to wygladało co najmiej głupio ale skoro piszecie ze może tak być to i tak chyba zostanie.Bo moj przyszły mąż nie chce innej kamizelki tylko od kompletu garnituru.Potwierdzam ze to będzie bardzo ciemny odcień szarości prawie ze czarny, ale podkreślam ze prawie czarny , bo to w końcu ślub a nie pogrzeb. Ślub 03.06.2006r  :serce:   :serce:   :serce:   :serce:   :serce:

Offline monika_mb

• entuzjasta
  • data ślubu: 29 lipiec 2006
« Odpowiedź #9 dnia: 7 Lutego 2006, 12:56 »
A wedłud mnie - ale to tylko i wyłącznie moje zdanie - ładniej by wyglądało jakby kamizelka była z tego samego materiału co musznik... jakiś jaśniejszy odcień szarości... jak dla mnie to chyba są najlepsze kompozycja, ale podkreślam, to tylko moje zdanie :)

Liwia Łucja B. - zawdzięczam Ci swoje życie.....

31.08.2007r, godz.19:50... Liwia..nasz maleńki wielki Cud... 53cm, 3650g

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
« Odpowiedź #10 dnia: 7 Lutego 2006, 13:03 »
ja też jestem za kamizelką do kompletu z garniturem, a musznik potraktować jako tylko dodatek...Pojawiła sie opcja bordo-jeden znajomy miał musznik bordo...Nie podobało mi sie...

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #11 dnia: 7 Lutego 2006, 13:57 »
Mój Grześ też miał ciemny garnitur a kamizelka i musznik były w kolorze ecru z tym samym wytłaczanym wzorem...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
« Odpowiedź #12 dnia: 8 Lutego 2006, 18:44 »
Mój Konradek także miał ciemny garnitur, taki bardzo ciemny szary, stalowy.. prawie czarny, ale jednak nie..  :lol:  zresztą widać na zdjęciu..

Do tego koszula w kolorze ecru i kamizelka z musznikiem w kolorze bordo i bardzo fajnie wyglądał  :P

Przez kolorową kamizelkę było widać, ze to Pan Młody, wyróżniał się wśród gości i o to chodzi.. miał kamizelkę od gajerka,ale wolał bordową.. a ze ja w sukni miałam niewiele tego bordowego to razem stanowiliśmy zgraną kolorystycznie parę  :D

Offline agata-s
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 20 Maja 2006, 20:13 »
mam pytanko...jaki kolor koszuli dobrać do ecru kamizelki i musznika??

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
« Odpowiedź #14 dnia: 20 Maja 2006, 23:08 »
własnie to był powód dlaczego nie brałam kamizelki ani musznika w kolorze sukni.. po to by nie miec problemów z koszulą..  :?

bo ecru z ecru będzie się zlewało.. z bielą wyglądało dość dziwnie.. Jesli jestescie zdecydowanie co do koloru kamizelki, i macie odwagę wystąpic w żywszym akcencie, to probonuję koszulę w kolorze dodatków do sukni.. bordo czy jakie tam masz....

ja suknię mialam złoty ecru z bordowymi wstawkami (niewiele, ale jednak)... dlatego to koszula była ecru a musznik i kamizelka bordo.. :P